Wpisy 3 512 354 – 3 512 453
4 marca 2019 16:05 → 4 marca 2019 17:42, 100 wpisów
Buła
Dziś gram w Mini
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
E.. Seba odplynalnie zdążyłem my zadać pytania... czy dziś 5 dziesia
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gosia77, bardzo proszę byś publikowała więcej zestawów, za co serdecznie dziękuje. Pozdrawiam
Pozostałych Portalowiczow, też proszę o duuuzo zestawów. Dzieki
sebastian rozumie spokojnie niema sie co przejmowac niech sie smieje ciekawy jestem czy zbigniew ma taka trafialnosc jesli tak to niech pokaze jak co losowanie trafia bynajmniej po te 600punktów ja tez nie zqawse tu typuje i tez gram ale gram wtedy kiedy moge,, no ja tez nic nie trafiam za bardzo punktów tu ale czy to takie smieszne jest zaraz, ?
tez dzis posle sobie chyba tylko mini, wysłałem multika na 14 ale widze ze niestety nie wylosowali mojich puszczonych numerkow bo co to jest 2/7 nic nie lipA Z MIODEM, zaczolem grac ostatnio co prawda sporadycznie w multika i na nim popłynólem niezle niestety , czyli jednym słowem trzeba grac tylko w mini , tu gdzie cos mozna trafic coś , multik według mnie to wyrzucenie kasy w błoto jest, bynajmniej umnie tak było ostatnimi tygodniami,toi co wygrałem w mini to wszystko to straciłem praktycznie w multika teraz czeba zaczac chyba grac tylko wmini tu gdzie co jakis czas jest jakis zysk, i w to bede tylko grał
tez dzis posle sobie chyba tylko mini, wysłałem multika na 14 ale widze ze niestety nie wylosowali mojich puszczonych numerkow bo co to jest 2/7 nic nie lipA Z MIODEM, zaczolem grac ostatnio co prawda sporadycznie w multika i na nim popłynólem niezle niestety , czyli jednym słowem trzeba grac tylko w mini , tu gdzie cos mozna trafic coś , multik według mnie to wyrzucenie kasy w błoto jest, bynajmniej umnie tak było ostatnimi tygodniami,toi co wygrałem w mini to wszystko to straciłem praktycznie w multika teraz czeba zaczac chyba grac tylko wmini tu gdzie co jakis czas jest jakis zysk, i w to bede tylko grał
Sebastian
Sebastian pozdrów gryksa 

co gryks76 tez jest w lochu?
I to od paru dni go tu nie ma
Nie
Sebastian jak tam banany
Ubaw po pachy.Dzięki.
Od baranów, czy nieslubnych bekartow ,jak mnie.Jest mi obojętne co i kto o mnie pisze.Sam sobie wystawia opinie.Basztard to wróbel , a Wróbel to dość popularne nazwisko.Pozdrawiam.Basztard
ja tez tu ostatnio sporadycznie wchodze ,ale nie raz jestem i niesledze kto i i kiedy banana dostanie, nieraz czytram co tu piszescie tez , i obserwuje co piszecie i jakie numerki podajecie na czacie , ale nie zawsze to tez komentuje co do liczb,
Arczi co widzisz na w.
Dr
Bo nie wiem czy w lewo czy prawo
Z a gdzie zacząć
3 512 298. zaq69 2019-03-04 (15:31) lotto 8,16,18,24,25,37
zbigniew
jak ty gumki na banany będziesz zakładał to nic z tego nie będzie
to była chyba próba lateksu jak szybko ten babnan utrzyma sie swój kolor i czy aby nie zgnije
zbigniew
jak ty gumki na banany będziesz zakładał to nic z tego nie będzie
to była chyba próba lateksu jak szybko ten babnan utrzyma sie swój kolor i czy aby nie zgnije
Dr wygrywasz?
Do tego mnie, idzie wichura i ulewa,a już czarno
qurwa aż 2 zł dali niech ich kruk...i siwy byk też
Arczi masz coś...
