Wpisy 3 511 944 – 3 512 043
4 marca 2019 11:20 → 4 marca 2019 12:58, 100 wpisów
Jeśli grać to wiadomo kiedy , gdzie i jak ? Bravo Patrykb,Adam , (S) , podróżniku, Szczesiarzu
magda
20
20
Forsami
magda, podrzuciłem Ci 20...Nie pasuje?
Pora skończyć z tym zawistnym poralem, tylko real, bez chwalwnia się
Trzymaj się, Forsami!
magda
Jak 20 t0 i 22 by weszło
Jak 20 t0 i 22 by weszło
Tak uważam, ale to Ty, Skarbie decydujesz
Uważasz, że po raz trzeci wleci?
W takim razie strzelaj!
OK...Spróbuję Ci zawierzyć i wyślę to jako pewniak
Nie miałem tego w planie, lecz plany są po to, żeby je zmieniać i realizować
Teraz śmigam do kolekturki z pulchną panią
Z panią, która ciągle coś wpiernicza
Na razie do widzyska ludziska!
Zaq wyslij sobie taką 10 dzisiaj
01,04,07,10,11,
14,20,58,60,77
nie pożałujesz
01,04,07,10,11,
14,20,58,60,77
nie pożałujesz
3 511 992. magda pewna jestes ze takie dzis wejda liczby, witaj
3 511 997. zaq69 witaj {{hej} juz posłałem i tez stawiam na te numery co magda tu podała zgadzaja sie niektore tu liczby z mojimi wyasłanymi
3 511 996. magda , ja tutaj magda stawiam na 4 liczby z tego na bank, ze wyjda tylko ze ja puscilem sobie te liczby okolo 8 rano i tylko na 7/7 nie na 10/10 i i tylko wybrane
nie raz miałem tak ze zagrałem w mini a liczby wylosowali w lotto
ja co prawda nigdy niegram w poniedziałki ,ale kilka dni nic nie wysyłałem mini miałem na kilka dni wysłane do wczoraj, niestety nic nietrafiam od pewnych kilku dni nawet w mini . bo dzoiennie po 1liczbie wiec dzisiaj wysłałem za ostatnia kase, mulitka moze cos przyniesie na nastapna gre w mini, a jak nie to bedzie niestety przerwa z grami losowymi na jakis czas do poki cos nie wpadnie kiedys pisałem tutaj ze gram za to co wygrałem niestety kupalniki sie rozeszły w grach
3 512 010. magda 2019-03-04 (12:18)
Archi ja wysle jeszce taka 10
7,10,11,70,20,28,30,48,38,78
magda dobrze kombinujesz z tymi liczbami,zycze ppowodzenia ui wysokich wygranych, mam oppytanie skad masz moje numery ?i skad wiesz ze akurat dzisiaj wejda o 14? liczbe 28 bym raczej wykluczył z tad bo jest ta nie
Archi ja wysle jeszce taka 10
7,10,11,70,20,28,30,48,38,78
magda dobrze kombinujesz z tymi liczbami,zycze ppowodzenia ui wysokich wygranych, mam oppytanie skad masz moje numery ?i skad wiesz ze akurat dzisiaj wejda o 14? liczbe 28 bym raczej wykluczył z tad bo jest ta nie
Też miałem wysłać Ale poniedziałek nie mój dzieńjutro na bank coś z nimi coś z lotto coś z Multi
Archi to są moje ulubione zestawy,które wysyłam od lat ,tylko trochę zmieniałam.Liczba 28 powinna wpaśc razem z liczbą 48 i 30 ,przekonamy się o 14,Tobie również życzę powodzenia
3 512 017. magda no ja tez lubie te zestawiki i tez juz od kilku lat gram na tych liczbach nie powiem nie raz i wpadaja mi i przynosza cos ze soba , choc nie duzo, ale zawsze cos{{mruga} pytanie czy akurat wyjda dzisiaj jest takie 50/50 to sie zgadza. co do liczby 48 na dzisiaj według mnie nie wejdzie szybciej 47,27 beda, co do zyczen nie dziekuje niechce zapeszac
Archi na tych zestawach miałam często 7/10 także są o.k,czasami wysyłam te liczby na 14 losowań i przeważnie mam zwrot
zag69 ja uwazam ze lepiej jest wyasłać sobie jakis kuponik niz palic i pic, pamietaj ze kjesli wygrasz wtedy kupoisz sobie tyle fajek i alkoholu ile tylko bedziesz chciał, ttylko najpierw cos wygraj
zaq a tak zanim coś wygrasz to się wykończysz i ta wygrana już Cię nie będzie cieszyła
Unikam gier o godz. 14tej i po wysokich wygranych. Gram w Niemczech
mojznajomy taki tak robił całe zycie grał w LOTTO, ale tez ostroo dawał w szyje cały czas był na bani, wkoncu udało mu sie trafic w lotto plus 1 mln zł, ale coz ztego lezał juz chory i niebylo dlas niego juz ratunku, niestety po kilku dniach zmarł, a jego konkubina podjeła kase, i teraz zyje jak paczek w masle,niepowiem ładny pomnik mu postawili, , aszkoda goscia bylo, zanim wygrałostro ladował alkohol, gdyby niepił niezachorował by w ciagu ostatniego roku sie zwinol szybko, ale przed smiercia trafił czyli inaczej mowiac mial szczescie w nie szczesciu. mogl jeszcze zyc bo był to dobry tez i człowiek
3 512 027. magda 2019-03-04 (12:36)
zaq a tak zanim coś wygrasz to się wykończysz i ta wygrana już Cię nie będzie cieszyła
no własnie jest tyle kombinacji ze trudno cos wybrac
no własnie jest tyle kombinacji ze trudno cos wybrac
M
M ja mam inne
M coś wygrała??
M zamiar to ma kazdy