Wpisy 3 513 711 – 3 513 810
5 marca 2019 22:10 → 5 marca 2019 23:34, 100 wpisów
Set75
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
dziś 3 liczby z mini cht system6 dawny kupon w lotto
1,19,27,29,35,41
1,19,27,29,35,41
wiecie co cos wam opowiem, 2 marca miałem bardzo dziwny sen, snilo mi sie boisko,w lesie, w
mojej miejscowosci, gdzie juz niebyłem chyba z 8lat, pamietam ze na boisko wjechałem nowym
czarnym rowerem o cienkich oponach, z dwoma kolegami swojimi mlodszymi, jeden z nich powiedział
domnie w snie o widze nowy rowerek co?, wtedy tez widziałem grajacych tez w pilke piłkarzy,
niedaleko zas na drugim koncu plyty boiska tez graliły dzieciakki w piłke w pewnym momencie
zaowazułem ze na srodku plyty boiska stoji czarny pogrzebowy karawan a kolo niego tłum ludzi,
mecz został przerwany, i usłyszałem jakby w swojej podswiadomosci ZE NIIBY MOJ KOLEGA KTORY
JEST KIERPOWNIKIEM POCIAGU GDZIES TAM ZASŁABŁ BARDZO MNIE MNIE ZDzIWILO DLACZEGO I NA TEJ
PLYCIE BOISKA STOJI KARAWAN POGRZEBOWY koloru czarnego był to mercedes i zastanawiałe m sie
dlaczego nie karetka, tylko karawan? , ja widzac to odczówałem taki totalny spokoj wtedy w tym
snie, pamietam ze jasno swiecilo słonce ,ktore przedzierało sie poprzez korony drzew, byla
wtedy ladna pogoda, tez a ja wybrałem sie na przejARZDZKE
mojej miejscowosci, gdzie juz niebyłem chyba z 8lat, pamietam ze na boisko wjechałem nowym
czarnym rowerem o cienkich oponach, z dwoma kolegami swojimi mlodszymi, jeden z nich powiedział
domnie w snie o widze nowy rowerek co?, wtedy tez widziałem grajacych tez w pilke piłkarzy,
niedaleko zas na drugim koncu plyty boiska tez graliły dzieciakki w piłke w pewnym momencie
zaowazułem ze na srodku plyty boiska stoji czarny pogrzebowy karawan a kolo niego tłum ludzi,
mecz został przerwany, i usłyszałem jakby w swojej podswiadomosci ZE NIIBY MOJ KOLEGA KTORY
JEST KIERPOWNIKIEM POCIAGU GDZIES TAM ZASŁABŁ BARDZO MNIE MNIE ZDzIWILO DLACZEGO I NA TEJ
PLYCIE BOISKA STOJI KARAWAN POGRZEBOWY koloru czarnego był to mercedes i zastanawiałe m sie
dlaczego nie karetka, tylko karawan? , ja widzac to odczówałem taki totalny spokoj wtedy w tym
snie, pamietam ze jasno swiecilo słonce ,ktore przedzierało sie poprzez korony drzew, byla
wtedy ladna pogoda, tez a ja wybrałem sie na przejARZDZKE
w pewnym momencie popatrzyłem na niebo i sie usmiechnolem w strone nieba,po przebudzeniu sie
nagle wziolem kartke i dlugopis i zapisałem sen byla godzina 20,15,wieczorem , skreslilem
lotka i poszedłem do kolektory lotka posłac, dzisiaj nagle dowiedziałem sie całkowicie
przypadkiem o tragedji jaka sie wydarzyła tego wieczora kiedy miałem ten sen, dowiedziałem sie
o smierci mojego kolegi syna 16letniego, ktory gdzies wlazł na jakims wiadukcie z ktorego niby
spadł wprost do wagonu z miałem ,zachaczajac o trakcje elektryczna, \z tego co sie
dowiedziałem, koles w wyniku porazenia pradem zmarł po chwili.i była wtedy wlasmnie godzina
20,15 ,kiedys słyszałem ze ten mlodziutki chlopak grał w pilke , tez na stadionie u nas,
niewiadomo co sie stało z nim czy ktos go popchnoł czy sam skoczył , trawa sledztwo w tej
sprawie, bardzo przykre zdarzenie, czyzby ten moj sen, i ta tragedia miały cos ze soba ?
