Wpisy 3 512 366 – 3 512 465
4 marca 2019 16:20 → 4 marca 2019 17:46, 100 wpisów
Sebastian
Sebastian pozdrów gryksa 

co gryks76 tez jest w lochu?
I to od paru dni go tu nie ma
Nie
Sebastian jak tam banany
Ubaw po pachy.Dzięki.
Od baranów, czy nieslubnych bekartow ,jak mnie.Jest mi obojętne co i kto o mnie pisze.Sam sobie wystawia opinie.Basztard to wróbel , a Wróbel to dość popularne nazwisko.Pozdrawiam.Basztard
ja tez tu ostatnio sporadycznie wchodze ,ale nie raz jestem i niesledze kto i i kiedy banana dostanie, nieraz czytram co tu piszescie tez , i obserwuje co piszecie i jakie numerki podajecie na czacie , ale nie zawsze to tez komentuje co do liczb,
Arczi co widzisz na w.
Dr
Bo nie wiem czy w lewo czy prawo
Z a gdzie zacząć
3 512 298. zaq69 2019-03-04 (15:31) lotto 8,16,18,24,25,37
zbigniew
jak ty gumki na banany będziesz zakładał to nic z tego nie będzie
to była chyba próba lateksu jak szybko ten babnan utrzyma sie swój kolor i czy aby nie zgnije
zbigniew
jak ty gumki na banany będziesz zakładał to nic z tego nie będzie
to była chyba próba lateksu jak szybko ten babnan utrzyma sie swój kolor i czy aby nie zgnije
Dr wygrywasz?
Do tego mnie, idzie wichura i ulewa,a już czarno
qurwa aż 2 zł dali niech ich kruk...i siwy byk też
Arczi masz coś...
Majster tego nie słyszałam
3 512 357. tomi77 nie bedzie dzis juz 50tek szybvbciej 40tki poleca w wiekszej ilosci
B
3 512 390. islandorka30,5 u mnie tez juz wihura idzie i robi sie ciemno to chyba tak bedzie w całej polsce
3 512 392. islandorka30,5 2019-03-04 (16:45)
Arczi masz coś...
w jakim sensie sie pytasz czy cos mam co?
a co BUS chciała np
Arczi masz coś...
w jakim sensie sie pytasz czy cos mam co?
a co BUS chciała np
biały beton i się robi nas łokciach łuszczyca a swędzi jak jasny pieron
liczby
da mi ktoś przeleje na gry?
No i już leje i tornado
Ostatni raz daje 59i zmianaSzkoda tracić losowania na jedną liczbę jak zajazd o pierwszą 10 w pewniakach
qurwa te ankiety pokichane to ani na bułki nie zarobie 1 ankiketa przyjdzie 1 raz na tydzień za 2 zł sępy polaczki nienazarte
3 512 402. islandorka30,5 2019-03-04 (16:50)
liczby narazie nic nie widze bo jeszcze niepatrzyłem w swoje zapiski,asle podejrzewam ze bedzie powtorka małych liczb od 1-10
liczby narazie nic nie widze bo jeszcze niepatrzyłem w swoje zapiski,asle podejrzewam ze bedzie powtorka małych liczb od 1-10
mocie jakom lepsza strone do zarobków w necie?
https://www.olx.pl/oferta/dam-prace-dla-kazdego-CID4-IDyNNLO.html#99b199d600
A to najlepiej zapisz się do partiii lap dobre miejsce na liście
serdecznie dziękuję tym wszystkim którzy
pomogli nam wczoraj na trasie Koszalin - Połczyn Zdrój
gdzie na drodze samochodu stanęło drzewo
bez wyjątku
wszyscy zatrzymywali się aby pomóc
zniczy nie było potrzeba
bez + + + + +
pomogli nam wczoraj na trasie Koszalin - Połczyn Zdrój
gdzie na drodze samochodu stanęło drzewo
bez wyjątku
wszyscy zatrzymywali się aby pomóc
zniczy nie było potrzeba
bez + + + + +
emeryt
Myślisz,że ci którzy Wam pomogli są na multipasko ? Wątpię.Chyba że składasz podziękowanie
na wszystkich portalach społecznościowych.
Myślisz,że ci którzy Wam pomogli są na multipasko ? Wątpię.Chyba że składasz podziękowanie
Robal_36
Dzisiaj będzie wysyp piątek w Mini i tysiące czorek, a trojek trudno zliczyć. Poszly systemy opracowane na 28 liczb, system 7
Szczęśliwych liczb nie ma w moim profilu ani w zestawach. Proszę grać dużo, tak by piątka płaciła 365000 zł. Dziękujemy.
doktor,
sorry - w poprzednim wpisie /w akapicie na poważnie i w miarę z sensem / coś zajumało , a dalej poleciało, jak tu ostatnio...
sorry - w poprzednim wpisie /w akapicie na poważnie i w miarę z sensem / coś zajumało , a dalej poleciało, jak tu ostatnio...
Jeszcze nie ma informacji o wygranych w Keno wdniu dzisiejszym, ale za chwilę beda
emeryt
dobre
dobre
Jeżeli na drodze samochodu stanęło drzewo, to był cud. Jeszcze nie widziałem drzewa, które wyłazi na drogę i staje...
Magda
Śmiech przedłuża życie...
Śmiech przedłuża życie...
Więc się śmiej i śmiej, to Ci w życiu będzie lżej
3 27 79
Dla zdrowotności się śmiejemy
431
Kupię sobie kostke grzybni pieczarek na ale gro..nie wygrywo.. i będę miał swoje robiłem w pieczarkarni wiem o co biega to jedyne 11 złotych a jak przyjdzie wysyp pieczarek to rozdajemy na lewo prosto do tyłu na prawo no uwierzcie mi nie do przejedzenia
Magda co co..co.. zaraz zobaczę bo mnie gonią Siuksy i Apacze..
A ja wolę kozie brody
Pozdrawiam Sebastiana bananY smakują
Kozie brody są fajne usmażone
Magda
To już wiem, czym Cię poczęstować w razie spotkania
To już wiem, czym Cię poczęstować w razie spotkania
Magda zagraj moimi
Do lampki wina wytrawnego. Może być?
Zapamiętam, Magda
Graj piękny Cyganie piosenkę sprzed lat...
Cygan, to zdaje się Ciawa...
438 wpis Magdo