Wpisy 3 521 408 – 3 521 507
14 marca 2019 17:15 → 14 marca 2019 18:33, 100 wpisów
nie dokuczajcie sobie bo Pasko chat zablokuje i gdzie wytypować wygrana bedzie można no gdzie gdzie..
Gratulacje dla wygrywających.Nielekajsie,Amir84 i pozostali.Super zagrywka.Tak trzymać.
w czajniku sie mi zbiera ale ta myśl nie musi mnie prześladować
Już jestem
Tak
Masz rację
Podobno ktoś tu pisał że jestem drapak
ja znam jednego co tez ma jechac na roboty za granice ale w pon zagra 7/7 za stowke i nie pojedzie
Tak mi pisali na @ i sms
Mega ja wiem kim on jest
Tak to prawda
My lubimy piękne dziewczyny
Na waciki
31
Już było
Graj 32
To go zreperujesz
Dziś kosy 66
Arczi jesteś?
Pikus nie ma dzis urodzin i nie ma na kim zabazowac
jaki masz trzon?
jaki masz trzon?
Nowym trenerem bedzie co odgrzewane kotlety czyli pan kruczek wybitny trener
Mam duży Trzon
Zaraz 2 seria skoków
Seba... Są słabi to faktale Kubacki nie jest słaby.... Tylko tragiczny
Co do skoków słabiutko ale trzeba pamietać ze nie da sie zawsze byc najlepszym czy byc w czołuwce sezon juz prawie dobiega konca
Kur#$& jak nasi byli w 5 najlepszych... Brylowalitera nawet w sporcie nie wspomnieli że skakali tylko seria probna
Nie istniejemy drużynowo... Wolny ma przeblyski jak ja po 4 pelikanach
Nie rozumiem po kiego wysyłać kogoś kto nie mieści się nawet w kwalifikacjach... I dawać kasę, to jak robotnik zamiast budke dla psa zrobiłby skrzynkę na narzędzia i wziął kasę... Coś zrobił ale nie to chodziloskoczył ale słabo... A za słabo to nawet w toku nie placa
Trzon >>> część grzyba,który w pierwszej kolejności ulega zepsuciu
w następstwie kapelusz staje się niejadalny
Trzon >>> część przedmiotu,rączka,trzonek
Trzon zielony >>> co to???
w następstwie kapelusz staje się niejadalny
Trzon >>> część przedmiotu,rączka,trzonek
Trzon zielony >>> co to???
Wystarczy poprawnie wytypować 10/10 z plusem na stawce 10 i już jest 25 milionów.To takie proste
Czy wiecie, że na czacie zostały podane wszystkie pewniaki na MM ? Na Goldenlotto, od 1 do 3 pozycji jest 20 pewniaków.Gramy nimi na stawce.
Forsanie czaruj... 6/10 ciężko trafić a ty bajki piszesz bo się naczytales albo reklama zakryla ci mozg
Słuchajcie mam Trzon
Alfa masz złamany trzon?
Współczuję
Forsami grasz stawką x 99 ?
Alfa jesteś słaby gospodarz jak masz złamany Trzon i nic z tym nie robisz
Myśl trochę. 4.01.2003 ( niedziela).Gostek ten sam zakład wysłał 30 razy, stare kupony.Trafil 30 razy 10/10.Jego kolega wysłał tylko 4 razy.Byly 34 dziesiatki
Doktor nie ma trzona
Alfa kiedy kupisz nowy młotek ?
Doktor ma Kafar?
I co robi tym kafarem ?