Wpisy 3 515 814 – 3 515 913
8 marca 2019 11:54 → 8 marca 2019 13:58, 100 wpisów
Dotam, mimo braku czasu, podzielę się przykładem z życia. W 2014 r., bezdomny człowiek, poprosił mnie o pieniądze na chleb. Dałem mu 10 zł i kupon MM. Skreslil prawie same 40tki.Na lotto podał. Liczby ze swojej daty urodzenia ( 4.02.1949).W MM, na jego liczby wpadło 8/10 przy stawce 2.W lotto wpadła czwórka. Spotkałem gościa. Dałem mu powe wygranych. Człowiek rozplakal się z radości. Może ktoś nie uwierzy. Kupiłem 10 zakładów lotto na chybił trafił. Dałem mu ten kupon. Padła piątka. Gościu przynosi mi połowę wygranej z 3150 zł ( lotto plus). Nie wziąłem tych pieniędzy. Ten człowiek już ma swój dom. Właśnie wygrał ładna kwotę. Spotykamy się nadal. To jest serdeczna przyjaźń.
3 515 812. dotam 2019-03-08 (11:53) Ja nie tutejszy!!!
Sebastian_M to takie , ble,ble,ble
Ble ble ale o co Ci chodzi ?
Sebastian_M to takie , ble,ble,ble
Ble ble ale o co Ci chodzi ?
przeprasza m za takie duze wpisy ze swojej strony i moze jak dla niektorych osob nie na temat, mozecie tez to odebrac jako żalenie sie, ale nie żale sie sie tylko przedstwawiam swoja sytucje w na dana chwile jest ciezko , i musze z tym jakos zyc, bo i tak mi nikt nic nieda za darmo, nie lubie sie o nic nikogo prosic i nie chce aby sie ktos nademna litował, bo rzad sie nie lituje ,a jesli jest tak super jak oni mowia to dlaczego mi z nich nikt z nich nichce dać?
i innym ludziom, ktorzy nic niemaja, niech nadal daja dla dzieci tylko, i niech dalej szerza ta patologie bo sa takim rzadem wlasnie, nic nie robia dla innych grup spolecznych, tylko walka o swoje stolki, o dzieci, i o elity ktore pracuja i cos tam maja tam jeszcze dostana podwyzki, a tam gdzie nic sie niema to nie popatrza i nie pomoga, a mowia ze sa dla wszystkich polakow, gówno prawda , nie sa dla wsztystkich polakow, rowni, a tam gdzie ktos cos ma to sie o niega dba jeszcze a tam gdzie niema sie nic to sie go olewa po całosci, taki mamy ustroj i rzad
prosze uszanowac to co pisze i niekomentowac tego zbytnio na czacie tez i niepytac mnie za co zyje bo co to za takie zycie, ktos zapytał za co zyje i oplacam neta wiec odpowiadam jestem na utrzymaniu schorowanej matki ktora ma niska emeryture, i razem jakos musimy dac rade sobie, zyjemy skromnie ale jeszcze zyjemy, jak dlugo tak bedziemy jeszcze zyli, tego niewiem, nigdy sie nam nieprzelewało i jest tak nadal. nie mamy pomocy zadnej z nikad, i od zadnych instytucji, bo gdzie bysmy nieposzli to sie nam nic nie nalezy,
i innym ludziom, ktorzy nic niemaja, niech nadal daja dla dzieci tylko, i niech dalej szerza ta patologie bo sa takim rzadem wlasnie, nic nie robia dla innych grup spolecznych, tylko walka o swoje stolki, o dzieci, i o elity ktore pracuja i cos tam maja tam jeszcze dostana podwyzki, a tam gdzie nic sie niema to nie popatrza i nie pomoga, a mowia ze sa dla wszystkich polakow, gówno prawda , nie sa dla wsztystkich polakow, rowni, a tam gdzie ktos cos ma to sie o niega dba jeszcze a tam gdzie niema sie nic to sie go olewa po całosci, taki mamy ustroj i rzad