czyzbym przewidział kogos smnierc? tak sie teraz nad tym zastanawiam, dlaczego snilo mi sie
boisko i grajacy w pilke a na tym boisku czarny karwan stojacy na plycie boiska i kupa
nieznajomych tez ludzi, co miał oznaczac tez ten moj nowy rower i co mnie zdziwiło ze ten
rower niemiał przy kierownicy zadnego hamulca ,
nagle wziolem kartke i dlugopis i zapisałem sen byla godzina 20,15,wieczorem , skreslilem
lotka i poszedłem do kolektory lotka posłac, dzisiaj nagle dowiedziałem sie całkowicie
przypadkiem o tragedji jaka sie wydarzyła tego wieczora kiedy miałem ten sen, dowiedziałem sie
o smierci mojego kolegi syna 16letniego, ktory gdzies wlazł na jakims wiadukcie z ktorego niby
spadł wprost do wagonu z miałem ,zachaczajac o trakcje elektryczna, \z tego co sie
dowiedziałem, koles w wyniku porazenia pradem zmarł po chwili.i była wtedy wlasmnie godzina
20,15 ,kiedys słyszałem ze ten mlodziutki chlopak grał w pilke , tez na stadionie u nas,
niewiadomo co sie stało z nim czy ktos go popchnoł czy sam skoczył , trawa sledztwo w tej
sprawie, bardzo przykre zdarzenie, czyzby ten moj sen, i ta tragedia miały cos ze soba ?
czyzbym przewidział kogos smnierc? tak sie teraz nad tym zastanawiam, dlaczego snilo mi sie
boisko i grajacy w pilke a na tym boisku czarny karwan stojacy na plycie boiska i kupa
nieznajomych tez ludzi, co miał oznaczac tez ten moj nowy rower i co mnie zdziwiło ze ten
rower niemiał przy kierownicy zadnego hamulca ,
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Marta4 do oddziału jakiego jedziesz
Nie trafila
wiecie co nieraz mam takie sny oo czyms i pozniej to sie tez i zdarza, tez, moze nie zaraz
odrazu ale sie sprawdzaja mi sny czesto tez kiedys tez przysnił mi sie opuszczony kosciół w a
wnim na oltatzu był obraz MATKI BOZEJ w snie tym zauwarzyłem ze kosciól był bardzo zniszczony
i opuszczony i szczegolna uwage zwrocilem na ten obraz przedstawiajacy Matke Boska I i tzw
balagan w tym kosciele, duzo kurzu itd.na przebudzeniu sie zapisałem szybko sen, potem
przegladajac cos tam na necie niewiem jak i co nagle kliknolem cos tam i nagle ukazały mi sie
tzw. jakby opuszczone budynki i jakis taki artykol , wiec mnie to zaciekawilo , to dotyczylo
opuszczonych budynkow, i wiecie co nagle natrafiłem na tzw. opuszczony kosciól tylko teraz
niepamietam w jakim rejonie polski to bylo, i ogladajac zdiecia w internecie tego kosciola
okazało sie ze to co mi sie przysnilo, tak samo wygladało na tym zdieciu jak z moiojego snu, to
był tren kosxciol i ten sam oltarz to bylo to samo miejsce ktore mi sie ukazało w re snie,
naprawde nigdy niebyłem ani w tej miejscowosci gdzie ten kosciół stał a ni tez niebyłem w tym
kosciele, , pamietam ze w tym dniu czolem sie jakby troche przygaszony, poszedłem wysłałem
wtedy multika i wieczorem trafiłem w tedy 6/10 w multika, i sie pozniej zastanawiałem nad tym
dlugo czy ten sen aby nie byl jakis proroczy?
odrazu ale sie sprawdzaja mi sny czesto tez kiedys tez przysnił mi sie opuszczony kosciół w a
wnim na oltatzu był obraz MATKI BOZEJ w snie tym zauwarzyłem ze kosciól był bardzo zniszczony
i opuszczony i szczegolna uwage zwrocilem na ten obraz przedstawiajacy Matke Boska I i tzw
balagan w tym kosciele, duzo kurzu itd.na przebudzeniu sie zapisałem szybko sen, potem
przegladajac cos tam na necie niewiem jak i co nagle kliknolem cos tam i nagle ukazały mi sie
tzw. jakby opuszczone budynki i jakis taki artykol , wiec mnie to zaciekawilo , to dotyczylo
opuszczonych budynkow, i wiecie co nagle natrafiłem na tzw. opuszczony kosciól tylko teraz
niepamietam w jakim rejonie polski to bylo, i ogladajac zdiecia w internecie tego kosciola
okazało sie ze to co mi sie przysnilo, tak samo wygladało na tym zdieciu jak z moiojego snu, to
był tren kosxciol i ten sam oltarz to bylo to samo miejsce ktore mi sie ukazało w re snie,
naprawde nigdy niebyłem ani w tej miejscowosci gdzie ten kosciół stał a ni tez niebyłem w tym
kosciele, , pamietam ze w tym dniu czolem sie jakby troche przygaszony, poszedłem wysłałem
wtedy multika i wieczorem trafiłem w tedy 6/10 w multika, i sie pozniej zastanawiałem nad tym
dlugo czy ten sen aby nie byl jakis proroczy?
I to kilka wysyłane te same zakłady w trzech kolekturach z kolegą z portalu
marta4 6/9
Nie ma wygranej 6 w lotto plus czyli Marta trafiła na sucho
Cześć
Ktoś coś wygrał?
Pasko jesteś?
