Wpisy 351 145 – 351 244
19 czerwca 2011 17:40 → 19 czerwca 2011 19:56, 100 wpisów
HARTGE, techno i pochodne, może coś w tym klimacie jakieś liczby się wytypuje dobrze
kosmaty, z tego co widzę narazie zbierane są środki, ale korn wstępnie ustalił że od pierwszego losowania w lipcu trzeba by zacząć
typujemy czy w piatki zamykamy czy moze na 1 godz.przed losowaniem
kosmaty,jeżeli wszyscy wpłacą to gramy co sobotę przez 8 losowań od pierwszego losowania w lipcu, szczegóły przed pierwszym losowaniem oraz jak to będzie wyglądało dalej korn ustali wysyłając meila
i oto mi chodziło musimy ustalic trmin spotkania wszystkich zainteresowanych przed losowanimi aby ustalic warunki typowania
ustalone jest przyjmowane typów do dnia losowania do godź 12.00 wszystko jest w zasadach udziału
korn, witaj idę do ciebie
witam
deki72 dzięki za pomoc w typowaniu na forum
deki72 dzięki za pomoc w typowaniu na forum
proszę o wylosowanie moich liczb wieczornym losowaniem,bzyk,bzyk
witaj ricardos,ostatnio pan lotto skąpi grosza dla hipcia,zrobił się strasznym sknerusem
prosze odpuście sobie w multi 13,65,66,14.zaprogramujcie machinę by te liczby nie wylosowała .pozdrawiam
ricardos odkąd udało mi się trafić 5z6w multi nastąpił pech,ostatnio 10 zdrapek pustych nawet brak zwrotu
o 14:00 miałem tylko 4/6.zdrapki to jak wiatr zawieje.ostatnio miałem z zodiaku koziorożec 20zeta
a niektóre masaże dochodzą do 180zeta,tak żeby się leczyć trzeba coś wygrać
a moje uzębienie też kuleje,a wstawienie implantów jest bardzo drogie
ricardos a co się dzieje z hosią,czy przebywa w kosmosie czy w ciepłych krajach
jak zacząlem grać na szóstki to miałem 3razy;4z6 i raz 5z6,a raz po kilku dniach poszło niewysłane stare 6z6,i to był koszmar
powiem krótko przed nieszczęściem nie miałem ani jednego siwego włosa,a podczas bólów mi posiwiały
widzisz hipo przynajmniej masz siwe,bo ja to to łysieje.narazie to mam na łbie tzw "klub myszki miki"

Kiedyś mag.pisała "hosia jest na robocie"
hipotann..jak byłam na studiach to mnie z kolezanką naszło i zrobiłam sobie kurs masazu..wiec podstawy masażu znam

hipo.nie liczę.jemy z jednej miski
typowa "spółdzielnia" kryzys jest
typowa "spółdzielnia" kryzys jest
to poproszę o wirtualny masaż,tylko wcześniej rozbiorę się do spodenek
bo jak teraz często reklamują karmę dla psów to zastanawiam się co więcej kosztuje,utrzymanie psa czy bałwana?
ricardos czy zauważyłeś podejrzane ruchy ts,jak losują czasem multi to machina przyspiesza,i zastanawiam się czy to co widzę jest na żywo losowane?
andromeda coś musi stać
a ona prosi o kawałek słodkości które miałem do kawy
hipo nie wnikam w ruchy maszyn.mają losować nasze liczby i tyle
a ona prosi o kawałek słodkości które miałem do kawyhipo nie wnikam w ruchy maszyn.mają losować nasze liczby i tyle
aaa ciacho chciał hehe..no i poczęstowałeś go w konću tego psiaka?

no jak tu takiej mordzie nie dać kawałek.wiecej nie dostanie jak kruszonke z drożdżówki
najbardziej rozśmieszyło mnie jak trafiłem kiedyś w zdrapce zwrot:1zeta,a kolektorka mówi :gratulujemy wygranej,pan to ma szczęście.Ciekawe czy taki miała nakaz z góry by gratulować nawet przy tak niskiej kwocie.
raz widziałem jak kolektorka brała dla siebie 10zdrapek i sądzę,że część wygranych zgarniają pracownicy kolektur.
hipo te złotówkowe niech bierze a te bardziej exlusive niech dla nas zostaną
Teraz, to mają wydrukowane takie kółko do zawieszenia u siebie, gdzie jest napisane, jak się należy zwracać do klienta - nowego, stałego...
Niezła kaska musiała pójść na taką p.i.e.r.d.ó.ł.k.ę
Panie prezesie od marketingu - NIE pozdrawiam
Niezła kaska musiała pójść na taką p.i.e.r.d.ó.ł.k.ę

Panie prezesie od marketingu - NIE pozdrawiam
jak trafiłem 5z6 w multi to też pracownica mówi:gratuluje pan wygrał
ricardos tez tak miałam...jak miałam psiaka...jak ide przez polane puścić totka to zawsze tam wygrzewają sie koty..nawet sie mi dają pogłaskać..mimo ze są obce
robal mam nadzieję,ze w tej paczuszce
dzisiejsza moja wygrana wieczorna
dzisiejsza moja wygrana wieczorna