prosze uszanowac to co pisze i niekomentowac tego zbytnio na czacie tez i niepytac mnie za co zyje bo co to za takie zycie, ktos zapytał za co zyje i oplacam neta wiec odpowiadam jestem na utrzymaniu schorowanej matki ktora ma niska emeryture, i razem jakos musimy dac rade sobie, zyjemy skromnie ale jeszcze zyjemy, jak dlugo tak bedziemy jeszcze zyli, tego niewiem, nigdy sie nam nieprzelewało i jest tak nadal. nie mamy pomocy zadnej z nikad, i od zadnych instytucji, bo gdzie bysmy nieposzli to sie nam nic nie nalezy,
a obecny rzad jak i porzedni wymyslił bzdetne przepisy ktore wdrozył i to sie stosuje, wymyslili 500+ i tylko wtym kierunku pomagaja a dla innych ktorzy sie na to nie lapia niema nic i na nic dobrego sie niezanosi jak narazie, poprostu szkoda gadac, wiecie co nieraz tak mysle sobie ze moze w takiej sytuacji lepsza by byla smierc , niz zyc w takim,zyciu, oczywiscie niezałamuje sie tym,wszystkim, mam silna wole i wierze ze jeszcze moze kiedys sie usmiechnie domnie słonce moze wyjde z tej czarnej dziury, zobaczymy, i moze bedzie lepiej, przepraszam ze tu opisałemn swoje chore zycie,bo to historja jak u wielu ludzi pewnie jest, a nikogo to nie obchodzi tez, i tak przepraszam za wszystko co tu napisałem,powiem wam jeszcze ze odkad straciłem prace i dochody zrezygnowałem z konta bankowego i telefonu komorkowego, zamiast jak to mowi sie isc do przodu z postepem to ja sie cofam do tyłu,lub jak kto chce stoje w miejscu, i niemoge sie ruszyc w zadna strone, od 6lat juz nie uzywam telefonu komorkowego, wyobrazacie sobie takie cos nie korzystac z telefonu komorkowego w tych czasach, wogole bo ja sobie to wyobrazam,i powiam wam ze jest to mozliwe, jest ciezko, ale trzeba dawac sobie rade jakos dopoki sie jeszcze zyje,teraz juz wiecie dlaczego nieporywam sie tez z motyka na ksiezyc, dlaczego gram skromnie od czasu do czasu, i wierze ze kiedys moze sie cos i uda jeszcze wygrac poniewaz sie niepoddaje i wierze ze mi sie kiedys jeszcze i uda wyjsc na prosta teraz jeszcze jestem na zakrecie drogi daleko daleko daleko, za postepem
3 515 814. KurtDiesel szlachjetny gest zrobiles dla kogos kto potrzebował pomocy, ilos CI sie odwzdieczył, wieli szacun dla Ciebie odemnie ze pomogłes temu człowiekowi, bezinteresownie, z poczucia serca tym samym, zyskałes przyjaciela i dozgodna przyjazn tej osoby, i tez to cos , popieram takich ludzi, ten człowiek bedzie CI wdzieczny do konca swojego zycia ze podałes mu reke, i pomogłes, ja wierze w ta historie co tu piszesz bo tak jest ja tez kiedys komus pomagałem i wiem o czym piszesz tutaj,
Multibojownikowi, oczekującemu na zaczepki, należy odpowiedzieć według zasady ' Na głupie pytanie, głupia odpoeiedz'. Złamie te zasadę, nie dam się sprowokować.
arczibalik73
Piszesz na ten rząd a nie chcesz żebyśmy to komentowali.
To jest nie fair.
Jak piszesz raz to ok ale cały czas najeżdżasz na rząd jaki jest zły i ten kto jest innego zdania ma chęć się do tego w jakiś sposób odnieść .
Uważam że ten rząd jest o niebo lepszy od poprzedniego.
Nie jest idealny bo ideałów nie ma ale idzie w dobrym kierunku.
Piszesz na ten rząd a nie chcesz żebyśmy to komentowali.
To jest nie fair.
Jak piszesz raz to ok ale cały czas najeżdżasz na rząd jaki jest zły i ten kto jest innego zdania ma chęć się do tego w jakiś sposób odnieść .
Uważam że ten rząd jest o niebo lepszy od poprzedniego.
