Wpisy 3 513 333 – 3 513 432
5 marca 2019 15:27 → 5 marca 2019 17:45, 100 wpisów
Mulag masz wiadomości tylko rusz d..a nie za 4 godziny bo Cię zwolnie dyscyplinarnie..
Dokładnie masz uwierzyć ze wygrasz ale realnie masz wydawac na granie tak to działa
dawno bym rzucił w hu.... te cygasńskie gry ale ciągnie pamiętam choćby pare razy w życiu 5/5 multi ale fajnie było teraz nic ale to nic kompletnie nie wchodzi
wiecie co zauwarzyłem ze jesli grałem tylko w mini lotka to dłuzej trzymała sie mnie kasa, zawsze byłem na plusie , odkad zaczolem grac w multika choc i sporadycznie tez to kasa szybko mi sie rozeszła to co wygrałem w mini lotka to poszło w kanał w multiku dlatego wracam spowrotem do mini bo tu sie czesciej wygrywa cos mniejszego ale jest, a tam szybko sie traci , i ludzi sie czlowiek nadzieja ze wygra duze pieniadze a tu jak niebyło tak nadal niema, nic, niby jest wiecej numerów i ktos powie łatwo trafic bo wiecej numerów niestety to nieprawda , sprobujcie sibie wybrac np 5 jakis cyferek i codziennie je wysyłajcie na kazde losowanie,kiedys je zapewne i traficie, razem , choc i tez niewiadomo, czy tez i wyjda ja to samo zrobie ale w mini lotka wybiore sobie 5liczb z posrod 42 liczb i nimi bede tez grał i zapewne szybciej je trafie jak np w multika
Ja to traktuje jak zabawe nie raz nie gram gram za minium i sie nie wciagam w sumie szkoda kaski teraz podwyzki smieci inne opłaty szkoda kaski
arczibalikale zauważ co oni teraz losują w mini za badzieże
Master ja też tak mam od 16 lat tak że nie jesteś tutaj sam bo to działa na ludzką psychikę i podświadomość np za 4 złotych zakład kosztuje tyle w Lotto z Plusem a możesz jak dziś jest 5 Milionów. I rozumiesz teraz czy...
Forsami
To jest choroba ale nadzieja na.wyjscie z dołka prac kołchozowych ludzie graja i grac beda choc i tak szansa wygrac jest mniejsza niz zostanie zabitym przez meteoryt
zaqumiałeś mi przelać na gre
Czasem lepiej nie grac i układac zycie w to co sie ma bo niektorzy juz wszystko robia by wygrac a tu nie przychodzi i nie ale przyznaja racje na łozu śmierci
ale buraki dali by też co na graczy wygrane a nie do koryta pchać swojego ino jak knury i świnie
Każdy to wie Miliardy kombinacji..dlatego nie wierze w ustawki czipy w kulkach i inne zjawiska paranormalne fantastyka napisz sobie jeden z drugim na kartce nawet 100000 zakłady w Mini i zobaczysz ileś byś wygrał...
3 513 338. masterszef 2019-03-05 (15:32) Polandia południowa
arczibalik ale zauważ co oni teraz losują w mini za badzieże
no widze co losuja w mini widze ale to nic nie podajemy sie i gramy dalej, jeden uklad dziennie uwazam za wystarczajacy aby brac udział w losowaniu liczb w mini lotku i to i tak za duzo ja tez gram w gry zabawowo lubie ta rozrywke,
arczibalik ale zauważ co oni teraz losują w mini za badzieże
no widze co losuja w mini widze ale to nic nie podajemy sie i gramy dalej, jeden uklad dziennie uwazam za wystarczajacy aby brac udział w losowaniu liczb w mini lotku i to i tak za duzo ja tez gram w gry zabawowo lubie ta rozrywke,
Łatwo chciało by sie wygrac i zyc w luksusach niestety wiekszosc ciezka praca do tego dochodzi w sumie granie jest super złudzeniem fantastyczny biznes przetrwal dwa ustroje i ma sie dobrze
Jeszcze zeby to granie co wygrac nie sposob to ta kasa szła w dobrym celu niestety czesc idzie w kopaczy
Mulag też to wiem.. każdy ucieka od cieżaru dnia codziennego jak by wygrał w Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów to odrazu status dziada na VIP a..
