Wpisy 3 522 308 – 3 522 407
15 marca 2019 11:12 → 15 marca 2019 13:32, 100 wpisów
Mój trzon zaraz pojawi się na moim profilu Tylko proszę się nie śmiać
Sebastian M vel Drapek
Twoj pierwszy nick: m77
a drugi nick: rotka
Twoj pierwszy nick: m77
a drugi nick: rotka
Dzień z deszczem i chłodem.

marta4 Masz rację z pechowcami życiowymi i nieudacznikami lepiej nie zaczynać dyskusji
Wędrowca netowy
Wędrowca pamiętaj niedziela u mnie 20C a tys pisał 2C
Wędrowca netowy
To będzie dziś

To będzie dziś

panoramix
3 472 148. drapek 2019-01-22 (08:06)
Co robiccie?
3 472 149. drapek 2019-01-22 (08:08)
U mnie -14
U sebastiana pewnie kosy lustrzanki czyli -66.69
Promocyjna mulatka na 7 zagrana- liczę na te 9k brutto
3 472 152. drapek 2019-01-22 (08:19)
moja mulatka 2-18-21-27-35-47-53
3 472 156. drapek 2019-01-22 (08:26)
Ale mulatki oczywiście wozisz
Co robiccie?
3 472 149. drapek 2019-01-22 (08:08)
U mnie -14
U sebastiana pewnie kosy lustrzanki czyli -66.69
Promocyjna mulatka na 7 zagrana- liczę na te 9k brutto
3 472 152. drapek 2019-01-22 (08:19)
moja mulatka 2-18-21-27-35-47-53
3 472 156. drapek 2019-01-22 (08:26)
Ale mulatki oczywiście wozisz
panoramix Typujemy liczby do Mulatki
jest takie powiedzenie szanujmy się jak bracia liczmy się jak Ży....Eskimosi
Makler grasz
a niech będzie nawet Japończykiem z Hokkaido co mnie to przeszkadza
3 522 333. dotam 2019-03-15 (11:23) Ja nie tutejszy!!!
to Seba jest żydem
no jak TO, nie wiedziales???
wciaz mowi o .............. trzonie
to Seba jest żydem
no jak TO, nie wiedziales???
wciaz mowi o .............. trzonie
dotam jestem Eskimosem gdybyś chciał wiedzieć
Japończyk z Hokkaido
Makler jak tam gry trafiasz czy nic
panoramix dobre
dotam widziałeś kiedyś Eskimosa kamikaze ?
dotam dziadku dziadku my nie chcemy jeszcze spać
3 522 340. Sebastian_M 2019-03-15 (11:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Japończyk z Hokkaido
Japończyk z Hokkaido
Dot... bo żeby rzucać się na morze wygranych ,przy prawdopodobieństwie wiadomym 3ba być po trosze kamikami.. coś tam
Idę na spacer bo tu duszno
Makl... nie musisz być aż tak bezpośredni w stosunku do Seb... to nie doda nikomu splendoru
Sebastian idzie na spacer bo mu na ambicje weszli
Pano
wczoraj Mulag pisal do Forsy
a ten sie wtrynil ze do niego
i jeszcze sobie ze mnie zadrwił, ze nie wie jak włączyc kg
wczoraj Mulag pisal do Forsy
a ten sie wtrynil ze do niego
i jeszcze sobie ze mnie zadrwił, ze nie wie jak włączyc kg
Makler jak tam gry wrealu
jeszcze nie gram,, jak bede typo to dam tobie na pkt
Zibi,, co typowac w mm 1 czy 2 czy 3 czy 5 czy 10 liczb??
Zibi,, co typowac w mm 1 czy 2 czy 3 czy 5 czy 10 liczb??
W multi 5/5 stawka decyduj ty
juz mialem typo w lutym, mam "nygusa" jak wpisuje TO czesto AŻ sie proszą --weź mnie
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Co najmniej... 8 lat a nie 8 godzin.
Za oknem wiosenny upał: +3.
