Wpisy 3 513 672 – 3 513 771
5 marca 2019 21:48 → 5 marca 2019 22:29, 100 wpisów
Typowania Lotto
andymaniek wytypował(a) 3/6pawus wytypował(a) 3/6
Franc75 wytypował(a) 3/6
stoneczka wytypował(a) 3/6
JAGODZIANKA wytypował(a) 3/6
kolarz1258 wytypował(a) 3/6
aviv wytypował(a) 3/6
Coldswimer wytypował(a) 3/6
niemawygranej wytypował(a) 5/12
airam53 wytypował(a) 5/12
Dopisano wyniki Lotto Plus - 04,06,18,25,43,49
Typowania Lotto Plus
sawal wytypował(a) 3/6pablos2391 wytypował(a) 3/6
*BK* wytypował(a) 3/6
bubcia1999 wytypował(a) 4/6
marta4 wytypował(a) 3/6
krysia kk wytypował(a) 3/6
klakier wytypował(a) 3/6
NOSFERATU wytypował(a) 3/6
tomek 75 wytypował(a) 3/6
adam78 wytypował(a) 4/6
=rob= wytypował(a) 3/6
KACZOR001 wytypował(a) 3/6
sony71 wytypował(a) 4/6
Klopusik wytypował(a) 3/6
kanion wytypował(a) 3/6
zbiral wytypował(a) 3/6
denar67 wytypował(a) 5/12
STELL wytypował(a) 5/12
czibuk wytypował(a) 5/12
tomek 75 wytypował(a) 5/12
adam78 wytypował(a) 5/12
sony71 wytypował(a) 5/12
3/7 lotto bez plusa
Forsami a ty co
96zl
Pamiętacie co pisałam? Wyrobiłem ich, ten sam kupon wysłałam kilka razy
Nic ostatnio nie idzie kicha po calosci a mini to juz konkretna wtopa za wtopa
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Marta4 6/9 w lotto plus
qmulacji ciag dalszy marta jutro do oddzialu do pracy jedziesz ?
Set75
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
dziś 3 liczby z mini cht system6 dawny kupon w lotto
1,19,27,29,35,41
1,19,27,29,35,41
wiecie co cos wam opowiem, 2 marca miałem bardzo dziwny sen, snilo mi sie boisko,w lesie, w
mojej miejscowosci, gdzie juz niebyłem chyba z 8lat, pamietam ze na boisko wjechałem nowym
czarnym rowerem o cienkich oponach, z dwoma kolegami swojimi mlodszymi, jeden z nich powiedział
domnie w snie o widze nowy rowerek co?, wtedy tez widziałem grajacych tez w pilke piłkarzy,
niedaleko zas na drugim koncu plyty boiska tez graliły dzieciakki w piłke w pewnym momencie
zaowazułem ze na srodku plyty boiska stoji czarny pogrzebowy karawan a kolo niego tłum ludzi,
mecz został przerwany, i usłyszałem jakby w swojej podswiadomosci ZE NIIBY MOJ KOLEGA KTORY
JEST KIERPOWNIKIEM POCIAGU GDZIES TAM ZASŁABŁ BARDZO MNIE MNIE ZDzIWILO DLACZEGO I NA TEJ
PLYCIE BOISKA STOJI KARAWAN POGRZEBOWY koloru czarnego był to mercedes i zastanawiałe m sie
dlaczego nie karetka, tylko karawan? , ja widzac to odczówałem taki totalny spokoj wtedy w tym
snie, pamietam ze jasno swiecilo słonce ,ktore przedzierało sie poprzez korony drzew, byla
wtedy ladna pogoda, tez a ja wybrałem sie na przejARZDZKE
mojej miejscowosci, gdzie juz niebyłem chyba z 8lat, pamietam ze na boisko wjechałem nowym
czarnym rowerem o cienkich oponach, z dwoma kolegami swojimi mlodszymi, jeden z nich powiedział
domnie w snie o widze nowy rowerek co?, wtedy tez widziałem grajacych tez w pilke piłkarzy,
niedaleko zas na drugim koncu plyty boiska tez graliły dzieciakki w piłke w pewnym momencie
zaowazułem ze na srodku plyty boiska stoji czarny pogrzebowy karawan a kolo niego tłum ludzi,
mecz został przerwany, i usłyszałem jakby w swojej podswiadomosci ZE NIIBY MOJ KOLEGA KTORY
JEST KIERPOWNIKIEM POCIAGU GDZIES TAM ZASŁABŁ BARDZO MNIE MNIE ZDzIWILO DLACZEGO I NA TEJ
PLYCIE BOISKA STOJI KARAWAN POGRZEBOWY koloru czarnego był to mercedes i zastanawiałe m sie
dlaczego nie karetka, tylko karawan? , ja widzac to odczówałem taki totalny spokoj wtedy w tym
snie, pamietam ze jasno swiecilo słonce ,ktore przedzierało sie poprzez korony drzew, byla
wtedy ladna pogoda, tez a ja wybrałem sie na przejARZDZKE
w pewnym momencie popatrzyłem na niebo i sie usmiechnolem w strone nieba,po przebudzeniu sie