Sebastian 3/7 w dużym 96
Zbigniew
Zbigniew ja tylko 16 zł słabo
marta4 ale nie ma wygranej 6 liczb jak pisze Pan Pasko i zbigniewg więc nie wygrałaś w real 6/9 tylko na sucho
Dzisiaj szosty dzien 20 zakladow mini i nic jutro ostatni raz wysylam te same liczby
Ja muszę zacząć znowu na poważnie grać w Mini
Wojtt no słabo ale dobre i to
W 2016 za 4/6 miała córka 154 zł
W 2016 za 4/6 miała córka 154 zł
Sebastian 10 punktów masz
nawet w SS w systemie mozna bylo dzis ugrac kilkadziesiat zlociszy, jutro bedzie gorzej , sam popiol ale w czwartek to bedzie sie dzialo jak Phenix odrodzony dobrej nocy
PS Seb to Ty grales dotychczas dla jaj w mini ?
PS Seb to Ty grales dotychczas dla jaj w mini ?
Znowu zapominam typować
Wydaje mnie się że to przypadek iż trafiłem z wyliczenia 4/7 na suchoto byłoby za latwe
Ostatni raz czworke mialem ponad rok temu ,w mniej wiecej systematycznej grze w mini ,trojek duzo bylo, ale co z tego? I tak na minusie jestem
Dla jaj to kury choduje.. Moja mamajeszcze 40 lat i będzie jeździć suv_em
Wojtt gdybyś wygrywał 4 w Mini raz na miesiąc to byś był do Przodu
Tomi mas,rację dziś miałem tylko 2/5
Wojtt właśnie myślę. Ale jest na to sposób
Trzeba zrobić rozpiskę
Ogolnie to najwiecej wygrywalem jak sam skreslalem liczby mm raz na chybil mialem 6/6
W Mini jest dobrze bo 1 zakład kosztuje tylko 1,25 zł
No tak,ale juz probowalem roznych rozpisek ,ale bez efektow.kiedys wyslalem mini na dwa losowania na 7 skreslen ,weszla 4 dopiero za 3losowaniem jak juz nie wyslalem
Wysylam pare lat 2 zaklady mini praktycznie co losowanie i nigdy 4 na nich nie bylo przez jakies 7 lat:-)
Od głodu,ognia, wojny i liczb z portalu , zachowaj mnie Panie.
Amen
Amen
wiecie co wam powiem a mi by sie tak raz w miesiacu chociarz przydała ta trafiona 4/5 w mini.
Arczi, o tym, że padna:
11,15,35,40 T
wiedziałam.Wkurzylam się na " pewniaka" z portalu. Zaje...lam
11,15,35,40 T
Arczibalik73
O tym piszę raz w miesiącu 4/5 I nie jest źle
O tym piszę raz w miesiącu 4/5 I nie jest źle
Miałam 16 i 36 , bo to system.Nie jest zle
3 513 786. Dluzniczka55 2019-03-05 (22:49) Precz z wrozbitami!!!
Arczi, o tym, że padna:
11,15,35,40 T
to
Arczi, o tym, że padna:
11,15,35,40 T
to
Dłużniczka wygrałaś Dziś 4/5 W Mini ?
Kolorowych snow
Arczibalik73 ja dziś 2/5 W Mini i 3/5 W Mulatkę
Za Mini nie będą chcieli mi zapłacić
Ale za 3/5 zapłacą
Ale to małe pieniążki.
Czekam na grube
Czekam na grube
Dziękuję ta droga Karolowi , Adamowi i Tobiaszowi za pomoc
3 513 792. Sebastian_M umnie 1/5 w mini i 2/10w multika ale juz koniec multikiem, jutro juz nie puszcam multika tylko mini, dzis iaj miałem juz tez niepuszczac wogole multika ale sie jeszcze skusiłem na 1, ale jutro juz tylko poleci mini , i nic pozatym trzeba troszke tez wychamowac z ta gra zeby były jakies efekty
Sebastian M ,a Ty ile razy trafiles 4/5 w mini? I jak dlugo juz grasz?
Dla mnie multi i tak najlepsza gra jest ,poniewaz najwiecej w to wygralem
Nie sugerujecie się liczbami podawanymi na czacie jako pewniaki.To są ludzie nawiedzeni.Podaja liczby z sufitu.Inni są tak zazdrosni o wygrane, że lepiej nie odpowiadać na pytania.Wczoraj kupiłam 3 zakłady Mini na chybika.Z każdego zakładu wybrałam po 2 liczby wysyłając system na 6.Wpadła czworka.Dzisiaj zagrałam liczbami z wczorajszego chybika, system 6 i 7.Drugi dzień z rzędu czwórki. W EP też wygrane
Nie mam pojęcia ile razy wygrałem 4/5 w Mini. Nie prowadzę zapisków kiedy i co wygrałem.
Wiem tylko że chyba w grudniu trafiłem 4/5 w Mini
Od tamtej pory trafiłem chyba 8 troje w mini ale to dlatego że grałem systemem na 6 liczb
Taki system daje 3 x 3/5
Dwa razy tak miałem czyli 6 trojek i 2 razy normalnie jak grałem 5z5
Ale to nie ma nic do rzeczy. Liczy się to co teraz wpada.