W miejscowości Ostróda padła wysoka wygrana w zdrapce 1 ROK WAKACJI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Cześć
witam wszystkich niedługo po 2 wpisach bedzie ban
Arczi
Arczi nie masz racji
Każdy ma indywidualnie przyznawaną ilość wpisów po której otrzymuje Bana
3 522 384. Sebastian_M
witaj przyjacieluzobaczysz ze tak bedzie jesli teraz juz pisze mulag ze po 4jest ban to zejdzie doo 2 razy dlatego trzeba pisac jeden wpois a długi
witaj przyjacieluzobaczysz ze tak bedzie jesli teraz juz pisze mulag ze po 4jest ban to zejdzie doo 2 razy dlatego trzeba pisac jeden wpois a długi
Poza tym maklerowi powinien być nałożony ban nie na 8 h tylko na minimum 24 za obrażanie i szyderstwa oraz kłamstwa które tu rozpowszechnia
takie zasady bez informacji brak szacunku dla użytkowników z dnia na dzień zrobione
Makler ma 4 wpisy i ban ponieważ robił tu strajk polegający na specjalnym dawaniu dużej ilości wpisów - taka złośliwość z jego strony
Arczi pisałem nie masz racji.
Przeważnie jest 6 wpisów i ban. Ale dla takich którzy robią złośliwości między innymi makler jest przyznawany limit wpisów
Przeważnie jest 6 wpisów i ban. Ale dla takich którzy robią złośliwości między innymi makler jest przyznawany limit wpisów
Ja czasami zapominam o tym i też dostaję bana ale nie robię tego celowo
Arczi pytałeś się mnie kto teraz donosi. Nie zdążyłem Ci odpowiedzieć na to pytanie. Donosi makler i sam to napisał w jednym ze swoich wpisów
Poza tym kłamie i pisze o nickach które rzekomo są moje a jest to nieprawda.
To jest oszukaniec i nie chce mi się z nim rozmawiać bo i o czym ?
To jest oszukaniec i nie chce mi się z nim rozmawiać bo i o czym ?
3 522 390. Sebastian_M 2019-03-15 (13:00) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Poza tym maklerowi powinien być nałożony ban nie na 8 h tylko na minimum 24 za obrażanie i szyderstwa oraz kłamstwa które tu rozpowszechnia
co ty mowisz makler cos takiego tu uprawia, nigdy bym sie p nim tego niespodziewał, uwarzam ze on, nie jest takim złym człowiekiem jak tu piszasz , moze sie na cos wkurzył, i moze tak postapil jak postapil poznałem Mklera poza czatem, i mogem przyznac ze jest to dobry człowiek , jak kazdytu z nas i ja go za takiego uwarzam, to ze nieraz cos tam kopiuje i wrzuca tu kilka razy na czacie, to niejest jeszcze nuic złego, ja go szanuje jako człowieka, gdybys sebastian go poznał osobisciei wiedział co przechodzi , w zyciu, zmienil bys o nim zaraz zdanie, ja tego goscia lubie , tak samo ja Ciebie i wiele tu przyjaznych osob z czata, co zas cchodzi o niki, to niewiem ,czyje i ktore sa tu przypisywane tobie, ja znam jeden twoj, jako sebastian,m i tego niku sie trzymam, wa to czy masz tu wiecej nikow czy nie tego niewiem,, co do np pisania ze niewiedziałes jak tu wstawic mniejsze zdiecie , np, w profilku o czym czytałem tu na czacie, to powiem tak sam niewiewdziałem tez tego , ale to zadna ujma czegos niewiewdziec, i niema sie z czego smiac czy szydzic z tego niestety nie wszyscy wszystko wiemy odrazu, bo jesli bysmy wszystko wiedzieli, to bylibysmy naukowcami, czy nawet bogami, ale niestety niejestesmy takimi ludzmi, ,jestesmy wszyscy równi, nikt z nas nie przewiduje liczb np, w danej grze i nietrafia odrazu głownej wygranej, bo jak by tak bylo to tu na tej stronce wszyscy codziennie bysmy trafiali głowne wygrane, i tu Pasko by miał co robic, , ja tam niewiem, co do tych nikow, ale wiem ze duzo osob tu jest na ciebie złych i przypisuja ci pewne niki, wiem ze tu jestes hejtowany i wszystko co tu złe jest na czacie przypisuje sie TOBIE ale niestety to niejest prawda, , nic tu nierobisz złego, piszesz i rtypujesz jak kazdy inny, wprowadzasz nieraz troche smiechu tez ale to nic złego niejest, wiem ze jest tu wiele osob ktorych Ciebbie nie cierpi i chciało by aby cie tu niebyło, ale jestes, i dobrze ze jestes, komus jak sie cios tu niepodoba to to moze tu niewchodzic i nieuczestniczyc z nami w tym czacie, ten czat jest dla wszystkich, dostepny , i wszyscy tu moga byc tylko prosze o troche szacunku osoby to osoby,bez szyderstw, oskarzen i nnych taki zeczy,