nagle wziolem kartke i dlugopis i zapisałem sen byla godzina 20,15,wieczorem , skreslilem
lotka i poszedłem do kolektory lotka posłac, dzisiaj nagle dowiedziałem sie całkowicie
przypadkiem o tragedji jaka sie wydarzyła tego wieczora kiedy miałem ten sen, dowiedziałem sie
o smierci mojego kolegi syna 16letniego, ktory gdzies wlazł na jakims wiadukcie z ktorego niby
spadł wprost do wagonu z miałem ,zachaczajac o trakcje elektryczna, \z tego co sie
dowiedziałem, koles w wyniku porazenia pradem zmarł po chwili.i była wtedy wlasmnie godzina
20,15 ,kiedys słyszałem ze ten mlodziutki chlopak grał w pilke , tez na stadionie u nas,
niewiadomo co sie stało z nim czy ktos go popchnoł czy sam skoczył , trawa sledztwo w tej
sprawie, bardzo przykre zdarzenie, czyzby ten moj sen, i ta tragedia miały cos ze soba ?
czyzbym przewidział kogos smnierc? tak sie teraz nad tym zastanawiam, dlaczego snilo mi sie
boisko i grajacy w pilke a na tym boisku czarny karwan stojacy na plycie boiska i kupa
nieznajomych tez ludzi, co miał oznaczac tez ten moj nowy rower i co mnie zdziwiło ze ten
rower niemiał przy kierownicy zadnego hamulca ,
nagle wziolem kartke i dlugopis i zapisałem sen byla godzina 20,15,wieczorem , skreslilem
lotka i poszedłem do kolektory lotka posłac, dzisiaj nagle dowiedziałem sie całkowicie
przypadkiem o tragedji jaka sie wydarzyła tego wieczora kiedy miałem ten sen, dowiedziałem sie
o smierci mojego kolegi syna 16letniego, ktory gdzies wlazł na jakims wiadukcie z ktorego niby
spadł wprost do wagonu z miałem ,zachaczajac o trakcje elektryczna, \z tego co sie
dowiedziałem, koles w wyniku porazenia pradem zmarł po chwili.i była wtedy wlasmnie godzina
20,15 ,kiedys słyszałem ze ten mlodziutki chlopak grał w pilke , tez na stadionie u nas,
niewiadomo co sie stało z nim czy ktos go popchnoł czy sam skoczył , trawa sledztwo w tej
sprawie, bardzo przykre zdarzenie, czyzby ten moj sen, i ta tragedia miały cos ze soba ?
czyzbym przewidział kogos smnierc? tak sie teraz nad tym zastanawiam, dlaczego snilo mi sie
boisko i grajacy w pilke a na tym boisku czarny karwan stojacy na plycie boiska i kupa
nieznajomych tez ludzi, co miał oznaczac tez ten moj nowy rower i co mnie zdziwiło ze ten
rower niemiał przy kierownicy zadnego hamulca ,
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Marta4 do oddziału jakiego jedziesz
Nie trafila
wiecie co nieraz mam takie sny oo czyms i pozniej to sie tez i zdarza, tez, moze nie zaraz
odrazu ale sie sprawdzaja mi sny czesto tez kiedys tez przysnił mi sie opuszczony kosciół w a
wnim na oltatzu był obraz MATKI BOZEJ w snie tym zauwarzyłem ze kosciól był bardzo zniszczony
i opuszczony i szczegolna uwage zwrocilem na ten obraz przedstawiajacy Matke Boska I i tzw
balagan w tym kosciele, duzo kurzu itd.na przebudzeniu sie zapisałem szybko sen, potem
przegladajac cos tam na necie niewiem jak i co nagle kliknolem cos tam i nagle ukazały mi sie
tzw. jakby opuszczone budynki i jakis taki artykol , wiec mnie to zaciekawilo , to dotyczylo
opuszczonych budynkow, i wiecie co nagle natrafiłem na tzw. opuszczony kosciól tylko teraz
niepamietam w jakim rejonie polski to bylo, i ogladajac zdiecia w internecie tego kosciola
okazało sie ze to co mi sie przysnilo, tak samo wygladało na tym zdieciu jak z moiojego snu, to
był tren kosxciol i ten sam oltarz to bylo to samo miejsce ktore mi sie ukazało w re snie,
naprawde nigdy niebyłem ani w tej miejscowosci gdzie ten kosciół stał a ni tez niebyłem w tym
kosciele, , pamietam ze w tym dniu czolem sie jakby troche przygaszony, poszedłem wysłałem
wtedy multika i wieczorem trafiłem w tedy 6/10 w multika, i sie pozniej zastanawiałem nad tym
dlugo czy ten sen aby nie byl jakis proroczy?
