Wpisy 3 522 808 – 3 522 907
15 marca 2019 18:05 → 15 marca 2019 20:08, 100 wpisów
Uwaga, podaje komunikat.Nie typowałem.Zagralem.Mam 8/10, stawka 5.Dzisiaj na Mini pewniakami są:
12,19,26,37,32,6
Proszę zagrać systemem.Nie dziękować.Czasem proszę o wspomnienie.Pozdrawiam z Poznania
12,19,26,37,32,6
Proszę zagrać systemem.Nie dziękować.Czasem proszę o wspomnienie.Pozdrawiam z Poznania
To idź sobie precz.
Uwaga.
Na północnym zachodzie pojawiły się burze, a to znaczy że silny wiatr już jest blisko.
Na północnym zachodzie pojawiły się burze, a to znaczy że silny wiatr już jest blisko.
nie jednoznaczności oczywiste tak są właśnie interpretowane lub jeszcze inaczej
ale dobrze że wyjaśniłeś o co ci chodzi jednakże przyjmijmy że osobach nie obecnych nie mogących się bronić źle nie piszemy
będą następne wiatry wichury zachodu czas działać, nic nam zachód nie daje tylko wichury zachodu
Hasło Namiot w bonusie krzyżówki Xxl ooo
Hasło szafot w bonusie krzyżówki xxl ooo
Hasło szafot w bonusie krzyżówki xxl ooo
Szafot:
Podwyższenie na którym kat ucinał głowę skazańcowi.
Podwyższenie na którym kat ucinał głowę skazańcowi.
Przerwa do losowania EJ.
https://www.youtube.com/watch?v=UTdkDwyteYA
Doszły mnie słuchy że odszedł od nas na zawsze Klonik
Cześć jego pamięci
Doszły mnie słuchy że odszedł od nas na zawsze Klonik
Cześć jego pamięci
Gosia 77 znowu wygralas w zdrapki ,ja dzisiaj dwie zdrapki w banku i pusto,gratuluje masz farta
W Polsce padnie główna wygrana w EJ na zaklady zakupione w Dreźnie .
samuel,poczekaj do losowania, abyś mógł się wypowiedzieć o wysokiej wygranej
Sebastian Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię.
Przychodzi panienka do ginekologa i mówi: - Panie doktorze, mrówka mi weszła w intymne miejsce, gryzie mnie tam, nie mogę wytrzymać.
Ależ moja pani, właśnie kończę godziny pracy, wysterylizowałem narzędzia, proszę przyjść jutro...
- Ale ja nie wytrzymam do jutra doktorze, proszę tam zajrzeć i coś zrobić... Lekarz się zlitował, posadził kobitę na fotelu, patrzy na młodą, wilgotną orchidee i widzi faktycznie mrówkę,która przed palcami ucieka do środka wiec mówi:
Wstawiłem instrumenty do sterylizatora ale spróbuje Pani pomóc. Posmaruje czubek mojego penisa żelem plemnikobójczym, włożę go do środka, mrówka się przylepi, wyjmę, będzie po sprawie. Panienka zgodziła się choć lekko zawstydzona, doktor powoli i delikatnie włożył swojego posmarowanego penisa do środka. Panienka różowa na twarzy z przejęcia, doktor patrzy, myśli, w końcu mówi:
- Wie Pani co, zmieniłem zdanie, ja tą mrówkę po prostu zatłukę na śmierć.
Ależ moja pani, właśnie kończę godziny pracy, wysterylizowałem narzędzia, proszę przyjść jutro...
- Ale ja nie wytrzymam do jutra doktorze, proszę tam zajrzeć i coś zrobić... Lekarz się zlitował, posadził kobitę na fotelu, patrzy na młodą, wilgotną orchidee i widzi faktycznie mrówkę,która przed palcami ucieka do środka wiec mówi:
Wstawiłem instrumenty do sterylizatora ale spróbuje Pani pomóc. Posmaruje czubek mojego penisa żelem plemnikobójczym, włożę go do środka, mrówka się przylepi, wyjmę, będzie po sprawie. Panienka zgodziła się choć lekko zawstydzona, doktor powoli i delikatnie włożył swojego posmarowanego penisa do środka. Panienka różowa na twarzy z przejęcia, doktor patrzy, myśli, w końcu mówi:
- Wie Pani co, zmieniłem zdanie, ja tą mrówkę po prostu zatłukę na śmierć.
Zakłady mięsne w Polsce, rozmowa pracowników:
- Panie majster, ile wody wlać do tej kiełbasy na eksport?
- Dwa wiadra.
- A do tej na kraj?
- Odkręć kran i chodź na przerwę śniadaniową!
- Panie majster, ile wody wlać do tej kiełbasy na eksport?
- Dwa wiadra.
- A do tej na kraj?
- Odkręć kran i chodź na przerwę śniadaniową!
Pozdrawiam Bolka i Lolka oraz Tolę
Miłego wieczoru i trafnych P*
Miłego wieczoru i trafnych P*
Górnik szansę ma na ucieczkę bo W. Płock przegrała z Pogonia a ma tyle samo pkt co Zabrze
Komin magnetyczny działa odrzucił już wszystkie typy zakładowe z godziny 19 teraz pracuje dalej
Dotam witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię
Mulag będę miał zapałki w kieszeni..jak co komu nie pasuje to ..
Jak by co powiesz ze chciałes zobaczyc czy te uwagi zakazy oatrzezenia sa zasadne najlepiej sie ocenia po
Już jestem
Ale za to.niedziela ale za to niedziela niedziela dla nas jest w kołchozie
Forsami ciezar odpowiedzialnosci jaki na mnie spoczywa kazdego.dnia dotyczy wszystkich ludzi
Artur