Wpisy 3 515 520 – 3 515 619
7 marca 2019 22:23 → 7 marca 2019 23:53, 100 wpisów
Grałem system 7 liczb
Mogę dać scan
Jutro kupuje na 14sta 3/3 stawka 10 3 27 79
Tak jak piszę tak robię
Nie dawaj
Ok
Sebastian M: każdy ma indywidualną liczbę wpisów po której dostaje blokadę ... domyślnie jest 6, ale niektórzy zasłużyli sobie na mniej lub więcej. Tak więc jest to konfigurowalne.
Jeśli chodzi o nick " krowiesuty", uważam, że nie ma w tym nic gorsza ego. Suty są przyjemniejsze, niż "robal". Wzmagaja się odruchy wymiotne gdy widzę muchę, robala i inne insekty. Walczyie z nickami. Czy z powodu tego, że ktoś ma 2 nicki : żona lub syn, czy odbiera ktoś Wam szczęście lub wygrana? Byłem kilka lat na kontrakcie, pracowałem z różnymi ludźmi, z różnych krajów, nikt, oprócz Polaków nie miał skłonności do denuncjowania. To Polska przywara.
wedlug mnie to zalezy czy dany nick wplywa na kwestie moralne wiekszosci chatowiczow
Dzięki za odpowiedź
Sebastian lecę jutro kupuje 3 27 79
Szał innowacyjności jeszcze nigdy nie wpłynął pozytywnie na jakąkolwiek strukturę
Vide>>>rewolucje
Vide>>>rewolucje
Snitch deformia meditari
15 godzin 15 minut i 15 sekund do losowania ... a pewniakiem jest oczywiście 15
Jak byś zrobił okienko na 20liczb tak jak jest na golden lotto kto wytypóje więcej
dzisiaj dostałem takiego miłego e-maila, chyba zacytuję i mam nadzieję, że autor nie będzie miał mi za złe
Znalazłem nick, nie na tym portalu "lackzadek", pisze wspaniałe posty. Czy "zadek" jest gorszacy?
mail po tym jak użytkownik miał problem z uruchomieniem MultiPairs i mu wytłumaczyłem, że powinien pobrać nowszą wersję
"serdeczne dzieki mam 83 lata gram od zawsze i nic nie wygralem ale bawie sie wspaniala statystyka jest Pan geniuszem w tej statystyce dzieki serdeczne i pozdrawiam"
Ma gość 83 lata. Wielllki szacun dla Niego. Zapewne pisal tak poprawnie, jak Admin. Niektórzy powinni się wstydzić swoich tekstów na czacie. Jak taki człowiek może uczyc własne dzieci?
3 515 547. Abudabi89 2019-03-07 (22:36) Adis8 Racibórz Rydułtowy
Pasko nierób jaj jedni tu piszą sami ze sobom
no co ty, adis pisza sami ze soba no to nie zle
Pasko nierób jaj jedni tu piszą sami ze sobom
no co ty, adis pisza sami ze soba no to nie zle
hmmm... akurat robienie czegoś co jest na tamtej stronie, raczej nie jest motywujące
3 515 572. Abudabi89 2019-03-07 (22:49) Adis8 Racibórz Rydułtowy
Emeryt??
Emeryt mieści się w przedziale wiekowym 35-40
Emeryt??
Emeryt mieści się w przedziale wiekowym 35-40
chcesz robić po prostu typowanie z 20 liczb ... tu jest z 10. Też należy wytypować jak najwięcej.
3 515 569. Abudabi89 2019-03-07 (22:48) Adis8 Racibórz Rydułtowy
No i szcun dla Dziadka
abudabis jaki to dziadek toz to jeszcze młody gosc jest, dziadkiem bedzie jak juz przekroczy te 110lat, a le wazne jest ze jeszcze gra i wierzy \w to ze wkoncu trafi cos , wielki szacun dla takich ludzi
No i szcun dla Dziadka
abudabis jaki to dziadek toz to jeszcze młody gosc jest, dziadkiem bedzie jak juz przekroczy te 110lat, a le wazne jest ze jeszcze gra i wierzy \w to ze wkoncu trafi cos , wielki szacun dla takich ludzi
Abudabi89
Na forum jest wiele możliwości typowań.