Nie jest idealny bo ideałów nie ma ale idzie w dobrym kierunku.
Nie wdajmy się w politykę.
KurtDiesel
Niesamowita historia ale super że się udało
Niesamowita historia ale super że się udało
arczibalik73
Słuchaj KurtDiesel ma pomysł ale potrzebujemy Twojej akceptacji
Słuchaj KurtDiesel ma pomysł ale potrzebujemy Twojej akceptacji
Sebastian, może dzisiaj, lub jutro, podam kolejny przykład pomocy gościowi z portalu. Zwali Cię z nóg. Nie bez kozery, mam takie, a nie inne profilowe.
Z tego portalu ?
Kiedys trafilem 5/5 w mm wyrzucilem blankiet do kosza ,okazalo sie ze babka ktora stala za mna w kolejce jak uslyszala ,ze wygralem to wziela ten blankiet i puszczala z tego co mi potem mowila dwa tyg. I wygrala na te same liczby
KurtDiesel jestem za tym aby pomóc ale trzeba to zrobić jak najszybciej
Wojtt to jest możliwe
A pamiętasz liczby ?
A pamiętasz liczby ?
Do wieczora
KurtDiesel to co robimy ?
Arczi jesteś?
A podasz?
W miejscowości Lubin padła wysoka wygrana w zdrapce KOPALNIA DIAMENTÓW
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pierwsza moja wygrana na 5/5to bylo na takie liczby tez pamietam
5,6,24,32,56
5,6,24,32,56
Kupowanie glosow emerytow i matek z dziecmi to glowny cel Jaroslawa schowanego za Morawieckiego....zobaczcie ze schowali Antka jak prze wyborami na prezydentataka zaslona dymna
6/6 tez pamietam skreslalem wszystkie obok z poprzedniego losowania to byly liczby 11,13,16,24,73,78
I jeszcze jedna 6/6
10,16,35,36,51,58
I jeszcze jedna 6/6
10,16,35,36,51,58
tomi77 no ta babka powiedziala o tym mojemu koledze z pracy,zeby mi przekazal
3 515 825. Sebastian_M tak jest moze ciut lepszy od poprzedniego rzadu bo rozdaje nie swoje pieniadze tylko, i tylko pomagaja dzieciom, i wszysrtko robi dla nich a inne grupy spoleczne ma w glebokim powazaniu, zreszta nie jestem za tym aby niepomagac dzieciom, ale jesli juz pomaga zta ustawa 500+ plus to niech to im dajenadal a niewymysla jeszcze innych glupot, dla tych dzieci,a mama +, dom + i nne bzdety jeszcze to tez jest okej, ?wszyscy chwala obecny rzad ktorzy maja z tego jakies korzysci materialne, i oto tu chodzi, i dopoki bedzie rozdawnictwo trwało to tak bedzie? bedzie to najlepszy rzad jaki dotad był, , i wszycy beda ich chwalic, a co z innymi grupami SPOLECZNYMI? co im rzad daje, i w jaki sposob im pomaga co? bno ja na swoim przykladzie nie widze zadnej pomocy, ktos pisze tutaj widze ze rzad chce kupic emerytow sobie tak taka jest prawda robia to jawnie , zeby emeryci nie podnosili buntu jakiegos zeby zyskac ich poparcie to wymyslili 13 pensje zeby emeryci poszli na nich glosowac, tak samo te nieplacenie podatkow od osob do 26 roku zycia, chodzi o przyciagniecie jak nawieckszej ilosci mlodych ludzi tu do pracy, , dlaczego kiedys zaden rzad na to nie wpadł dlaczego kiedy my bylismy mlodzi i niemielismy nigdy nic nam nikt nie pomagał tylko bylismy w czarnej dziurze, a teraz sie rozdaje wszystko aby sie tyllko utrzymac na stolkach, ale dobra juz koniec pisania tu o rzadzie i patologi z tym zwiazanej, pomyslmy nad liczbami i grajmyaby wygrac, aby zrobic cos dla siebie samych aby sie nam zyło lepiej w tym kraju, ja dzisiaj raczej chyba pozostane tylko przy grze w mini lotka, odpuszcza multika ktory mnie pograza
