Wpisy 3 520 959 – 3 521 058
14 marca 2019 11:20 → 14 marca 2019 13:15, 100 wpisów
Właśnie samochód zawołał że chce pić
Co to jest Powiedzcie mi że lewym pasem jeździ się najwolniej a prawym najszybciej nieprawdopodobna sytuacja
Raków pokazał klasę a SA Bimboto najglupszy trenerpowiedział wczoraj ze Rakowia nie zasłużyła na wygrana
Krzysztof C zadał wczoraj pytanie Chciałem mu na nie odpowiedzieć i z nim porozmawiać ale tylko było pytanie i uciekł już się więcej nie pokazał
A bo ludzie wybierają lewy... Bo lepszy... Też czasem krew mi buzuje jak jeden 80/h jedzie i ma wylatanea prawy pas wolny
Sebamyślę że to niesprawiedliwe że my dostajemy za 6 wpisów banana
A ty za niecały kg
A ty za niecały kg
Robal_36
Masz swój portal ?
Masz swój portal ?
Forsami i fasolę, coby urosła do samych chmur
EMI nooooooo masz
EMI nooooooo masz
Głupota zaczęła myslec, to jest nieszczęście.

EMI -
- rozstawiają po kątach nie ma co Cały czas, mam wrażenie, unosi się tu pewien zapaszek i czyjś duch jest stale obecny takie deżawi dziś miałem też takie masz ?
- rozstawiają po kątach nie ma co Cały czas, mam wrażenie, unosi się tu pewien zapaszek i czyjś duch jest stale obecny takie deżawi dziś miałem też takie masz ?
robalku stary wyjadaczu tego portalu ,chyba 10 letni staż masz tu na stronce ,ty masz jakiś portal ,ale młodzi Ciebie motają
Emilia się odezwała
Tak tak niektórzy już mają halucynacje a nie tylko Deja vu
Forsa co Ty sadzisz ?
Bób i ryż?
To jest prawa ręka, a prawa ręka wykonuje się wiele czynności.
Forsami dziś czwartek. Powinny wejść nasze liczby
Arbuzy ?
Gram gram
Melon to będziemy zbierali po losowaniu
Forsami lubisz Melony?
W Poznaniu
Do miłych zawsze uśmiecha się los
Pozdrawiam Bydgoszcz, Toruń, Olsztyn i Bochum
Dusia
"motają" używasz w znaczeniu - irytują ? i , że daję się podpuszczać jakimś smucikoniom ?
To nie jest takie proste To, na swój sposób, zwarcie "cywilizacji" i nastąpiłem, jak widać, paru wydrwigroszom i bajkopisarzom-mitomanom na czułe punkty i
jest, jak jest życie
"motają" używasz w znaczeniu - irytują ? i , że daję się podpuszczać jakimś smucikoniom ?
To nie jest takie proste To, na swój sposób, zwarcie "cywilizacji" i nastąpiłem, jak widać, paru wydrwigroszom i bajkopisarzom-mitomanom na czułe punkty i
jest, jak jest życie
Cockscomb
Prig
Bighead
Jackanapes
W miejscowości Poznań padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER PREZENT
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Poznań
Kulturalny to jest najzwyklejszy Lemparus i tyle
Po co owijać w bawełnę?
Co robicie? dlaczego to robicie ? I co to jest? A róbta co chceta
Tomi Dobre dobre jedna Basia z prawej druga Basia z lewej a ja w środku tak to lubię
Będzie szkolenie jak grać w Lotto Plus i wygrywać dużo pieniążków
Wolne mam juz dzis z tym.ze lulac jeszcze powinienem ale szkoda mi dnia rano tez mi szkoda było
F M
F masz
Nie ma co zwlekac maska na ryjek okulary rekawiczki przeciw elektromasywne i czewiczki
Osa
Ktoś woła powiedz ze sie przygitowujesz na szkolenie psychicznie i fizycznie
On robi pompki ?
Forsami najtrudniejszy pierwszy krok później juz poza bramą sie jest
To po co sie tam pchasz tyle innych.ludzi tam czeka by byc meczenikiem wielkiej sprawy
Forsami masz zaszczyt byc wśród wielkiego zespołu ludzi tworzących tęczę kolorową
jeszcze tam Milionera nie widzieli a kto im będzie robił pranie mózgu
Ale poważnie życzę powodzenie niech ci tam spasuje i niech godnie przyjma milionera