Wpisy 3 514 453 – 3 514 552
6 marca 2019 18:04 → 6 marca 2019 20:41, 100 wpisów
F kiedy w końcu mi dasz
Misia isia ty zboczu
Osa typuje tak publicznie o dawaniu
Zb jo ni mom banaja
Zb ty Zboczona papugo
F ale co w nocy
Osa ty tak publicznie o dawaniu
Zb przynajmniej z normalnym
Dzisiaj na portalu była tyłka jedna 5/5.Slabo jak na taką ilość typujcych. Bierze się to stąd, że sugerują się liczbami najlepiej typujcych, korę akurat tego dnia nie wychodzą.
Zb a ty o gumisiach to co...
Forsami w dzień będziesz lepiej widział zadlo osy
Zb ja nie obojniak
Podejrzewam ze jesteś mężczyzna osa
Zb ty za głupi żeby coś podejrzewać
Multi Multi z Plusem zagrane 1000000000000"""" zakładów na wieczór
1 zakład systemem 6
Zb gra na cymbałkach
Islandorka wczoraj 96 dzis minus 100 zł straciłem 4 zł
Zchybił trafił
Osa skan
Zb
Osa kosz gry 4 zł
Islandorka wałkiem wyma...
Osa kupiłem wczoraj dużego lotka systemem 7 96 padło dołożyłem 4 zł i zagrałem tak jak bym zagrał na dziś 14sta za 25 zł nic się nie stało
Ok
U mnie światło szaleje
Zb za tyle kasy to kilkadziesiąt mm
Ty gupiii
Islandorka ty widzisz swiatlosc czyli idziesz do nieba
Żegnaj
Zb może masz rację i kto ci będzie dokuczał
Idę na kawę
zaraz ide po kartofle ile przyniose taki pewniak ale nie ma sensu czekac
Forsami
Jesteś jak tak zobacz moje stałe Ekstra Pensja z wczorajszego losowania
Jesteś jak tak zobacz moje stałe Ekstra Pensja z wczorajszego losowania
Wczoraj w Mini tylko 960 zl
Oczekiwane zestawy
10,13,41,65
A mam podobną czórkę
10,24,41,65
10,13,41,65
A mam podobną czórkę
10,24,41,65
1 z 10 wielki final ,. lysy jest dobry
1 idzie jednak na 10 dzis
1 idzie jednak na 10 dzis
Posypane, posypane, a powinny być sypane codziennie
Dzisiaj nawet ksiadz proboszcz kupił 10 zakładów MM 9/9 w " Kolekturze Opatrznosci" a ja za nim też 10
Postać Wam te liczby? Ani jednej powtórki z pierwszego losowania.
z datków parafian przeznacza jak by nie patrzeć na warze marzenia ściętej głowy
od 26. lutego trwa batalia po awarii strony. Nie chcą oddać kasy. Nie chcą wypłacić wygranej z tego dnia. Ktoś wie ile mają na oddanie kasy? Na rozpatrzenie reklamacji?
Huje już mi krwi tak napsuli. Posrana firma i nieudaczni informatycy
szpaku graj w żółtej budzie
Już się bojęjak ta strona będzie niebezpieczna...i pieniążki uciekać będą do hakerów
Nie mam problemu z wypłatą wygranych.Wszystkie odbieram w Oddziale
Na wypłatę jest sześćdziesiąt dni
a wstrzymać ją mogą na trzydzieści dni
....
bajdełej
ciekawe - dlaczego nie ma słowa o usłudze dowożenia /do pewnych nicków/ walizek z wygranymi ?
a wstrzymać ją mogą na trzydzieści dni
....
bajdełej
ciekawe - dlaczego nie ma słowa o usłudze dowożenia /do pewnych nicków/ walizek z wygranymi ?
jak u mnie 2 punkty zamknęli. W sklepie obok jak się tym starym, tłustym, wypudrowanym samicom nie chce obsługiwać lotto, to wyłączają i mówią, że nie ma połączenia
Juz im napisałem, że usuwam w niedzielę konto. Nawet nie potrafią podać terminu kiedy oddadzą. Robią co chcą. Kupon na liście wygranych był wymieniony wcześniej. Ale nie można było wejść w szczególy. Dziś już zniknął jakbym nic nie wygrał. Zdążyłem zrobić screen. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Samo to, że strona jest niekompletna.
Nie ma wszystkich gier. Nie ma systemów dostępnych. Kto o zdrowych zmysłach wprowadza niekompletny produkt na rynek
Nie ma wszystkich gier. Nie ma systemów dostępnych. Kto o zdrowych zmysłach wprowadza niekompletny produkt na rynek
Ja wolę sytem komunistyczny idę na piechotę do żółtej budy. ..Najwyżej mnie auto rozjedzie
ja mam jedna zasadę,nic przez telefon ,internet nie załatwiam tylko osobiście i na piśmie potwierdzone
Pewnie wszystko się wyjaśni, spoko, natomiast żaden shot screen nie będzie wystarczającym dowodem w żadnej sprawie, sorry
Szpaku, masz racje. Niektóre kolektur, te w sklepach wołają o pomste do nieba. Brak kontroli i nadzoru.
generał nie zazdrośni i nie krytycy ...weszliście na zieloną i wodę z mózgu ludziom robiciewaszymi niebotycznymi wygranymi
Nie musicie wierzyć. To Wasz problem, nie mój. Życzę wysokich wygranych.
Co robicie
Hola czekam na meczyk i lulu