Wpisy 3 523 824 – 3 523 923
16 marca 2019 20:06 → 16 marca 2019 21:24, 100 wpisów
co ciekawe dawno po pracy po umowie będziesz teraz chwalił pod niebiosa ten zakład Forsami wygrałeś dwa razy plus to kaska znaleziona nie licz na lotto czy na tosika
koniec gry w cokolwiek
Mulag idę na skróty i grał będę dziś wygram 3 Miliony w Lotto i proszki
3 523 830. Mulag czesc
Forsami moze jeszcze były zakład ma ci wysyłać co kwartał proszki mydełka
3 523 840. Mulag czy juz jestes na przederymetalnym? i dlatego
Nie Arczi Forsami nie pracuje w zakładzie od kilku miesięcy a pieniadze na konto dostał to jest hit
tak to jest jak się mieszka w bogatej dzielnicy a ludzie nawet nie liczą ile mają w portfelu
3 523 843. Mulag czyli dostał pewnie jakas wyprawke, bo jak moze nie pracowac i dostawac kase, no chyba ze sa to zaległosci jakies kiedy zakład mu np. nieplacil a teraz mu zwraca wszystko i z nawiazka
3 523 843. Mulag w polsce niema tak dobrze zeby nie pracowac a dostawac kase za nic tu cie wycisna jak cytryne, w robocie, i tylko patrz\a jak cie okrojic z kasy
niespodziewany zastrzyk kaski Forsami nie przewal tego w granie kup sobie dobre buty, okulary by wszystko widzieć 5 de
No tak dobrze Arczi nie ma zgadza się ale czasem ktoś ma szczęścicie
Ekstra Pensja na dziś do pełni szczęścia i Emerytura 2,5,8,23,35 +2
Arczi pisałeś że koniec z graniem brak środków na razie na granie z pewnością
Może moje kosy dawno ich nie było 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Arczi będę miał długi urlop w zakładzie każdy pracownik ma określić jaki miech może wpadnę w twoje strony zobaczę jak żyjesz czy w czymś pomóc jednorazowo
walczę o Jedynkę na listach do parlamentu a oni mi dają 5 pozycje a kto sponsoruje co za brak taktu
Witajcie ponownie
To ma być losowanie
Tylko trzeba zatypować bo luka została
Sebastian Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię
Raczej Rodeo na 102
Forsami
Forsami nie kładź się bo zaraz losowanie
A jak wygrasz to nie będziesz mógł spać z radości
Forsami oddaliłeś się od wygrania ja jestem bliżej gdyż ma na co dzień loto tylko że bez jednego t
Forsami jutro się wyśpisz...
Jutro niedziela...cały dzień na spanie....no chyba że sam stoisz i obsługujesz
Jutro niedziela...cały dzień na spanie....no chyba że sam stoisz i obsługujesz
też miałeś na co dzień loto jak kapujesz o co chodzi myślę że wiesz o co chodzi
Mulag statyści nie wiedzą co to stres a hak co komu nie pasi to wezmę zapałki na plan..
a jeszcze powiem tak na Koniec Marność nad marność powiadam wam marność to wszystko jest marność nad marnościami
tylko spanie nie jest z tego co widzę dla ciebie marnością nad marnościami
Mulag weź wyczyść komin magnetyczny ten duży w paski 100 metrowy żeby nasze wylosowali..
Forsami wychodzi 2,5,8,9,12
Także całkiem Twije liczby możliwe w E.p
Także całkiem Twije liczby możliwe w E.p
żeby to takie proste było jak będzie przy korycie to coś zmienimy z tym TS
Tak jest Panie Premierze jak żyć Panie Premierze jak wygrać Weź sobie kredyt zagraj na 12 liczb w Lotto z Plusem a potem wyjdź na spotkanie z pociągiem byle jakim nie dbaj o bilet.. Już nie potrzeba
to wystarczy pożyczka na takie jeden skok a kredyty na klika skoków na 12 liczb w lotto z plusem
nawet jak bym wydał kaskę na wszystkie kombinacje przy założeniu kumulacji że wróci mi się 20 milinów to i tak nie ma pewności czy ktoś jeszcze nie trafi i bym był w plecy 10 milionów a przy dobrych wiatrach jeśli by nikt oprócz mnie nie trafił to wypełnianie kuponów zajęło by mi 2,5 roku