Wpisy 3 522 372 – 3 522 471
15 marca 2019 12:00 → 15 marca 2019 14:05, 100 wpisów
W miejscowości Ostróda padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Cześć
witam wszystkich niedługo po 2 wpisach bedzie ban
Arczi
Arczi nie masz racji
Każdy ma indywidualnie przyznawaną ilość wpisów po której otrzymuje Bana
3 522 384. Sebastian_M
witaj przyjacieluzobaczysz ze tak bedzie jesli teraz juz pisze mulag ze po 4jest ban to zejdzie doo 2 razy dlatego trzeba pisac jeden wpois a długi
witaj przyjacieluzobaczysz ze tak bedzie jesli teraz juz pisze mulag ze po 4jest ban to zejdzie doo 2 razy dlatego trzeba pisac jeden wpois a długi
Poza tym maklerowi powinien być nałożony ban nie na 8 h tylko na minimum 24 za obrażanie i szyderstwa oraz kłamstwa które tu rozpowszechnia
takie zasady bez informacji brak szacunku dla użytkowników z dnia na dzień zrobione
Makler ma 4 wpisy i ban ponieważ robił tu strajk polegający na specjalnym dawaniu dużej ilości wpisów - taka złośliwość z jego strony
Arczi pisałem nie masz racji.
Przeważnie jest 6 wpisów i ban. Ale dla takich którzy robią złośliwości między innymi makler jest przyznawany limit wpisów
Przeważnie jest 6 wpisów i ban. Ale dla takich którzy robią złośliwości między innymi makler jest przyznawany limit wpisów
Ja czasami zapominam o tym i też dostaję bana ale nie robię tego celowo
Arczi pytałeś się mnie kto teraz donosi. Nie zdążyłem Ci odpowiedzieć na to pytanie. Donosi makler i sam to napisał w jednym ze swoich wpisów
Poza tym kłamie i pisze o nickach które rzekomo są moje a jest to nieprawda.
To jest oszukaniec i nie chce mi się z nim rozmawiać bo i o czym ?
To jest oszukaniec i nie chce mi się z nim rozmawiać bo i o czym ?
3 522 390. Sebastian_M 2019-03-15 (13:00) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Poza tym maklerowi powinien być nałożony ban nie na 8 h tylko na minimum 24 za obrażanie i szyderstwa oraz kłamstwa które tu rozpowszechnia
co ty mowisz makler cos takiego tu uprawia, nigdy bym sie p nim tego niespodziewał, uwarzam ze on, nie jest takim złym człowiekiem jak tu piszasz , moze sie na cos wkurzył, i moze tak postapil jak postapil poznałem Mklera poza czatem, i mogem przyznac ze jest to dobry człowiek , jak kazdytu z nas i ja go za takiego uwarzam, to ze nieraz cos tam kopiuje i wrzuca tu kilka razy na czacie, to niejest jeszcze nuic złego, ja go szanuje jako człowieka, gdybys sebastian go poznał osobisciei wiedział co przechodzi , w zyciu, zmienil bys o nim zaraz zdanie, ja tego goscia lubie , tak samo ja Ciebie i wiele tu przyjaznych osob z czata, co zas cchodzi o niki, to niewiem ,czyje i ktore sa tu przypisywane tobie, ja znam jeden twoj, jako sebastian,m i tego niku sie trzymam, wa to czy masz tu wiecej nikow czy nie tego niewiem,, co do np pisania ze niewiedziałes jak tu wstawic mniejsze zdiecie , np, w profilku o czym czytałem tu na czacie, to powiem tak sam niewiewdziałem tez tego , ale to zadna ujma czegos niewiewdziec, i niema sie z czego smiac czy szydzic z tego niestety nie wszyscy wszystko wiemy odrazu, bo jesli bysmy wszystko wiedzieli, to bylibysmy naukowcami, czy nawet bogami, ale niestety niejestesmy takimi ludzmi, ,jestesmy wszyscy równi, nikt z nas nie przewiduje liczb np, w danej grze i nietrafia odrazu głownej wygranej, bo jak by tak bylo to tu na tej stronce wszyscy codziennie bysmy trafiali głowne wygrane, i tu Pasko by miał co robic, , ja tam niewiem, co do tych nikow, ale wiem ze duzo osob tu jest na ciebie złych i przypisuja ci pewne niki, wiem ze tu jestes hejtowany i wszystko co tu złe jest na czacie przypisuje sie TOBIE ale niestety to niejest prawda, , nic tu nierobisz złego, piszesz i rtypujesz jak kazdy inny, wprowadzasz nieraz troche smiechu tez ale to nic złego niejest, wiem ze jest tu wiele osob ktorych Ciebbie nie cierpi i chciało by aby cie tu niebyło, ale jestes, i dobrze ze jestes, komus jak sie cios tu niepodoba to to moze tu niewchodzic i nieuczestniczyc z nami w tym czacie, ten czat jest dla wszystkich, dostepny , i wszyscy tu moga byc tylko prosze o troche szacunku osoby to osoby,bez szyderstw, oskarzen i nnych taki zeczy,