Na forum jest wiele możliwości typowań.
Domagacie się punktacji, a nie wszyscy typuja we wszystkich grach.
Abudabi89
Dzięki
Dzięki
No, nie ładnie. Czy Ty nie będziesz czasem sklerotykiem?
Pan Stefan ... bo wszystko wskazuje, że tak ma na imię ... na pewno jest bardzo porządnym człowiekiem ... niestety czasem mam wrażenie, że co pokolenie to gorzej, a może jednak jest to kwestia wieku i taki gonzaga też jeszcze kiedyś spokornieje.
to nie jest pojedynczy przypadek... jeśli tutaj nie ma osób na czacie 70+ to może dlatego, że nie czaty może im w głowie ... ale już gdy przychodzi do e-maila czy kulturalnego telefonu, to bardzo często są to właśnie takie osoby.
Pamiętam raz tak jakoś dotarło do mnie gdy ktoś mnie prosił o jakąś funkcjonalność i ponawiał prośbę co kilka miesięcy, w końcu napisał że ma już prawie 80 lat i mu coraz mniej czasu zostało ....
Pamiętam raz tak jakoś dotarło do mnie gdy ktoś mnie prosił o jakąś funkcjonalność i ponawiał prośbę co kilka miesięcy, w końcu napisał że ma już prawie 80 lat i mu coraz mniej czasu zostało ....
Obawiam się,że do tego nie dojdzie
...bo jestem niewiele młodszy
...bo jestem niewiele młodszy
że pewne osoby na prawdę nie mogą się czegoś doczekać... i dla nich pół roku to jest bardzo duża różnica
Wielki szacunek dla Pana Admina za uwagę. Jutro każdy z Was pewnie wygra. Śpijcie spokojnie. Niech Was sumienie nie gryzie.
Z tego co tu czyt jutro wpadnie liczba 15 oraz 38
Pasko dobrej nocy
pozdrawiam szczególnie Panie z okazji dnia kobiet, który to dzień zbliża się z minuty na minutę
Toksyczne relacje zdarzają się na każdej płaszczyźnie, czy to z rodzicami, partnerem czy przyjaciółmi. Czasami nie wiemy dokładnie, dlaczego osoba, która darzymy zaufaniem, jest jednocześnie ta, która wzbudza wiele negatywnych emocji. Fałszywy przyjaciel nie zawsze jest łatwy do zdemaskowania. Fałszywy przyjaciel jest gorszy od wroga. Poczytaj Richelieu. Bywaj. Wygrywaj z
Abudabi89
3 515 605. Sebastian_M spokojnie umnie tez dzisiaj w mini tylko 2z/5 a było by juz i 3/5 ale co pech to pech, cpo zas do multika to kto takie bzdetne liczby wylosował
3 515 595. panoramix 2019-03-07 (22:58)
Pasko.... jesteś zmęczony masz ciężkie powieki sasyyypiaaasz
panoramix widze ze prozbojesz uspic admina i stojuszesz hipnoze uwazaj z tym abys szybciej sam nie usnoł bio to niezawsze działa na pacjenta tylko na tego co probuje kogos zahipnozowac
Pasko.... jesteś zmęczony masz ciężkie powieki sasyyypiaaasz
panoramix widze ze prozbojesz uspic admina i stojuszesz hipnoze uwazaj z tym abys szybciej sam nie usnoł bio to niezawsze działa na pacjenta tylko na tego co probuje kogos zahipnozowac
Abudabi
Śpij spokojnie wielki
Chętnie zapale światło na