Zaq te Bieszczady te w butelce.. dobre na parę chwil Ale jak żyć Panie Premierze jak...
najlepsza woda gazowana żywiec zdrój mocny gaz pycha wyrazista schłodzona
Zaq69 maez racje :-)wyjedz w bieszczady ja jak tam ostatnio bylem zawiezc tesciowa do sanatorium wyslalem mm z 6 na 2 losowania i bylo 128 pojechalem ja odebrac i puscilem znowu w tej samej kolektorze mm z 6 na dwa loso. I bylo 122:-) na chybil.
Zmienic prace wziąść kredyt wysoko oprocentowany do smierci i praca do smierci gdzie jest czyściec na ziemi a było i piekło kołchozy obozy koncentracyjne nic gorszego juz sie nie da wymyslec
Mulag niechce Cię martwić ale likwidują opony bo nie ekologiczne To Marność nad marnościami powiada Kohelet..
Popatrzcie jedyne 4 złotych a już jestem Milioner zagrałem w Lotto Plus
Co z ludźmi robią nałogi..palisz ..poco pijesz .poco..grasz poco. Na tym to polega..zrozumieli..dobrze że nie za moje
dawniej było super hasło qurwa miliard w środe miliard w sobote
To granie jest jak mnie uczyli sprzedazy chodziło sie po domach pan kutkowski spod trojki juz kupił poduszke pod tyłek pani barbara z 23 rowniez
Zaq dodrukowują pieniądze Szyszko Kornik Drukarz Mierzeja Helska. Jak myślisz co robią z tym drewnem...
Chec wygranej zmiany swego statutu przy ciemnia wszystko zadne argumenty nie działaja
Mini jest trudnecos mysle na 7 multi...ale na sucho bo nie wierze ze trafie chocby glupie 3/7
Idę narazie bo ktoś ma problem kazałem tej istocie włosy na głowie policzyć ale to nie pomogło
już nie powiem wina tuska raczej pisowców
O..pamietama tera 2 mln w sobote po kumulacji we wtorek tez 2 mln
W miejscowości Racibórz padła wysoka wygrana w zdrapce NOWY ZODIAK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zauważyłem ze trudno nie wygrac czegosc konkretnego ts audiotele w radiach komercyjnych wysokie wygrane i inne chyba trudno nie jest wygrac tych tys milionow tyle dróg jest by wygrac z pewnoscia duzo ludzi juz wygrało
Liczby "pewniaki" podawane na czacie są zaje
P E W N E
P E W N E
Czy autorzy pewniakow sprawdzają siebie po losowaniach?
Szkoda czasu klecacego liczby bez namysłu i zasmiecania czatu
Co by tu sie namyslac?kazda liczba moze zostac wylosowana nawet 100 razy z rzedu,a i tak zostana wylosowane takie liczby jak oni chca(ts)
I tak w kolko myslisz ze juz wygrasz ,a tu lipa i od nowa sie gra myslac ze a moze to juz jutro:-) he he
Forsami wesołych snów, i mam {{pomysł}} może załóż szlafmycę - żeby nie podejrzeli i nie zmienili gdyby miały Ci się wyśnić liczby na dziś
Po cichu Ci powiem - ja w kakakasku
Po cichu Ci powiem - ja w kakakasku
Zag wczoraj w mini na 4 zaklady ani jednej liczby
Robal, jesteś specjalistką od typowan ze stażem, podaj biednym pewniaki. Niech się dorobia w ekspresowym tempie
zresztą, prawie cały czas, od kiedy tu jestem chodzę w kakakasku
https://youtu.be/IG8yYXaamdY
ot, tak na wszelki wypadek, Spotkania Frania, i innych klonów a kabarety, jak widać - nie biorą się znikąd
https://youtu.be/IG8yYXaamdY
ot, tak na wszelki wypadek, Spotkania Frania, i innych klonów a kabarety, jak widać - nie biorą się znikąd
Kabarety
Za co
6/10
3 512 759. emeryt 2019-03-05 (02:08)
20,21,33,34,38,40,41,56,76,77
3 512 759. emeryt 2019-03-05 (02:08)
20,21,33,34,38,40,41,56,76,77
Zag to zagraj
Zag jak za młodu jajcami chandlujesz to na starość seksu nie czujesz