co ty mowisz makler cos takiego tu uprawia, nigdy bym sie p nim tego niespodziewał, uwarzam ze on, nie jest takim złym człowiekiem jak tu piszasz , moze sie na cos wkurzył, i moze tak postapil jak postapil poznałem Mklera poza czatem, i mogem przyznac ze jest to dobry człowiek , jak kazdytu z nas i ja go za takiego uwarzam, to ze nieraz cos tam kopiuje i wrzuca tu kilka razy na czacie, to niejest jeszcze nuic złego, ja go szanuje jako człowieka, gdybys sebastian go poznał osobisciei wiedział co przechodzi , w zyciu, zmienil bys o nim zaraz zdanie, ja tego goscia lubie , tak samo ja Ciebie i wiele tu przyjaznych osob z czata, co zas cchodzi o niki, to niewiem ,czyje i ktore sa tu przypisywane tobie, ja znam jeden twoj, jako sebastian,m i tego niku sie trzymam, wa to czy masz tu wiecej nikow czy nie tego niewiem,, co do np pisania ze niewiedziałes jak tu wstawic mniejsze zdiecie , np, w profilku o czym czytałem tu na czacie, to powiem tak sam niewiewdziałem tez tego , ale to zadna ujma czegos niewiewdziec, i niema sie z czego smiac czy szydzic z tego niestety nie wszyscy wszystko wiemy odrazu, bo jesli bysmy wszystko wiedzieli, to bylibysmy naukowcami, czy nawet bogami, ale niestety niejestesmy takimi ludzmi, ,jestesmy wszyscy równi, nikt z nas nie przewiduje liczb np, w danej grze i nietrafia odrazu głownej wygranej, bo jak by tak bylo to tu na tej stronce wszyscy codziennie bysmy trafiali głowne wygrane, i tu Pasko by miał co robic, , ja tam niewiem, co do tych nikow, ale wiem ze duzo osob tu jest na ciebie złych i przypisuja ci pewne niki, wiem ze tu jestes hejtowany i wszystko co tu złe jest na czacie przypisuje sie TOBIE ale niestety to niejest prawda, , nic tu nierobisz złego, piszesz i rtypujesz jak kazdy inny, wprowadzasz nieraz troche smiechu tez ale to nic złego niejest, wiem ze jest tu wiele osob ktorych Ciebbie nie cierpi i chciało by aby cie tu niebyło, ale jestes, i dobrze ze jestes, komus jak sie cios tu niepodoba to to moze tu niewchodzic i nieuczestniczyc z nami w tym czacie, ten czat jest dla wszystkich, dostepny , i wszyscy tu moga byc tylko prosze o troche szacunku osoby to osoby,bez szyderstw, oskarzen i nnych taki zeczy,
na 14
40,75,74,34,06
38,42,40,75,74
40,75,74,34,06
38,42,40,75,74
Wiosna: przyleciały kosy./takie czarne ptaki/.
3 522 397. Sebastian_M wiem ze sa tu donosiciele wiem otym, ale według mnie to nie makler donosi a ktos wogole inny, to co makler tu nieraz pisze na czacie to ja traktuje to z lekkim przymrózeniem oka, makler nie jest taka osoba jak o nim myslisz,moze nieraz sie i zdenerwuje cos napisze nie tak, ale niejest złym czlowiekiem tak samo jak TY poznałem was poza czatem, i dlatego smiem twierdzic ze niejestescie złymi ludzmi moze troche wybuchowymi , ale kazdy z was ma wiecej tych dobrych cech niz złych,chciałbym abyscie sie pogodzili i wiecej nigdy sie niełocili miedzy soba. głupie jakies pomowienia i oszczerstwa nie powinnny miec nigdy miejsca, pogódżcie sie prosze i zyjcie w zgodzie, tak jak powinno byc, nie jak jest tutaj na czacie,
Panorama.
