Wpisy 3 516 120 – 3 516 219
8 marca 2019 17:15 → 8 marca 2019 18:42, 100 wpisów
No.. Dobretyle kasy, maszyn nakupili... Ale do zdiagnozowano brakuje lekarzyi ludzie dalej umierajawolę żyć skromnie i w zdrowiu niż w chorobie pałac się w luxusach... Które trza będzie zostawicno to kolacja a wieczorem
gosia 77 to dla CIEBIE
Wczoraj w lotto2830 zł, a dzisiaj w MM 1040 zł. Jeszcze EuroJackpot kilka zakładów i starczy.
3 516 122. Santo84 2019-03-08 (17:15)
Wczoraj w lotto2830 zł, a dzisiaj w MM 1040 zł. Jeszcze EuroJackpot kilka zakładów i starczy.
i tak trzymaj dalej grakj i wygrywaj
i tak trzymaj dalej grakj i wygrywaj
dawaj skana taki tu jest zwyczaj a jak nie to nie pisz ze trafiłeś
Forsami dostałeś kilka zdjeć kostka zrobiona zobacz jak wyglada dałem klika zdjeć tobie
Już dawałem skany pewnym osobom, to miałem przerwę na pół roku.
co to za problem wstawić każdy po gratuluje a tak ktoś uzna że kitujesz wielu nie wygrywa bo nei jest to takie łatwe dal uczicwości a raczej dla innych użytkowników sie daje bo każdy mozę gadac wymyślać że wygrał tylko o to mi chodzi, sam równeiż dawłem jak wygrałem 4 z5 klika tygodni było w profilu
a tak wyskakują co nie którzy z bajkami jak to wygrali a skan to problem dać zawsze jakieś wykręty lub dziwne skany jak dane
Mulag to rozumiem że jesteś Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony z firmy..teraz kupuj.. i bawimy
Forsami skan profilu rozpoznajesz go...bo zag nie
Zbyszek Nie wierz nigdy Kobiecie dobrą radę Ci dam bo.....przepadleś z kretesem
3 516 150. Santo84 2019-03-08 (17:27)
A co siedziałeś w ciupie
A co siedziałeś w ciupie
Dotam
Santo84, masz rację mafia czuwa, przybiją ciebie do drzwi, to straszne
Forsami on tak wygląda przez kobietę
strach czego przecież to nie miliony chyba że w innym sensie to dotam na pisałeś bo można to w innym sposób zrozumieć
Mają ludzie szczęście , są mistrzowie ogrywania TSa, a człowiek nawet parę złotych nie wygra
za dużo wszystkiego na jednym talerzu w szczególności tej różnorodności
Dotam Aleś Pan mnie rozbawił Często taki teks piszę do mojego kolegi jak mi coś powie śmiesznego
Cześć
Filip z konopi wyskakuje ?
Ale skąd?
Ale skąd?
Dotam nie .. obawiajmy się Mistrzów wszak to nasi nauczyciele...a robią za niecałe 2 tysie..Ale będzie podwyżka o 1000
Jeśli w EuroJackpot padną liczby 50, 10 i 38 z dodatkowymi (6,8} to można liczyć na wygrane wyższych stopni ( pozostałe dwie liczby są warte miliony, a raczej mam pewniaki)
Arczibalik73...Sebastian...Forsami...Mulag...Set77..
.Wszystkim...Dziękuję za życzenia
Arczibalik73 Wzajemnie Wszystkiego Dobrego
Dziękuję za Dobre Słowo
.Wszystkim...Dziękuję za życzenia
Arczibalik73 Wzajemnie Wszystkiego Dobrego
Dziękuję za Dobre Słowo
Mulag Kohelet wiesz co powiada że wszystko to bo Ciebie kocham... Ich Troje
Mulag tyle boś mnie Pan Rozbawił...idę teraz naprawdę nie na niby...ale pale eko groszek pierdzioszek..
taki biedny o pomoc do ludzi i już bogaty szybko skoczył do wyższej ligi a jego kolega ogłosił upadłość konsumencką i nie płaci alimentów i innych danin i jest okey a zwykły Kowalski dawno by siedział za kratkami lub prace społeczno użytkowe oj oj