odrazu ale sie sprawdzaja mi sny czesto tez kiedys tez przysnił mi sie opuszczony kosciół w a
wnim na oltatzu był obraz MATKI BOZEJ w snie tym zauwarzyłem ze kosciól był bardzo zniszczony
i opuszczony i szczegolna uwage zwrocilem na ten obraz przedstawiajacy Matke Boska I i tzw
balagan w tym kosciele, duzo kurzu itd.na przebudzeniu sie zapisałem szybko sen, potem
przegladajac cos tam na necie niewiem jak i co nagle kliknolem cos tam i nagle ukazały mi sie
tzw. jakby opuszczone budynki i jakis taki artykol , wiec mnie to zaciekawilo , to dotyczylo
opuszczonych budynkow, i wiecie co nagle natrafiłem na tzw. opuszczony kosciól tylko teraz
niepamietam w jakim rejonie polski to bylo, i ogladajac zdiecia w internecie tego kosciola
okazało sie ze to co mi sie przysnilo, tak samo wygladało na tym zdieciu jak z moiojego snu, to
był tren kosxciol i ten sam oltarz to bylo to samo miejsce ktore mi sie ukazało w re snie,
naprawde nigdy niebyłem ani w tej miejscowosci gdzie ten kosciół stał a ni tez niebyłem w tym
kosciele, , pamietam ze w tym dniu czolem sie jakby troche przygaszony, poszedłem wysłałem
wtedy multika i wieczorem trafiłem w tedy 6/10 w multika, i sie pozniej zastanawiałem nad tym
dlugo czy ten sen aby nie byl jakis proroczy?
I to kilka wysyłane te same zakłady w trzech kolekturach z kolegą z portalu
marta4 6/9
Nie ma wygranej 6 w lotto plus czyli Marta trafiła na sucho
Cześć
Ktoś coś wygrał?
Pasko jesteś?
Sebastian 3/7 w dużym 96
Zbigniew
Zbigniew ja tylko 16 zł słabo
marta4 ale nie ma wygranej 6 liczb jak pisze Pan Pasko i zbigniewg więc nie wygrałaś w real 6/9 tylko na sucho
Dzisiaj szosty dzien 20 zakladow mini i nic jutro ostatni raz wysylam te same liczby
Ja muszę zacząć znowu na poważnie grać w Mini
Wojtt no słabo ale dobre i to
W 2016 za 4/6 miała córka 154 zł
W 2016 za 4/6 miała córka 154 zł
Sebastian 10 punktów masz
nawet w SS w systemie mozna bylo dzis ugrac kilkadziesiat zlociszy, jutro bedzie gorzej , sam popiol ale w czwartek to bedzie sie dzialo jak Phenix odrodzony dobrej nocy
PS Seb to Ty grales dotychczas dla jaj w mini ?
PS Seb to Ty grales dotychczas dla jaj w mini ?
Znowu zapominam typować
Wydaje mnie się że to przypadek iż trafiłem z wyliczenia 4/7 na suchoto byłoby za latwe
Ostatni raz czworke mialem ponad rok temu ,w mniej wiecej systematycznej grze w mini ,trojek duzo bylo, ale co z tego? I tak na minusie jestem
Dla jaj to kury choduje.. Moja mamajeszcze 40 lat i będzie jeździć suv_em
Wojtt gdybyś wygrywał 4 w Mini raz na miesiąc to byś był do Przodu