Wpisy 3 523 164 – 3 523 263
15 marca 2019 22:16 → 15 marca 2019 23:48, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Psycholożka
Bogdan Bogdan trzymaj się
jak pojawia się komunikat brak głównej wygranej to w ts cieszą tak
Grasz na 10 liczb ?
Jak na 10 liczb to możesz puszczać na 28 losowań
Może i ja zagram na 10 liczb
Panoramix jak nie ma wygranych to ludzi odstrasza od grania
Bambo wygrać 2x1241 zl=2842zl.Bambo umieć grac
Dla nich lepiej jak są wygrane
Bambo
Bambo jesteś dobry gracz
I tak trzymaj,ymaj. Niech każdy wygrywa jak najwięcej. Czyli dużo pieniążków
Dooobry trzon to i gra iść dobrze
Bambo cały czas o tym mówię ale niektórzy się z tego śmieją
A to jest prawda
Dotam co tam ?
Dotam nie pisz jak dziecko {{ok}
Pisze się tak
To Bambo ma dużo bananów
Pisze się tak
To Bambo ma dużo bananów
Dotam wnuczki śpią?
co za cud cala moja data urodzin i wiek z pluszem
12,1,19,75, 44
to ja sie glowie a 1800 za nic
12,1,19,75, 44
to ja sie glowie a 1800 za nic
Megamocny co wygrałeś?
Megamocny
Megamocny
a mialem dac 44 i 75 i jakos nie zaskoczylo zeby pojechac cala date swoja
Obojętnie jak najwazniejsze że wygrałeś
kase i tak sie wyda w biedronce to tak jakbym wygral i juz skonsumowal
Czyli teraz muszę przebić 1800 zł?
Galik A miałem tyle ?
Nie zauważyłem
ale latwy dzis mini szok ze nie wygrales
4,26 urodziny mojej mamuski, 5 brat imie przylecial,
32, jest nas juz 3 a bylo 2, idziemy na maksa 42
4,26 urodziny mojej mamuski, 5 brat imie przylecial,
32, jest nas juz 3 a bylo 2, idziemy na maksa 42
144 To bułka z masłem
Naprawdę nie wiedziałem o tym
mialem tak zagrac w mini ale ogladalem jak zyla tanczy i zapomnialem
3 523 190. megamocny mówilem kiedys grajcie na swoja date urodzin to niechcieli wiezyc a tu prosze wygrana jest,
Arczibalik73 podobno miałem 4/5 /12 w Mini
4,26 mama 5 brat przyjechal 32,42 na maksa
ale szkoda ze tak numery dzis pasowaly , po co to komu
ale szkoda ze tak numery dzis pasowaly , po co to komu
Seba brawa za 4/12 w min niewiem niewidziałem tego dopoiero wszedłem teraz na czata i widze ze megamocny trafil i ty tez wiec wielkie gratulacje dla was chłopaki,
dla wszystkich grajacych i wygrywajacych, ja dzisiaj niegrałem jutro moze jakiego mini dopiero wysle narazie przestój musi byc chwilowy
4,26 mamuska, 24 miejsce w samolocie brata 42, 23,32 ile nas, 5,6 imiona brata\
ja mam lekko 5/12
ja mam lekko 5/12
Ponownie
Ileż to uciechy może sprawić trafienie czegokolwiek w virtualu
Ileż to uciechy może sprawić trafienie czegokolwiek w virtualu
4,26,23,32,24,42,5,6,11 ja bym potrzebowal system 9 za 150 zl zeby dzis wygrac 100 tys
oplacalo sie
oplacalo sie
13,17,25,31,36
Zagrać na 12 liczb
12,13,16,17,24,25,30,31,36,37
12,13,16,17,24,25,30,31,36,37
Jutro trafić
12,17,24,31,37 za 1,25 zł
5,6,11, brat leci 24,42, mamuska czeka 4,26, ilu nas jest przed i po 23,32
uczcie sie grac na wydarzenie dnia
uczcie sie grac na wydarzenie dnia
w niedziele mam czas ,wklepie jakis duzy system moze pelny przez neta na mini
mowilem ze dzis brat leci na miejscu 24, jest ? jest 24,42
trzeba dawac z opakiem dla bezpieki
trzeba dawac z opakiem dla bezpieki
Megamocny, Afrykańskie przysłowie mówi: - Jeśli Pan Bóg nie może się doczekać, zeby człowiek zmadrzec to zeslac na niego choroby
Od jutra Promocja w Lotto można skreślić 49/49 pewna wygrana kto nie zagra nie wygra
ja z wczoraj na dzisiaj miałem dziwny sen, , bylem jakby w nowym domu, lezałem na łozku to był oobcy dom, nagle otworzyły sie drzwi i weszły 4 moje kuzynki, wszystkie były ubrane na biało wśród nich była jedna kuzynka ktora jest siostra zakonna pamietam ze byla w białym chabicie, i wygladała niczym aniol , fakt faktem moja kuzynka jest, a raczej byla siostra zakonna, ale nie dawno wystapila z zakonu i nikt niewie dlaczego co sie stało, ale podjeła taka decyzje,i wystapiła z jakas jeszcze jedna siostra zakonna i jednym ksiedzem, osoba ktora poswieciła sie bogu, gleboko wierzaca odeszła z zakonu, przytym zostala tez zdegradowana, przez zakon, byla przy dzieciach, opiekowała sie dziecmi, dziewczyna niczym aniol nikt w rodzinie nie chciał aby szła do zakonu
