Wpisy 3 518 306 – 3 518 405
10 marca 2019 21:59 → 11 marca 2019 01:02, 100 wpisów
ja próbowałem raz systemem 6 i może znowu zagram kiedyś, ale wtedy trafiłem 2
Gryksio jak lukasz 10/20 z wytypowanych
zawsze wolę grać na 4 6 zakłady w mini na 5 skreśleń też można trafić
Gryks ma banana? Ktoś widział???
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Kędziorek nie, ma zablokowany dostęp
Może konto usunął???
Dopisano wygrane Super Szansa
3 zł...ale się oblowilam
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 4 x 47 750,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Pasko... ameryki nie odkryłeś zwłaszcza,ze z premedytacją się to działo .... niestety
wnioskuje o łagodny wymiar kary i zawieszenie wykonywanie jej na okres 1 roku
fiu fiuuu, a co to się stanęło, że zostało zauważone
przestawienie literki i cięcie głupa, jak przedszkolak, z zacieszem innych przebierańców...
przestawienie literki i cięcie głupa, jak przedszkolak, z zacieszem innych przebierańców...
Sebastian jak tam banany
Mialem na wieczor wyslane 30 zakladow multi na 7 skreslen
Szanowni Państwo.
Pozagryzamy się na śmierć. Dobrze się stało z że wrzod został wycięty, już nie jeden. Pora zająć się typowaniem dla dobra wspólnego. Nawet podawanie liczb na czacie, zwłaszcza na minute przed losowaniem, naszym skromnym zdaniem jest nie w porządku. Haniebnym jest też stałe zaczepia ie Portalowiczow. To jest prowokacja. Wielu nie reaguje na te zaczepki. Był pewien Pan, który systematycznie ublizal. Ma blokadę. Ten dzisiejszy drwil z wiary i wierzacych. Były sygnały w tej sprawie. Lepiej późno, niż wcale. I za to dziękujemy. Liczymy się z krytyka, która, jeśli będzie zdrowa, zostanie przyjęta z pokorą. Pozdrawiamy serdecznie, życzac jeszcze wiecej wygranych niż dzisiaj.
Pozagryzamy się na śmierć. Dobrze się stało z że wrzod został wycięty, już nie jeden. Pora zająć się typowaniem dla dobra wspólnego. Nawet podawanie liczb na czacie, zwłaszcza na minute przed losowaniem, naszym skromnym zdaniem jest nie w porządku. Haniebnym jest też stałe zaczepia ie Portalowiczow. To jest prowokacja. Wielu nie reaguje na te zaczepki. Był pewien Pan, który systematycznie ublizal. Ma blokadę. Ten dzisiejszy drwil z wiary i wierzacych. Były sygnały w tej sprawie. Lepiej późno, niż wcale. I za to dziękujemy. Liczymy się z krytyka, która, jeśli będzie zdrowa, zostanie przyjęta z pokorą. Pozdrawiamy serdecznie, życzac jeszcze wiecej wygranych niż dzisiaj.
witam wszystkich na czacie co tu sie znów dzieje
Witam Was
Wichura drugą noc...w dzień był spokój...a tu teraz się przebudziłam...i u mnie okolica nie ma prądu...wcześniwj widziałam jak
lampa mrugała...czyżby przez tę wichurę
Wichura drugą noc...w dzień był spokój...a tu teraz się przebudziłam...i u mnie okolica nie ma prądu...wcześniwj widziałam jak
chyba popełniliśmy błąd z tym, machaniem gdyż wichura już dość na machała to my już nie dokładajmy
dziś na własny oczy zobaczyłem jakie skutki poczyniła wczorajsza wichura pełno drzew z konarami na ziemi grube drzewa powalone dachy rozwalone nic wesołego nawet gniazdo z patyków jak wianek leżało na drodze
https://www.twojapogoda.pl/
ALERT POGODOWY
W nocy spodziewany jest wiatr w porywach do 90-100 km/h. Najsilniej będzie wiać podczas opadów i burz. Zachowajcie ostrożność!
https://www.multipasko.pl/typowania/gryks76/multi-lotek/
3 518 333. Pasko 2019-03-10 (22:06) Rzeszów
https://www.arslege.pl/obrazanie-uczuc-religijnych-innych-osob/k1/a230/
ALERT POGODOWY
W nocy spodziewany jest wiatr w porywach do 90-100 km/h. Najsilniej będzie wiać podczas opadów i burz. Zachowajcie ostrożność!
https://www.multipasko.pl/typowania/gryks76/multi-lotek/
3 518 333. Pasko 2019-03-10 (22:06) Rzeszów
https://www.arslege.pl/obrazanie-uczuc-religijnych-innych-osob/k1/a230/
Gryks
Szukany użytkownik został zablokowany. Blokada może być czasowa lub trwała (w przypadku poważniejszych nadużyć).
Szukany użytkownik został zablokowany. Blokada może być czasowa lub trwała (w przypadku poważniejszych nadużyć).
Art. 196. Obrażanie uczuć religijnych innych osób
Dz.U.2018.0.1600 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Dz.U.2018.0.1600 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Ja chyba tez przerwe zrobie,bo ani na chybil,ani na trafil nic nie idzie.
3 518 355. Gosia__77 2019-03-10 (23:40)
Witam Was
umnie tez wichura szaleje, mało okien niewysadzi w domu, tak z pól wieje, prosto w okna bloku ogladam film na TV co chwile zanika obraz na chwile na ekranie, to pewnie przez ta burze za oknem
Witam Was
umnie tez wichura szaleje, mało okien niewysadzi w domu, tak z pól wieje, prosto w okna bloku ogladam film na TV co chwile zanika obraz na chwile na ekranie, to pewnie przez ta burze za oknem
niestety klimat się zmienia, z tym że ludzi nie stać na remont naprawę szkód, oby się szybko uspokoiło co najgorsze są osoby śmiertelne
3 518 364. Myvictory ,sławek 10, gosia 77 ,makler, wójtt, witam was wszystkich, sorki ze teraz dopiero odpisuje ale wiesza mi sie net tez, niedosccze z tv sa klopoty , to jeszcze z netem nie jest tez
Nosił wilk razy kilka, aż ponieśli i wilka. Drwil z wiary i wierzących. Niektórym kazał się powiesić. Długo czekano na właściwy ruch.
Przestać na jakiś czas grać świadczy że się nie jest w nałogu i że się ma swoją silną wole w nie graniu jakiś czas, też od tygodnia nie gram ale zamierzam ponownie zagrać tak w połowie tego tygodnia, pauza jak najbardziej okey
Myvictory, zgadza sie ,ale tydzien to i uzalezniony moze wytrzymac
Nic nie mają do tego, żadne adminy, że wójt przechula fundusze gminy
Słucham sobie piosenki Sztywny Pal Azjii - "Wieża radości, wieża samotności" i tak bardzo mi pasują te słowa do gracza TS ...na czarnym białym kreślę ideały. Jutro będę wielki , dzisiaj jestem mały