co ty mowisz makler cos takiego tu uprawia, nigdy bym sie p nim tego niespodziewał, uwarzam ze on, nie jest takim złym człowiekiem jak tu piszasz , moze sie na cos wkurzył, i moze tak postapil jak postapil poznałem Mklera poza czatem, i mogem przyznac ze jest to dobry człowiek , jak kazdytu z nas i ja go za takiego uwarzam, to ze nieraz cos tam kopiuje i wrzuca tu kilka razy na czacie, to niejest jeszcze nuic złego, ja go szanuje jako człowieka, gdybys sebastian go poznał osobisciei wiedział co przechodzi , w zyciu, zmienil bys o nim zaraz zdanie, ja tego goscia lubie , tak samo ja Ciebie i wiele tu przyjaznych osob z czata, co zas cchodzi o niki, to niewiem ,czyje i ktore sa tu przypisywane tobie, ja znam jeden twoj, jako sebastian,m i tego niku sie trzymam, wa to czy masz tu wiecej nikow czy nie tego niewiem,, co do np pisania ze niewiedziałes jak tu wstawic mniejsze zdiecie , np, w profilku o czym czytałem tu na czacie, to powiem tak sam niewiewdziałem tez tego , ale to zadna ujma czegos niewiewdziec, i niema sie z czego smiac czy szydzic z tego niestety nie wszyscy wszystko wiemy odrazu, bo jesli bysmy wszystko wiedzieli, to bylibysmy naukowcami, czy nawet bogami, ale niestety niejestesmy takimi ludzmi, ,jestesmy wszyscy równi, nikt z nas nie przewiduje liczb np, w danej grze i nietrafia odrazu głownej wygranej, bo jak by tak bylo to tu na tej stronce wszyscy codziennie bysmy trafiali głowne wygrane, i tu Pasko by miał co robic, , ja tam niewiem, co do tych nikow, ale wiem ze duzo osob tu jest na ciebie złych i przypisuja ci pewne niki, wiem ze tu jestes hejtowany i wszystko co tu złe jest na czacie przypisuje sie TOBIE ale niestety to niejest prawda, , nic tu nierobisz złego, piszesz i rtypujesz jak kazdy inny, wprowadzasz nieraz troche smiechu tez ale to nic złego niejest, wiem ze jest tu wiele osob ktorych Ciebbie nie cierpi i chciało by aby cie tu niebyło, ale jestes, i dobrze ze jestes, komus jak sie cios tu niepodoba to to moze tu niewchodzic i nieuczestniczyc z nami w tym czacie, ten czat jest dla wszystkich, dostepny , i wszyscy tu moga byc tylko prosze o troche szacunku osoby to osoby,bez szyderstw, oskarzen i nnych taki zeczy,
na 14
40,75,74,34,06
38,42,40,75,74
40,75,74,34,06
38,42,40,75,74
Wiosna: przyleciały kosy./takie czarne ptaki/.
3 522 397. Sebastian_M wiem ze sa tu donosiciele wiem otym, ale według mnie to nie makler donosi a ktos wogole inny, to co makler tu nieraz pisze na czacie to ja traktuje to z lekkim przymrózeniem oka, makler nie jest taka osoba jak o nim myslisz,moze nieraz sie i zdenerwuje cos napisze nie tak, ale niejest złym czlowiekiem tak samo jak TY poznałem was poza czatem, i dlatego smiem twierdzic ze niejestescie złymi ludzmi moze troche wybuchowymi , ale kazdy z was ma wiecej tych dobrych cech niz złych,chciałbym abyscie sie pogodzili i wiecej nigdy sie niełocili miedzy soba. głupie jakies pomowienia i oszczerstwa nie powinnny miec nigdy miejsca, pogódżcie sie prosze i zyjcie w zgodzie, tak jak powinno byc, nie jak jest tutaj na czacie,
Panorama.
28 minut zostało jeszcze zdążycie