Wpisy 3 507 894 – 3 507 993
27 lutego 2019 15:15 → 27 lutego 2019 16:30, 100 wpisów
Mulag, serwus!
Mafia ze Śląska rozbita mieli na mieszkaniu 3 Miliony w różnych banknotach krajowych i zagranicznych grozi im 10000 lat zza krat a nawet czapa szalik i rękawiczki i bardzo dobrze jak się patologii uczciwie niechce pracować
Na każdego przyjdzie kolej.Pezeciez dużo innych osób wygrało.Pozdrawiam Abudabi89 i gratuluję wysokich wygranych
UWAGA na Kryminalistów hakerów strzeżcie swoje konta nawet te 4 w swoim domu patologia do roboty ...a kraść
Forsami, nie miałem tego problemu za granicą by ktoś chciał mnie okrasc
Muszą mówić ładnie bo ładnie za to płacą.Ja nie jestem hazardzista.Gralem w Hiszpanii w EJ i inne gry.Tutaj dla zabawy tylko 100 zł dziennie
Jakiś cieć.do mnie bije Mulag widzisz to mam to coś pod buta wziąć
Pozdrawiam Magdę z NekliJej nogi to nogi prawdziwej zeberki a ja będę Jej zdobywca
50,51,53,52,54,55,56,57,58,59 i wbijam do 50 w profilowej dyszce
po wpisaniu loso 9,12,22,24,58 czyżby wieczorem 24
Ludzie,, dlaczego ja taki głupi mam diamenty tak diamenty,, pewole to mało powiedziane A nie chce mi się siedzieć nad liczbami i zarabiać
Ludzie,, dlaczego ja taki głupi mam diamenty tak diamenty,, pewole to mało powiedziane A nie chce mi się siedzieć nad liczbami i zarabiać
3 zaklady 5 liczb na 3 losowania
1 zaklad 10 liczb na 4 losowania
z chybika
1 zaklad 10 liczb na 4 losowania
z chybika
Magda.
Oczywiście że tak Magda a nie jak te nawiedzone trolee z pod 1000 ników
Magda mam zagrane patrz na zdjęciu w profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje..sam RAK podał mi liczby do Mini 5/5 gwarantowane ..jak chcesz odpisz zagraj i wszyscy wygrajmy 5/5 to co że będzie np 1000 piątek w Mini po 1,25 Ale będziesz w tej grupie wygranych
Forsiasty i za to Cię lubię, że podzielisz się z bliźnim ostatnim 1,25 zł