Wpisy 3 507 867 – 3 507 966
27 lutego 2019 14:49 → 27 lutego 2019 16:16, 100 wpisów
Nie, niech sie rozwija pasko , golden , az do Lomzy
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
{{hura}
{{hura}
Myslowice, Bierun , Mikolow, Rybnik (Radlin).
Wygralem Milion złotych w Lotto Plus tylko do dziś nie mam pieniędzy tak samo w Multi Multi 10.000 za 9/10
Makler trolujmy troli...Wygrywasz Ty czy ja dajemy np skana jesteśmy wiarygodni a nikomu KG bez zasadnie nie blokujemy. Tylko wiadomo to konkurencja robi..Ale zawsze pisałem Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Pszow, Rydultowy.Wodzislaw tu padna wygrane 6/6 stawka 30
Czeladz Piaski Sosnowiec , Argus
Spij by na sluzbie nie spac ochrono
No przecież nie będę pisał takich pierduł twojego pokroju typu zagrałem w 100000 kolekturach 1000000 zakładów na 10000000 losowań i jeszcze z Plusem skan
Forsajedna mogą jestem w 50 profil dziesiątkachsam nie wierzęAle Ważne co w sieciA tam...nawet nie brzeczy
Mulag, serwus!
Mafia ze Śląska rozbita mieli na mieszkaniu 3 Miliony w różnych banknotach krajowych i zagranicznych grozi im 10000 lat zza krat a nawet czapa szalik i rękawiczki i bardzo dobrze jak się patologii uczciwie niechce pracować
Na każdego przyjdzie kolej.Pezeciez dużo innych osób wygrało.Pozdrawiam Abudabi89 i gratuluję wysokich wygranych
UWAGA na Kryminalistów hakerów strzeżcie swoje konta nawet te 4 w swoim domu patologia do roboty ...a kraść
Forsami, nie miałem tego problemu za granicą by ktoś chciał mnie okrasc
Muszą mówić ładnie bo ładnie za to płacą.Ja nie jestem hazardzista.Gralem w Hiszpanii w EJ i inne gry.Tutaj dla zabawy tylko 100 zł dziennie
Jakiś cieć.do mnie bije Mulag widzisz to mam to coś pod buta wziąć
Pozdrawiam Magdę z NekliJej nogi to nogi prawdziwej zeberki a ja będę Jej zdobywca
50,51,53,52,54,55,56,57,58,59 i wbijam do 50 w profilowej dyszce
po wpisaniu loso 9,12,22,24,58 czyżby wieczorem 24
Ludzie,, dlaczego ja taki głupi mam diamenty tak diamenty,, pewole to mało powiedziane A nie chce mi się siedzieć nad liczbami i zarabiać
Ludzie,, dlaczego ja taki głupi mam diamenty tak diamenty,, pewole to mało powiedziane A nie chce mi się siedzieć nad liczbami i zarabiać
3 zaklady 5 liczb na 3 losowania
1 zaklad 10 liczb na 4 losowania
z chybika
1 zaklad 10 liczb na 4 losowania
z chybika