Wpisy 3 516 063 – 3 516 162
8 marca 2019 15:45 → 8 marca 2019 17:39, 100 wpisów
Raz widziałem wrealu jak emerytka kupiła za 550 zł zdrapki ale nie mam pojęcia ile wydrapala
Kupiłem 1000 losow Kaskady. Zwróciło sie 50 zł. Następnym razem kupiłem tylko 1, i było 1000.
Zb
Osa
Zb dostałam i
Z najlepszego
Zag zdjęcie w profilu rozpoznajeszczęśliwego go
Zag zdjecie w profilu widziałeś
Zag nie umiesz wchodzić na czyjś profil
Co on śpiewa
światła wtedy było mało i pewności mi brak tyle złego zrozumiałem ze coś ztym jest nie tak
Koniec wyczynów porywaczy.
Zostali złapani z dzieckiem.
--->> Jedynka Radiowa ma podać więcej szczegółów.
Zostali złapani z dzieckiem.
--->> Jedynka Radiowa ma podać więcej szczegółów.
Zag co on śpiewa wiesz
3 516 058. Sebastian_M 2019-03-08 (15:34) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Arczi masz już puszczone Mini ?
nie nie mam nie puszczałem dzisiaj jeszcze mini, tylko 1 multika pusciłem na 10/10 pusciłem swoje liczby, ktore nieraz wysyłam do tego dodałem 8 i 11 wysnoina i niestety tylko z tego trafiłem 4/10 czyli jednym slowem to tez lipa jest, bo tylko zwrot jest tych 2zł , i to jest kropla w morzu na to co popotrzeboje, puszcze jeszcze na wieczor mini pozniej, zreszta jak bede tez sie moze lepiej czól bo powiem ci szczerze ze ledwo wrociłem do domu, , bardzo zle sie poczólem idac na zakupy, nagle wszystko widziałem podwojnie poczolem ze zaraz, cos sie chyba stanie, , nagle poczołem ze dretwieja mi rece, nogi robia sie waciane, zakole mnie w okolicach serca i zaczeło mnie trzepac , to tak wygladało jakbym popil , a to widac spadl mi chyba szybko cukier, wtedy przypomnialo mi sie ze w kieszeni mam chyba gume mietowa wiec szybko wziolem ja do ust, chwile pozułem i po chwili drgawki ustapiły, rece przestały drzec, czyli guma zrobila swoje podniosła cukier chwilowo,dobrze ze to juz dochodzilem do domu , wracajac a nie jak bylem w sklepach, bo co by sobie ludzie pomtysleli omnie gdyby mnie tak zaczelo trzepac w kolejce , padaczki nie mam , alkocholikiem tez nie jestem,a tu trzesie z czego? robia sie waciane nogi i wszystko widze rozmazane i podwojnie, ale chyba ze spadku tego cukru poszło wysokio , po wszedlem do domu i szybko zmierzylem poziom cukru sobie , bo zle sie tez czólem wczesniej i o dziwo cukier 495mg bardzo wysoki, taki niepowinien byc, ale po zmierzeniu szybko zrobilem sobie zastrzyk zeby to zbic w odpowiedniej dawce do takiego cukru
`
Arczi masz już puszczone Mini ?