Drzewo mi pizlo na garaż
U mnie pizdzi od rana
D
Dobrze że to blaszak a nie murowany
K
Z
powieem wam nie jestem politykiemi nie politykuje tutaj tez, ale cały czas obserwuje to co rzad wyrabiał i poprzedni i ten tak samo, i nie zgadzam sie ze wszystkim co tu sie wyrabia, w naszym kraju dla jednych jest dobrze dla innych zle, a podobno wszyscty sa równi i rzad wszystkim pomaga, wiec rzad jest sprawiedliwy wlasnie widac ta sprawiedliwosc w tym co robia i dla kogo,bo dlamnie jako obywatela kraju nierobia nic dobrego, dla matek z dziecmi tak , dla emerytów jednorazowa pensja 13 w roku tez, ale pozniej podniosa podatki i odbiora to z nawiazka ztych emerytów, , teraz jeszcze niech na uczyucielom dadza podwyzki, bo oni malo zarabiaja, itd, poprostu szkoda gadac i tyle, dobra juz sie zamykam ide kupic jakiis chleb zebi platki kukyradziane i mleko zeby miec cos na niedziele bo trzeba jakos zyc nie w tym kraju plynacym miodem i mlekiem, juz was nie bede tu zanudzał swoimi problemami, dotyczacymi zycia swojego przepraszam jezeli was tym tu moze i wkurzyłem, ktos tu pisał ze dzisiaj zagra dlamnie , dziekuje za te mile słowa ale graj dla siebie nie dlamnie i wygrywaj jak najwiecej obys nigdy niezdoznał tego i nieznalazł sie w takiej sytuacji materjalnej jak ja, graj i wygrywaj jak najwiecejdziekuje za mile słowa wszystkim tu na czacie
3 515 868. krzys3355 2019-03-08 (12:47) Dusseldorf
Witam ci ciepło arczbalik73 czesc krzysiu czesc
Witam ci ciepło arczbalik73 czesc krzysiu czesc
G to keno to stałe?
dobra lece po chlebek jakis trzymajcie sie tu wszyscy ciepło i grajcie i wygrywajcie, mna sie nie przejmujcie , jakos musze sobie dac rade,i dziekuje wszystkim za to co piszecie pod moim adresem, pamietajcie ze wszyscy razem damy rade qw zsyciu tylko niepoddawajmy sie niczemu i nikomu, nie psojmy tego pieknego dnia kobietom tu na czacie bo dzis jest ich swieto, ale tez kochajmy wszystkie kobiety i dbajmy o nie nie tylko 8 marca ale i codziennie , jak nalezy, cdla tego jeszcze raz wszystkim kobietom zycze duzo zdrowia usmiechu i spełnienia najskrytrzych marzen, i grajacyum wysokich wygranych
3 515 874. krzys3355 2019-03-08 (12:54) Dusseldorf
W Niemczech też jest Keno
Ale losowanie jest raz dziennie,a w Polsce doją co 4 minuty.
W Niemczech też jest Keno
Ale losowanie jest raz dziennie,a w Polsce doją co 4 minuty.
G a grasz o tej samej porze każdego dnia?
Czy na kilka los ?
nie wysyłam jak jestem po drodze ...
tak to nie latam...
na ślept los jeden wyślę kupon..
I idę
tak to nie latam...
na ślept los jeden wyślę kupon..
I idę
G
Ja dziś przy święcie zabrałam,...teraz dopiero na promo
Ja dziś przy święcie zabrałam,...teraz dopiero na promo
Zagrałam.
krzys3355
Jestem w Polsce.Na razie się nie wybieram.
Jestem w Polsce.Na razie się nie wybieram.
Pewien nasz kolega przysłał mi na dzień kobiet zberezny film oj oj nu nu
D coś im wystaje
Ni lubię takich niesmacznych fulmow
Mogłam się domyślić bo on na takie żarty na porządku dziennym
Czaroit poniewasz się burzy ?
Czaroit masz już coś więcej niż ja czyli 16 zł?
Sebastian co masz puszczone