Wpisy 3 511 644 – 3 511 743
3 marca 2019 17:33 → 3 marca 2019 21:16, 100 wpisów
Zaq.
Północna Polska z deszczem do rana.

https://www.wp.pl/?s=https://wiadomosci.wp.pl/niz-bennet-i-duze-ocieplenie-spodziewamy-sie-nawet-20-st-celsjusza-6355431841699969a&src01=d3f2c&src02=6355472442566785
Teraz:
Hiszpania: +24. Wiosna.
Finlandia: -17.
Pod Uralem: -8.
Hiszpania: +24. Wiosna.
Finlandia: -17.
Pod Uralem: -8.
Cracovia moze dziekowac Wisle..przegrana Wisly z Pogonia przekresla walke o grupe miszczoska
Kolejorz wygrał po cienkim, słabym i bezbarwnym meczua Arka tonie i zbliża że do1 ligii
multi trzyma się dobrze...wystarczy poczytać chat żeby wiedzieć że sporo osób wygrywa
Jak można wygrać nie grając?
Promo na 9 liczb.. To trudne bo trza trafić aż 4 na chyba 2 zł... Bez Promo ale mogę się mylic
Powinna być taka promocja, że przy wysłaniu dwóch zakładów, trzeci masz gratis.
W mojej kolekturze, sympatyczny Pan, do każdego zestawu za 10 zł, daje 1 zakład Mini gratis
Multi i lotto, odnotowuje się spadek zainteresowania grami. Grają tylko hazardzsci i starsze osoby, emeryci. Widzę stałe te same starsze osoby.
czesto zaglądają tu też zgolaszeni przeciwnicy hazardu i naganiacze z konkurencyjnych stron inne przypadłości i przypadki typu np zachwiania i multiosobowości itd itp b. często ostatnio występujące litościwie pomińmy milczeniem
p o w o d z e n i a
p o w o d z e n i a
Ludzie graja mini bo tanie...nie znaczy ze cos trafia ale tansza zabawa
A gryks gdzie wali konia
Nie gram w niedzielechoc troche bym sie jakby wylosowali 33,38,39
Dziś nie gram
Bo niedziela
Jeżeli komuś się bardzo chce, to może. Ktoś tutaj pisze, nie wiedząc o co chodzi?
A ja gramam na gryksa 6/9
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Lubie grać, mam za co. Kocham się śmiać, a tutaj jest z czego, a płakać też można z radości. Zapraszam na ciekawą stronkę. Za chwilę tam będziemy.
Czesc
Jak mija wieczór
Gold zawladnelam Multi i lotto 1 miejsce w typowaniu i narazie stopa daje
Dr, pusciłem w południe keno na 20losowan 1.2.3.4.5 i dwa razy weszło 460zł do pzrodu
Ty t.s wybierz z piór
Skubierz
Twojkiat77 pilnuj tego
Witam Częstochowe, miasto szczęścia.
Adrian ty masz Asa w rękawie T.S jest twój nikt tobie nie dorasta co dnia masz zawsze jakaś kwotę zwrotu
Twojkwiat77, gratulacje. Czy nie lepiej grać w realu? Wielkopolska też jest szczęśliwa do gier.
Jutro jak znajdę godzine czasu Iwona to zrobie numer jeden może wypali pochwalę sie na typownieparkami tylko reszta będzie zagumowana
Mosina