nie nie mam nie puszczałem dzisiaj jeszcze mini, tylko 1 multika pusciłem na 10/10 pusciłem swoje liczby, ktore nieraz wysyłam do tego dodałem 8 i 11 wysnoina i niestety tylko z tego trafiłem 4/10 czyli jednym slowem to tez lipa jest, bo tylko zwrot jest tych 2zł , i to jest kropla w morzu na to co popotrzeboje, puszcze jeszcze na wieczor mini pozniej, zreszta jak bede tez sie moze lepiej czól bo powiem ci szczerze ze ledwo wrociłem do domu, , bardzo zle sie poczólem idac na zakupy, nagle wszystko widziałem podwojnie poczolem ze zaraz, cos sie chyba stanie, , nagle poczołem ze dretwieja mi rece, nogi robia sie waciane, zakole mnie w okolicach serca i zaczeło mnie trzepac , to tak wygladało jakbym popil , a to widac spadl mi chyba szybko cukier, wtedy przypomnialo mi sie ze w kieszeni mam chyba gume mietowa wiec szybko wziolem ja do ust, chwile pozułem i po chwili drgawki ustapiły, rece przestały drzec, czyli guma zrobila swoje podniosła cukier chwilowo,dobrze ze to juz dochodzilem do domu , wracajac a nie jak bylem w sklepach, bo co by sobie ludzie pomtysleli omnie gdyby mnie tak zaczelo trzepac w kolejce , padaczki nie mam , alkocholikiem tez nie jestem,a tu trzesie z czego? robia sie waciane nogi i wszystko widze rozmazane i podwojnie, ale chyba ze spadku tego cukru poszło wysokio , po wszedlem do domu i szybko zmierzylem poziom cukru sobie , bo zle sie tez czólem wczesniej i o dziwo cukier 495mg bardzo wysoki, taki niepowinien byc, ale po zmierzeniu szybko zrobilem sobie zastrzyk zeby to zbic w odpowiedniej dawce do takiego cukru
`
3 516 089. zaq69 2019-03-08 (16:20) lotto 8,16,18,24,25,37
arczibalik
nie bolą cie palce od pisania
nie jakos daje rade narazieale rfozumie Twoja aluzje
arczibalik
nie bolą cie palce od pisania
nie jakos daje rade narazieale rfozumie Twoja aluzje
Arczi.
Pisz takie referaty po 10 000 znaków.
Ten ostatni zdecydowanie za krótki.
Będzie dzisiaj wieczorem.
Dziewczynka i jej matka zostały odnalezione w Środzie Wielkopolskiej. Informację podał szef MSWiA Jarosław Zieliński. Zatrzymanych zostało dwóch sprawców. Jednym z nich jest ojciec zatrzymanych.
W miejscowości Mniszków padła wysoka wygrana w zdrapce KOPALNIA DIAMENTÓW
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
>> ojciec zatrzymanych <<
Czy to jest poprawnie po polsku???
Czy to jest poprawnie po polsku???
Lotto de:
4 000 000 e.
4 000 000 e.
3 516 092. Wędrowca netowy 2019-03-08 (16:24)
Arczi.
wedrowca nieda rady takiej wiadomosci napisac mozna jedynie 4 tys znakow uzyc dalewj niepuszcza dlatego mije wiadomosci na czacie sa dzielone na kilka czesci przezemnie bo inaczej nie wejda ui sa puszczane w kilku transzach jakby, widocznie przekraczam te 10 000 znakow i jest niedopuszczane abym tyle znakow mogl uzyc ale spokojnie poprawie sie bede pisał krotsze wiedamosci nie bede juz przynudzał
posłuchajcie sebastian zadał mi pytanie na ktore chciałem mu odpowiedziec wyczerpujaco zeby niepisac za chwile nowej wiadomosci, a i za jednym zamachem napisac tez wiecej co bym nie musiał pisac co chwile , swiecie sami zed jest tu tak ze 6 lub 5 wiadomosci pod rzad i jest ban na 8 h a tak napiszesz 1 wieksza wiadomosc i po sprawie
Arczi.
wedrowca nieda rady takiej wiadomosci napisac mozna jedynie 4 tys znakow uzyc dalewj niepuszcza dlatego mije wiadomosci na czacie sa dzielone na kilka czesci przezemnie bo inaczej nie wejda ui sa puszczane w kilku transzach jakby, widocznie przekraczam te 10 000 znakow i jest niedopuszczane abym tyle znakow mogl uzyc ale spokojnie poprawie sie bede pisał krotsze wiedamosci nie bede juz przynudzał
posłuchajcie sebastian zadał mi pytanie na ktore chciałem mu odpowiedziec wyczerpujaco zeby niepisac za chwile nowej wiadomosci, a i za jednym zamachem napisac tez wiecej co bym nie musiał pisac co chwile , swiecie sami zed jest tu tak ze 6 lub 5 wiadomosci pod rzad i jest ban na 8 h a tak napiszesz 1 wieksza wiadomosc i po sprawie
Arczi.
