Wpisy 3 519 770 – 3 519 869
12 marca 2019 22:19 → 12 marca 2019 23:57, 100 wpisów
6 ?
Super
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Grałeś z plusem ?
Pisalem wcześniej że kumulacja rozbita
Ładne piątki w Mini po 98 000 zł
Ważne, że za 6 dobrze płacą
Tak za 4 liczby w Lotto powinno być gwarantowane 200 zł
Karolkania pochwal się co wygrałeś
Pewniaki były na czacie, było je brać
Ale się trafiło 8888
Wojtt ale takie minimum chociaż
Wiem że powinno być 500
A za 5 w Lotto powinno być 10 000 zł
Ciezko czworke trafic przeciez ,w calym swoim graniu mialem tylko 3 czworki
Łatwo jest trafić. Kupujesz chybiki, obstawiasz je, i masz.Z grami jest jak na wojnie .Wygrywa taktyka
Karolkania i co robisz ?
Zalatwiasz ich taktycznie?
Zero typowania.Dosc zabawy w liczby
Karolkania już nie będziesz grał?
13, albo przed 13_tym, lub dzień po , jest świetnie.
Świetnie czyli jak ?
3 519 777. milan1980 2019-03-12 (22:22) ŻUBROWO WLKP
ale porażka w lotto za 4 liczby 112 zl
dokladnie ze porazka, smieszne te wygrane sa, ale cóż dobre i to ze udało sie trafic i tyle
ale porażka w lotto za 4 liczby 112 zl
dokladnie ze porazka, smieszne te wygrane sa, ale cóż dobre i to ze udało sie trafic i tyle
3 519 782. karolkania 2019-03-12 (22:24) Taktyka, to sztuka wygrywania
Pewniaki były na czacie, było je brać które to były takie super pewniaki, ktore mozna bylo trafic dzisiaj 6/6
Pewniaki były na czacie, było je brać które to były takie super pewniaki, ktore mozna bylo trafic dzisiaj 6/6
3 519 782. karolkania 2019-03-12 (22:24) Taktyka, to sztuka wygrywania
no wlasnie wskaz gdzie te pewniaki bylu,,,,, w jakim wpisie
no wlasnie wskaz gdzie te pewniaki bylu,,,,, w jakim wpisie
3 519 737. zloty 2019-03-12 (22:10) Hotel Motel
arczibalik73 -ja przegrałem 20 zł chyba też przeskoczę na Mini bo ten MM cosik nie daje wygrać
złoty i dobrze zrobisz odkad zaczołem grac w mini, to mini mi przynosilo co jakis czas wygrane nieraz nawet w 1 tygodniu miałem nieraz i 3x 3/5 lub w ciagu 4 tygodni 4x3/5, odkad powrociłem do multika tylko na tych wygranych popłynołem co zyskałem to straciłem, dlatego teraz zaprzestaje gry w multika i gram tylko w mini tu gdzie cos mozna i trafic realnego, od pewnego czasu w mini mam tylko same 2/5 czyli lipa z miodem,ale wierze ze niedługo to sie poprawi, i zaczne spowrotem cos tradfiac w to mini , grunt to wierzyc ze sie uda i grac
arczibalik73 -ja przegrałem 20 zł chyba też przeskoczę na Mini bo ten MM cosik nie daje wygrać
złoty i dobrze zrobisz odkad zaczołem grac w mini, to mini mi przynosilo co jakis czas wygrane nieraz nawet w 1 tygodniu miałem nieraz i 3x 3/5 lub w ciagu 4 tygodni 4x3/5, odkad powrociłem do multika tylko na tych wygranych popłynołem co zyskałem to straciłem, dlatego teraz zaprzestaje gry w multika i gram tylko w mini tu gdzie cos mozna i trafic realnego, od pewnego czasu w mini mam tylko same 2/5 czyli lipa z miodem,ale wierze ze niedługo to sie poprawi, i zaczne spowrotem cos tradfiac w to mini , grunt to wierzyc ze sie uda i grac
3 519 802. panoramix 2019-03-12 (22:43)
Arcz.. każdy coś wpisał tak,że były
panoramix to sie nieliczy co kazdy z nas podaje pewniaki sa wtedy podane jesli np ktos tu z obecnych czatowiczów, ze stronki podaje cała swoja 6 i poisze ze to pewniaki a te liczby pozniej w losowaniu wychodza wszystkie, bo tyak typujac jak my tu typujemy to podejrzewam xze nie 1 tu 6 nam przechodzi w lotto koło nosa
Arcz.. każdy coś wpisał tak,że były
panoramix to sie nieliczy co kazdy z nas podaje pewniaki sa wtedy podane jesli np ktos tu z obecnych czatowiczów, ze stronki podaje cała swoja 6 i poisze ze to pewniaki a te liczby pozniej w losowaniu wychodza wszystkie, bo tyak typujac jak my tu typujemy to podejrzewam xze nie 1 tu 6 nam przechodzi w lotto koło nosa
jutro moj dzien środa i z now pech bo znów wypada 13 w ten dzin, nienawidze 13 tki, zawsze jest dlamnie pechowa
Nie widzieliście takich kuponów? Zaraz Wam pokaże inny w całości. Zbyt mało wiecie.Makler, czekaj moment.
