Wpisy 3 520 945 – 3 521 044
14 marca 2019 10:53 → 14 marca 2019 13:05, 100 wpisów
Makler dziękuję Ci
Na 14:00:
32,35,52
26,29,34,38,39,80
37,39,42,44,71,80
4,9,13,46,52,73,80
27,40,42,46,47,80
32,35,52
26,29,34,38,39,80
37,39,42,44,71,80
4,9,13,46,52,73,80
27,40,42,46,47,80
Tylko nie wiem po co pytasz o piąty wpis To tak jakbyś ostrzegał a jednocześnie prowokował żebym ten piąty wpis jednak napisał
Wójt tak Raków wygrał i zasługuje na wielkie
Pewniaki 10/10 z plusem, stawka 10.Plus 52
4,26,27,37,39,46,47,52,73,80
Wysłane 30 razy w Kamieniu Pomorskim
4,26,27,37,39,46,47,52,73,80
Wysłane 30 razy w Kamieniu Pomorskim
Aż taki jesteś pewien tych swoich liczb?
Paragraf 18
Mocna ekipa śledzonych i z ograniczeniem
wolności wypowiedzi
UuUuUuuuuuuuuuu i
wesołego
Mocna ekipa śledzonych i z ograniczeniem
wolności wypowiedzi
UuUuUuuuuuuuuuu i
wesołego
Wójt z taką grą Raków Częstochowa w Ekstraklasie będzie w pierwszej piątce zespołów które tam grają
Stał Mielec klub z tradycjami
Bardzo mozliwe,ze tak bedzie,Stal tak klub z tradycjami,u mnie na tym podkarpaciu to pilka kuleje,oprocz Mielca chociaz i oni cieniowali wczesniej
Oby się podnieśli
Właśnie samochód zawołał że chce pić
Co to jest Powiedzcie mi że lewym pasem jeździ się najwolniej a prawym najszybciej nieprawdopodobna sytuacja
Raków pokazał klasę a SA Bimboto najglupszy trenerpowiedział wczoraj ze Rakowia nie zasłużyła na wygrana
Krzysztof C zadał wczoraj pytanie Chciałem mu na nie odpowiedzieć i z nim porozmawiać ale tylko było pytanie i uciekł już się więcej nie pokazał
A bo ludzie wybierają lewy... Bo lepszy... Też czasem krew mi buzuje jak jeden 80/h jedzie i ma wylatanea prawy pas wolny
Sebamyślę że to niesprawiedliwe że my dostajemy za 6 wpisów banana
A ty za niecały kg
A ty za niecały kg
Robal_36
Masz swój portal ?
Masz swój portal ?
Forsami i fasolę, coby urosła do samych chmur
EMI nooooooo masz
EMI nooooooo masz
Głupota zaczęła myslec, to jest nieszczęście.

EMI -
- rozstawiają po kątach nie ma co Cały czas, mam wrażenie, unosi się tu pewien zapaszek i czyjś duch jest stale obecny takie deżawi dziś miałem też takie masz ?
- rozstawiają po kątach nie ma co Cały czas, mam wrażenie, unosi się tu pewien zapaszek i czyjś duch jest stale obecny takie deżawi dziś miałem też takie masz ?
robalku stary wyjadaczu tego portalu ,chyba 10 letni staż masz tu na stronce ,ty masz jakiś portal ,ale młodzi Ciebie motają
Emilia się odezwała
Tak tak niektórzy już mają halucynacje a nie tylko Deja vu
Forsa co Ty sadzisz ?
Bób i ryż?
To jest prawa ręka, a prawa ręka wykonuje się wiele czynności.
Forsami dziś czwartek. Powinny wejść nasze liczby
Arbuzy ?
Gram gram
Melon to będziemy zbierali po losowaniu
Forsami lubisz Melony?
W Poznaniu
Do miłych zawsze uśmiecha się los
Pozdrawiam Bydgoszcz, Toruń, Olsztyn i Bochum
Dusia
"motają" używasz w znaczeniu - irytują ? i , że daję się podpuszczać jakimś smucikoniom ?
To nie jest takie proste To, na swój sposób, zwarcie "cywilizacji" i nastąpiłem, jak widać, paru wydrwigroszom i bajkopisarzom-mitomanom na czułe punkty i
jest, jak jest życie
"motają" używasz w znaczeniu - irytują ? i , że daję się podpuszczać jakimś smucikoniom ?
To nie jest takie proste To, na swój sposób, zwarcie "cywilizacji" i nastąpiłem, jak widać, paru wydrwigroszom i bajkopisarzom-mitomanom na czułe punkty i
jest, jak jest życie
Cockscomb
Prig
Bighead
Jackanapes
W miejscowości Poznań padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER PREZENT
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Poznań
Kulturalny to jest najzwyklejszy Lemparus i tyle
Po co owijać w bawełnę?
Co robicie? dlaczego to robicie ? I co to jest? A róbta co chceta
Tomi Dobre dobre jedna Basia z prawej druga Basia z lewej a ja w środku tak to lubię
Będzie szkolenie jak grać w Lotto Plus i wygrywać dużo pieniążków
Wolne mam juz dzis z tym.ze lulac jeszcze powinienem ale szkoda mi dnia rano tez mi szkoda było
F M
F masz
Nie ma co zwlekac maska na ryjek okulary rekawiczki przeciw elektromasywne i czewiczki
Osa