28 minut zostało jeszcze zdążycie
Islandorka gonisz mię teraz ty
2 lata temu zmarł Wojciech Młynarski ---->> Wikipedia.
Tak
Ja na dwa losowania bez plusa
Panoramix
Z weselszych wiadomości -->
Dzisiaj obchodzi rocznicę urodzin:
>> Sabrina <<
Dzisiaj obchodzi rocznicę urodzin:
>> Sabrina <<
Wojtt a jak padnie twoje w typowaniach
Przerwa.
Islandorka nas nie dogonia nas nie dogonia
napisał bym coś ,, ale nie napiszę bo znowu będę miał szpiegów na karku
W miejscowości Gliwice padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka
W miejscowości Malbork padła wysoka wygrana w zdrapce 500 PRZEZ 365 DNI
Lewy napisz coś
Coś
13 minut jeszcze zdążycie
Zaraz ktoś trafi
3 522 396. Sebastian_M 2019-03-15 (13:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
sebastian wiem o tym ze moge niemiec racji co do tych banów po ilu wiadomosciach jest ten ban , wiem i zauwazyłem to tez tu na czacie ze duzo osob dobrze sie tu tez bawi, ze pisza byle co i w koiluu wpisach pod rzad zeby sprawdzic czy doostana bana czy nie, , ale sa tu tez i takie osoby ktore pisza normalnie i kilka wiadomosci pod rzad nie zwracajac na to uwagi i tez dostaja bana, dlatego ja pisze jedna i długa wiadomosc choc sie to komus moze i niepodobac, ale pisze to dlatego aby wlasnie nie dostac tego bana, wole wszystko napisac w jednej wiadomosci niz w kilku , z tego co wiem, nasz administrator wyrazil zgode na takie wiadomosci dłuzsze, i niema chyba nic do tego ze tak tu pisze, , jedna porzadna długa wiadomosc i starczy a nie co 6 wiadomosci ban ,i niema kogos na 8 a nawet na 24 czy 48 h, tak niepowiino byc dlamnie osobiscie te banowanie po 6 wpisach to jest glupota jakiej mało , ban powinien byc za to jesli ktos kogos tu obraza lub przeklina go wtedy powinien byc ban,jesli chodzi zas o tzw, wielonikowosc, to tez dlamnie jest smieszne, wystarczy sprawdzic to z jakiego adresu sie loguje, nikt na czacie niepowinien miec drugiego nicku ,tyklko jeden, wiekszosc zakladanych nikow powinnno odrazu bbyc eliminowane poprzez program czy admina niepowinno byc mnogosci nikow od jednego i tego samego internauty, jeden nick i nic wiecej, wtedy by nikt tu sie niemogł podszywac pod inna osobe, i tez tworzyc wielu nickow, , kazdy tu z nas powinien posługiwac sie tylko 1 nickiem , osoby ktore uzywaja wielu nikow powinny byc moim zdaniem usówane z czatu,ale to jest moje zdanie, admin robi tak ja k uwaza, mi nic do tego, jest, jeszcze powiem tak nick drugi powinien byc tylko wtedy tworzony i dopuszczony jesli poprzedni nik , jest jakis obrazajacy, tylko w tym przypadku powinien byc dopuszczony, wszelkie obrazanie , szydzenie i wyzywanie kogokolwiek przez kogokolwoiek powinien byc karane i usówanie z profilu
sebastian wiem o tym ze moge niemiec racji co do tych banów po ilu wiadomosciach jest ten ban , wiem i zauwazyłem to tez tu na czacie ze duzo osob dobrze sie tu tez bawi, ze pisza byle co i w koiluu wpisach pod rzad zeby sprawdzic czy doostana bana czy nie, , ale sa tu tez i takie osoby ktore pisza normalnie i kilka wiadomosci pod rzad nie zwracajac na to uwagi i tez dostaja bana, dlatego ja pisze jedna i długa wiadomosc choc sie to komus moze i niepodobac, ale pisze to dlatego aby wlasnie nie dostac tego bana, wole wszystko napisac w jednej wiadomosci niz w kilku , z tego co wiem, nasz administrator wyrazil zgode na takie wiadomosci dłuzsze, i niema chyba nic do tego ze tak tu pisze, , jedna porzadna długa wiadomosc i starczy a nie co 6 wiadomosci ban ,i niema kogos na 8 a nawet na 24 czy 48 h, tak niepowiino byc dlamnie osobiscie te banowanie po 6 wpisach to jest glupota jakiej mało , ban powinien byc za to jesli ktos