Majster tego nie słyszałam
3 512 357. tomi77 nie bedzie dzis juz 50tek szybvbciej 40tki poleca w wiekszej ilosci
B
3 512 390. islandorka30,5 u mnie tez juz wihura idzie i robi sie ciemno to chyba tak bedzie w całej polsce
3 512 392. islandorka30,5 2019-03-04 (16:45)
Arczi masz coś...
w jakim sensie sie pytasz czy cos mam co?
a co BUS chciała np
Arczi masz coś...
w jakim sensie sie pytasz czy cos mam co?
a co BUS chciała np
biały beton i się robi nas łokciach łuszczyca a swędzi jak jasny pieron
liczby
da mi ktoś przeleje na gry?
No i już leje i tornado
Ostatni raz daje 59i zmianaSzkoda tracić losowania na jedną liczbę jak zajazd o pierwszą 10 w pewniakach
qurwa te ankiety pokichane to ani na bułki nie zarobie 1 ankiketa przyjdzie 1 raz na tydzień za 2 zł sępy polaczki nienazarte
3 512 402. islandorka30,5 2019-03-04 (16:50)
liczby narazie nic nie widze bo jeszcze niepatrzyłem w swoje zapiski,asle podejrzewam ze bedzie powtorka małych liczb od 1-10
liczby narazie nic nie widze bo jeszcze niepatrzyłem w swoje zapiski,asle podejrzewam ze bedzie powtorka małych liczb od 1-10
mocie jakom lepsza strone do zarobków w necie?
https://www.olx.pl/oferta/dam-prace-dla-kazdego-CID4-IDyNNLO.html#99b199d600
A to najlepiej zapisz się do partiii lap dobre miejsce na liście
serdecznie dziękuję tym wszystkim którzy
pomogli nam wczoraj na trasie Koszalin - Połczyn Zdrój
gdzie na drodze samochodu stanęło drzewo
bez wyjątku
wszyscy zatrzymywali się aby pomóc
zniczy nie było potrzeba
bez + + + + +
pomogli nam wczoraj na trasie Koszalin - Połczyn Zdrój
gdzie na drodze samochodu stanęło drzewo
bez wyjątku
wszyscy zatrzymywali się aby pomóc
zniczy nie było potrzeba
bez + + + + +
emeryt
Myślisz,że ci którzy Wam pomogli są na multipasko ? Wątpię.Chyba że składasz podziękowanie
na wszystkich portalach społecznościowych.
Myślisz,że ci którzy Wam pomogli są na multipasko ? Wątpię.Chyba że składasz podziękowanie
Robal_36
Dzisiaj będzie wysyp piątek w Mini i tysiące czorek, a trojek trudno zliczyć. Poszly systemy opracowane na 28 liczb, system 7
Szczęśliwych liczb nie ma w moim profilu ani w zestawach. Proszę grać dużo, tak by piątka płaciła 365000 zł. Dziękujemy.
doktor,
sorry - w poprzednim wpisie /w akapicie na poważnie i w miarę z sensem / coś zajumało , a dalej poleciało, jak tu ostatnio...
sorry - w poprzednim wpisie /w akapicie na poważnie i w miarę z sensem / coś zajumało , a dalej poleciało, jak tu ostatnio...
Jeszcze nie ma informacji o wygranych w Keno wdniu dzisiejszym, ale za chwilę beda
emeryt
dobre
dobre
Jeżeli na drodze samochodu stanęło drzewo, to był cud. Jeszcze nie widziałem drzewa, które wyłazi na drogę i staje...
Magda
Śmiech przedłuża życie...
Śmiech przedłuża życie...
Więc się śmiej i śmiej, to Ci w życiu będzie lżej
3 27 79
Dla zdrowotności się śmiejemy
431
Kupię sobie kostke grzybni pieczarek na ale gro..nie wygrywo.. i będę miał swoje robiłem w pieczarkarni wiem o co biega to jedyne 11 złotych a jak przyjdzie wysyp pieczarek to rozdajemy na lewo prosto do tyłu na prawo no uwierzcie mi nie do przejedzenia
Magda co co..co.. zaraz zobaczę bo mnie gonią Siuksy i Apacze..
A ja wolę kozie brody
Pozdrawiam Sebastiana bananY smakują
Kozie brody są fajne usmażone
Magda
To już wiem, czym Cię poczęstować w razie spotkania
To już wiem, czym Cię poczęstować w razie spotkania