Bierzesz sam przy kasie zestaw, dajesz kasjerce, ona to wprowadza do czytnika i masz zakład jaki chcesz , bez Super Szansy.To Wy powinniście się wstydzić za brak rozeznania.
Moment, czekaj.
zobacz skan milan1980
https://www.multipasko.pl/typowania/milan1980/multi-lotek/
https://www.multipasko.pl/typowania/milan1980/multi-lotek/
Makler, proszę, zobacz.Najpierw pomysł, potem osądzaj.To jest jeden z zakupionych zakładów, a mam ich wiecej
Co się dzieje ?
Dzwonili do mnie żebym tu przyszedł bo są scany
Uważaj na banany
I że jakiś Leszek się wymądrza . To prawda ?
Banany w nocy ?
Makler, z całym szacunkiem do Twojej Osoby, proszę, dobieraj właściwych słów.Nie obrażam się o określenie " ciemniaka".Jeśli Ty masz z kimś problem, to jest Twój problem.Pozdrawiam serdecznie.( Pobrales foto z mojego profilu, bez zezwolenia i publikujesz go.Niech tam.Jest mi obojętne co robisz.Dam Ci jeszcze moja fotke).
karolinka bez obrazy ale jak wygralas to nie problem skan dac i w tedy gratulujemy ci
Makler
Jutro kupię Ci w prezencie kolejne zakłady w tym punkcie Lotto.Pod tym numerem są 3 Kolektury w kioskach.Wole te Kolektura, bo jest sympatyczna pani.Akurat te zakłady kupował mi kolega z Nigerii/ student medycyny/.Przykro mi z tego powodu.Karol
To jest puszczone w markecie ?
Dobrze, nie mam żalu o skan. Radości życzę. Spełnienia marzeń.
Karolina ja też trafiłem coś dziś skan w profilu
Karolkania pokaż im caly scan i nic nie zakrywaj bedzie spoko
Jutro dam nowe , całe zakłady, które celowo kupię dla Przesympatycznej Osoby z z Portalu.
Sebastian jeszcze wiosny nie ma musi zakrywać by nie zmarzla
Ty Zbigniew reż zakladasz gumkę by nie zamarzł ?
Zbigniew, jesteś miły, kulturalny, zasługujesz na uwagę, nie powiem kogo.Pozdrawiam
Zbigniew ja myślałem że to ja nie mam zjadła A okazuje się że to Ty i działasz bananem
dajmy spokój jak uwaza ze wygrala ok moze sie nie chce pochwalić tym
Zbigniew, teraz chyba mieszkasz czasowo w Tychach.Nie ważne.( Rejon Bielska Białej. Mam tam wielu Przyjaciół, studentów.Sa tam też inteligentni ludzie.)
Jutro idę do 200 matologa
Multi padło 5 10 15
Zbigniew i co w związku z tym?
Kety ...czasami bywam tychy
Sebastian jak byłeś niemowlakiem to taki program leciał 5 10 15 zaraz się zacznie
Ja Warszawa i okolice
Milan dobranoc
Wszystkim , bez wyjątku, życzę, aby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego.
Ja też życzę wszystkim dużo wygranych
Ostatnią moja fota.Piekno przyrody.
Każdy ma szansę na wygrana.Los jest bardziej przychylny dla miłych i życzliwych.
4*,5,8?,15,23,24,28,30**?41,47,49,50,52,58**??,64,71,72,74,77,78,79
z grubsza,,nie potwierdzone,,jak wejdzie 5-6 liczb TO git malinka
z grubsza,,nie potwierdzone,,jak wejdzie 5-6 liczb TO git malinka