Wpisy 3 520 582 – 3 520 681
13 marca 2019 19:32 → 13 marca 2019 21:36, 100 wpisów
No dobra podałem magiczna 10 w typach która nie wejdzie
dzisiaj wygrywamy w mini lotka, sebastian trzymaj sie ciepło tam,
Final bedzie Legia -Jaga,tylko ze Legia nie bedzia miala juz czrgo palic
zle wiesci bylem wyslac i wzialem
kupony 6 ,10 sztuk az sie boje ze wejdo
kupony 6 ,10 sztuk az sie boje ze wejdo
3 520 588. samuel 2019-03-13 (19:35) Eurojackpot jest super.
Arczibalik73 to będą 3 piątki?
samuel ja niewiem czy padna akutat moje liczby ale u sebastiana na pewno , i u Ciebie niewiem zalezy co skreslisz i wyslesz , ja zycze wam i wszystkim innym grajacym wysokich wygranych a kto co trafi to zobaczymy,, cholernie ciwgnie mnie dzisiaj na multika i chyba wysle sobie choc jeszcze sie zastanawiam nad tym, bo ostatnio mi multik nieprzynosi wogole szczescia a raczej wygranych tylko w typach mi liczby wychodza co do wygranych to zycze wszystkim jak i Tobie wysokich wygranych
Arczibalik73 to będą 3 piątki?
samuel ja niewiem czy padna akutat moje liczby ale u sebastiana na pewno , i u Ciebie niewiem zalezy co skreslisz i wyslesz , ja zycze wam i wszystkim innym grajacym wysokich wygranych a kto co trafi to zobaczymy,, cholernie ciwgnie mnie dzisiaj na multika i chyba wysle sobie choc jeszcze sie zastanawiam nad tym, bo ostatnio mi multik nieprzynosi wogole szczescia a raczej wygranych tylko w typach mi liczby wychodza co do wygranych to zycze wszystkim jak i Tobie wysokich wygranych
chyba zapoluje dzisiaj na ta 10/10 w multika
Wizir pusciles już
Widzę że tak
kto to jest wizir?
witam. Dzisiaj wyniki mogą pojawić się z dużym opóźnieniem (nawet 15 minut). Nie jest to pewne, ale jest duże prawdopodobieństwo, że tak się stanie. Z góry przepraszam za utrudnienia
dzisiaj -13,3,te liczby beda krolowały w losowaniach, dzisiaj mija 6 rocznica wyboru Ojca Świetego Franciszka, na Papierza w tym dniu został wybrany , wiec niebiosa kieruja na te liczby, 3,13,77,6,7
Wlasnie pilka jest nieobliczalna nigdy bym nie postawil na zaden mecz
Dobry Wieczór Wszystkim
Milion w Banku dziś złoto warte 100 pln
Góra kasy 30 pln
Krzyżówka xxl bonus iii
I ooo
W sumie krzyżówek xxl 6 szt dwie wygrane reszta pustaki
Milion w Banku dziś złoto warte 100 pln
Góra kasy 30 pln
Krzyżówka xxl bonus iii
I ooo
W sumie krzyżówek xxl 6 szt dwie wygrane reszta pustaki
Dobry wieczór, Gosiu 77 i pozostali
Gosia 77
Miło mi...oj jak miło!, Gosiu 77
Legia dała wielkie tyły...Wstyd
Gosia 77
To go nie bierz. Wywal ma kwarantannę
To go nie bierz. Wywal ma kwarantannę
Gosiu, w porządku...A co, nabroiłem swoimi wpisami?
Sebastian gdzie ?
dobra lece do kolektórki po tysiace
arczibalik73
Leć, ale z dobrym skutkiem załatwiaj...
Leć, ale z dobrym skutkiem załatwiaj...
Wracaj z tarczą lub na tarczy
Szkoda że wczoraj nie zagrałam E.p w stałych na innym profilu...
byłby zysk ...a tak to już historia
byłby zysk ...a tak to już historia
Historia, ale deczko dokuczliwa
Przez tę historię z niewysłaniem
dzisiahj gram za ostatnia juz kase albo wóz albo przewóz raz kozie śmierc, ja nic nietrafie to juz niegram w nic przez jakis czas
Będziesz grał, bo trafisz
Tylko nie proś Boga o wygraną, bo wtedy przegrasz.
Gosia, to z Ciebie taki nerwus?
Cos czuje ze Raków narobi szumu w ekstrai nie będzie zwykłym beniaminkiema dużym słoniem co jedna noga zdrepnie Lecha, druga Legie... A trąba zdmuchnie Górnika Zabrze
Po co wszędzie pokazują Lewego z zonaże ja nie mam żony... To nie znaczy że mam się ślinić na widok Anny
A najlepiej ani na lewego, ani na prawego. Patrz w drugą stronę, a Anna to nie Diana
Forsami
Taka prawda
Dawać te liczby... Bo spanie mnie bierzea chce zobaczyć czy się posunalemw profie
Gosia