3 516 096. zaq69 za ta wiadomosc teraz powinni temu gosciowi za porwanie coreczki i zony tak skopac dupe ze hej i dla przykladu wsadzic na kilka lat do paki, i jego kolege tak samo
Pasko dał przyzwolenie Arcziemu na takie WIELKIE wpisy
widziałem Ten wpis Pasko
Zaq .............. kobyle ...
widziałem Ten wpis Pasko
Zaq .............. kobyle ...
ciag 6,7,8 bylo 7,8 prosi sie o 6,15,16,17*,20*23?25,28,32,35,36,37,39,44,49,(53,54ktorasTych)57 60* 61 64 70 79 80
jak zawsze, Z GRUBSZA, nie potwierdzone,(bo moje typo polega na potwierdzeniu wielu gield Ale mam nygusa zeby..........
jak zawsze, Z GRUBSZA, nie potwierdzone,(bo moje typo polega na potwierdzeniu wielu gield Ale mam nygusa zeby..........
Podany wyniki WOŚP. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy pobiła kolejny rekord. Po tym, jak Jurek Owsiak przekazał wyniki tegorocznej zbiórki, Magdalena Adamowicz poprosiła, aby "nienawiść zamieniać na miłość".
jesli niechcecie dostawac banow za kilka wiadomosc pod rzad to piszczie takie długie wiadomosci jak ja , i bedzie wtedy okej, , poco pisac jedna za druga, napisz raz a konkretniei po sprawie bedzie, popatrzcie Gosia 77 tez podaje liczby w rzedzie trojeczki, tez tego jest duzo i jest git, i nikt nie czyni uwago co jej wpisów, mi sie to podoba i jest
Gosia 77 odwala tu kupe dobrej roboty dla wszystkich, nie tylko podaje fajne zestawiki liczb na 3 skreslenia ale robi to dla wszystkich bezinteresownie, nie robi ttego w ukryciu w konspiracji tylko tez to tu publikuje, i za to odemnie wielki szacun jest
GOSIU77 dużo zdrówka i uśmiechu i spełnienia najskrytrzych marzen zycze CI oby zawsze duzo słonca dla CIEBIE swieciło za to co robisz tu dla innych na czacie,
Gosia 77 odwala tu kupe dobrej roboty dla wszystkich, nie tylko podaje fajne zestawiki liczb na 3 skreslenia ale robi to dla wszystkich bezinteresownie, nie robi ttego w ukryciu w konspiracji tylko tez to tu publikuje, i za to odemnie wielki szacun jest
GOSIU77 dużo zdrówka i uśmiechu i spełnienia najskrytrzych marzen zycze CI oby zawsze duzo słonca dla CIEBIE swieciło za to co robisz tu dla innych na czacie,
No.. Dobretyle kasy, maszyn nakupili... Ale do zdiagnozowano brakuje lekarzyi ludzie dalej umierajawolę żyć skromnie i w zdrowiu niż w chorobie pałac się w luxusach... Które trza będzie zostawicno to kolacja a wieczorem
gosia 77 to dla CIEBIE
Wczoraj w lotto2830 zł, a dzisiaj w MM 1040 zł. Jeszcze EuroJackpot kilka zakładów i starczy.
3 516 122. Santo84 2019-03-08 (17:15)
Wczoraj w lotto2830 zł, a dzisiaj w MM 1040 zł. Jeszcze EuroJackpot kilka zakładów i starczy.
i tak trzymaj dalej grakj i wygrywaj
i tak trzymaj dalej grakj i wygrywaj
dawaj skana taki tu jest zwyczaj a jak nie to nie pisz ze trafiłeś
Forsami dostałeś kilka zdjeć kostka zrobiona zobacz jak wyglada dałem klika zdjeć tobie
Już dawałem skany pewnym osobom, to miałem przerwę na pół roku.
co to za problem wstawić każdy po gratuluje a tak ktoś uzna że kitujesz wielu nie wygrywa bo nei jest to takie łatwe dal uczicwości a raczej dla innych użytkowników sie daje bo każdy mozę gadac wymyślać że wygrał tylko o to mi chodzi, sam równeiż dawłem jak wygrałem 4 z5 klika tygodni było w profilu
a tak wyskakują co nie którzy z bajkami jak to wygrali a skan to problem dać zawsze jakieś wykręty lub dziwne skany jak dane
Mulag to rozumiem że jesteś Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony z firmy..teraz kupuj.. i bawimy