kogos tu obraza lub przeklina go wtedy powinien byc ban,jesli chodzi zas o tzw, wielonikowosc, to tez dlamnie jest smieszne, wystarczy sprawdzic to z jakiego adresu sie loguje, nikt na czacie niepowinien miec drugiego nicku ,tyklko jeden, wiekszosc zakladanych nikow powinnno odrazu bbyc eliminowane poprzez program czy admina niepowinno byc mnogosci nikow od jednego i tego samego internauty, jeden nick i nic wiecej, wtedy by nikt tu sie niemogł podszywac pod inna osobe, i tez tworzyc wielu nickow, , kazdy tu z nas powinien posługiwac sie tylko 1 nickiem , osoby ktore uzywaja wielu nikow powinny byc moim zdaniem usówane z czatu,ale to jest moje zdanie, admin robi tak ja k uwaza, mi nic do tego, jest, jeszcze powiem tak nick drugi powinien byc tylko wtedy tworzony i dopuszczony jesli poprzedni nik , jest jakis obrazajacy, tylko w tym przypadku powinien byc dopuszczony, wszelkie obrazanie , szydzenie i wyzywanie kogokolwiek przez kogokolwoiek powinien byc karane i usówanie z profilu
moje typy na 14 godz
7,8,10,12,14,16,17,26,,28,37,38,46,47,60,62,64,68,72,73,74,77,78,
7,8,10,12,14,16,17,26,,28,37,38,46,47,60,62,64,68,72,73,74,77,78,
tak na szybko typy i kuponiki skreślone może to i dobry pomyśł bo nie ma tyle czasu na zastanawianie
Islandorka gonisz mię
Donosiciele, kablarze, nie wygrają.Arczibalik73,z całym szacunkiem,ale nie znasz się na ludziach.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Pozdrawiam Gliwice,Kraków,Katowice, część Chorzowa, Bydgoszcz, Wrocław,Żory, Mysłowice i Tychy
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0599705
Wylosowany numer to: 0599705
Typowania Super Szansy
siwulek wytypował(a) 6843705 - wygrana 100 złcopi wytypował(a) 7229905 - wygrana 10 zł
rregulaminowa wytypował(a) 7167005 - wygrana 10 zł
Angelusdomini wytypował(a) 8033805 - wygrana 10 zł
Abudabi89 wytypował(a) 8777805 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
01,05,06,08,11,12,19,20,21,22,24,33,34,35,47,52,56,61,76,77
Plusem jest liczba: 08
01,05,06,08,11,12,19,20,21,22,24,33,34,35,47,52,56,61,76,77
Plusem jest liczba: 08
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12521 zestawów od 1565 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 16 516 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 36 520 zł
TOP 6 zestawów Multi Multi:
- RYCHFER - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- damik22 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- dziadekkarola - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- Genesis - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 702 zł = 46,80 x koszt gry
- PIRAT13 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 4 466 zł = 44,66 x koszt gry
- grzesbys - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 382 zł = 38,20 x koszt gry
2/5
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,05,06,07,15,16,18,19,20,21
1,17,42,61,78 ..................... 2/5
31,17,42,61,78 .................... 1/5 ..........
1,67,42,61,78 ..................... 2/5 ..........
1,17,52,61,78 ..................... 3/5 .......... 4 zł
1,17,42,31,78 ..................... 1/5 ..........
1,17,42,61,8 ...................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
31,67,52,21,8 ..................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
31,17,42,61,78 .................... 1/5 ..........
1,67,42,61,78 ..................... 2/5 ..........
1,17,52,61,78 ..................... 3/5 .......... 4 zł
1,17,42,31,78 ..................... 1/5 ..........
1,17,42,61,8 ...................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
31,67,52,21,8 ..................... 3/5 PLUS ..... 20 zł