bo mjest piekna dziewczyna , ale ona sie uparła i poszła do zakonu, , wytrzymała tam ponad 25 lat, zawsze gdy mnie odwiedzała w realu byla ubrana w czarny habit lub szary habit wyjsciowy, a tu we snie była w białym habicie, , dziwne to dlamnie jest bo nigdy nie widziałem zadnej siostry zakonnej w białym habicie, pytanie dlaczego ona w snie mnie nawiedziła ze swojim rodzenstwem, czyzbym pomału umierał juz?, nie wiem tego widziałem ja ubrana na bialo usmiechała sie domnie a o dniej bil taki jasny blask, jak od anioła, ona co prawda jest starsza odemnie o jakies 6, no 7 lat,ale nigdy nie chodziła w białym habicie, to jest jakis znak chyba, czuje ze cos sie wydarzy w rodzinie lub cos umnie,byłem ,ze widze sie lezacy na łozku w nowym pokoju nie umnie w domu ,tylko gdzies indziekj, na przeciwko mnie stoji biały nowy rowwer typu damka, niestety w realu nie mam roweru damki , a gorala biało czerwonego, a we snie byl biały nowy rower, typu damka, musze zobaczyc w senniku co oznacza biała zakonnica, wiem ze jesli sie sni ojciec swiety czyli papiez oznacza to wygrana na loterji, a co oznacza zakoniica w białym habicie?czy to tez niewrózy jakiejs wiadomosci która idzie domnie skads? długo dzisiaj myslałem otym snie, i niemogłem myslec wogole o liczbach, dlatego tez ui niegrałem w nic
bo mjest piekna dziewczyna , ale ona sie uparła i poszła do zakonu, , wytrzymała tam ponad 25 lat, zawsze gdy mnie odwiedzała w realu byla ubrana w czarny habit lub szary habit wyjsciowy, a tu we snie była w białym habicie, , dziwne to dlamnie jest bo nigdy nie widziałem zadnej siostry zakonnej w białym habicie, pytanie dlaczego ona w snie mnie nawiedziła ze swojim rodzenstwem, czyzbym pomału umierał juz?, nie wiem tego widziałem ja ubrana na bialo usmiechała sie domnie a o dniej bil taki jasny blask, jak od anioła, ona co prawda jest starsza odemnie o jakies 6, no 7 lat,ale nigdy nie chodziła w białym habicie, to jest jakis znak chyba, czuje ze cos sie wydarzy w rodzinie lub cos umnie,byłem ,ze widze sie lezacy na łozku w nowym pokoju nie umnie w domu ,tylko gdzies indziekj, na przeciwko mnie stoji biały nowy rowwer typu damka, niestety w realu nie mam roweru damki , a gorala biało czerwonego, a we snie byl biały nowy rower, typu damka, musze zobaczyc w senniku co oznacza biała zakonnica, wiem ze jesli sie sni ojciec swiety czyli papiez oznacza to wygrana na loterji, a co oznacza zakoniica w białym habicie?czy to tez niewrózy jakiejs wiadomosci która idzie domnie skads? długo dzisiaj myslałem otym snie, i niemogłem myslec wogole o liczbach, dlatego tez ui niegrałem w nic
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja 3 Milionów
Tak jest Forsami wszystkie od 1-49, i wygrywają wszyscy od A do Ż
specjalne gratulacje dla Babci Ziuty i Dziadka Adasia, i Grupy Specjalnej oczywiście
specjalne gratulacje dla Babci Ziuty i Dziadka Adasia, i Grupy Specjalnej oczywiście
Sennik: Śnienie o zakonnicy to zwykle niezbyt pomyślny znak, który zapowiada konieczność zaciśnięcia pasa i rezygnacji z wielu wygód (jak w zakonie). Zakonnica symbolizuje surowość, ascezę i wyzbycie się ziemskich pragnień - oznacza więc rezygnację z wygód i luksusów, która nie będzie wynikiem świadomej decyzji.
Widzieć zakonnicę - kłopoty i niepowodzenia, problemy finansowe lub nagła choroba.
Rozmawiać z zakonnicą - nadchodzące kłopoty towarzyskie, obmowa lub szyderstwo w gronie przyjaciół czy współpracowników.
Wpuścić zakonnicę do domu - konieczność pożyczki lub zaciągnięcia kredytu, trudności w spłacie zadłużeń lub nagłe, niespodziewane wydatki.
o prosze co oznacza zakonnica w snie
Widzieć zakonnicę - kłopoty i niepowodzenia, problemy finansowe lub nagła choroba.
Rozmawiać z zakonnicą - nadchodzące kłopoty towarzyskie, obmowa lub szyderstwo w gronie przyjaciół czy współpracowników.
Wpuścić zakonnicę do domu - konieczność pożyczki lub zaciągnięcia kredytu, trudności w spłacie zadłużeń lub nagłe, niespodziewane wydatki.
o prosze co oznacza zakonnica w snie
Mi sie ostatnio snila policja, rano ktos puka otwieram ,a tu policja
Wojtt
Trochę to dziwne,bo zwykle śni się odwrotnie
Ja bym się spodziewał qrvów
Trochę to dziwne,bo zwykle śni się odwrotnie
Ja bym się spodziewał qrvów
Powiedz kiedyś, że w ogródku, wieczorem, jakieś światła widziałeś, to może sam nie będziesz musiał kopać ...
gonzaga no moze i tak? ,ale ja ogolnie nie wierze w sny,a tu takie cos mi sie wysnilo
Wiadomo,wiadomo, swiatla ... uuuu to moglo by pojsc na zlomiarzy ,ktorzy latarkami swieca po podworku,kolo smietnikow
no i ile to ciekawych inspiracji można odkryć w necie
wesołych
wesołych