Wpisy 3 507 684 – 3 507 783
27 lutego 2019 11:15 → 27 lutego 2019 13:36, 100 wpisów
pewniakiem byl bilet na samolot za 39{{hahaha obiecany
26 tego, 39,45....kasa na maksa 80
26 tego, 39,45....kasa na maksa 80
Było piękne losowanie lotto (wtorek).Gościu kupił chybił trafił , wysłał zakład koledze.Ten zagrał nimi.Podzielili się gwarantowana
Arogancki a co myślisz że to niezagram zagram i dam skana to tylko 1,25 a ja na 5/5 w Mini mam chęć hahaha hahaha hahaha
Za ten skan to Ci się wygrana należy...
Forsami, Ty nie konsultuj z innymi osobami.Badz samodzielny.Uwierz we własne siły.Uwierz intuicji.Korci mnie wygarnąć prawdę.Moze innym razem.
Cześć
Forsami
Rak
Arogancki
Rak
Arogancki
RĄK oby Twoje liczby się sprawdziły
Megamocny
Idziesz jak burza
W tym miesiącu raczej wygrasz ale będę walczył do końca mamy jeszcze 2 dni i wszystko może się zdarzyć
Idziesz jak burza
W tym miesiącu raczej wygrasz ale będę walczył do końca mamy jeszcze 2 dni i wszystko może się zdarzyć
RĄK masz rację
RAK a Ty grasz tymi liczbami ?
Nie znam Seneka ale wiem że powinno się drugiemu pomagać
RAK chyba zagram dziś Twoimi bo nie mam w dniu dzisiejszym pomysłu na grę
Zaraz będzie zdjęcie nowe na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych..
Zdjęcia na profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Zanosi się na rekord piatek w mini, a nawet 5/5 i 7/7 i 6/6 w MM.Jesli oglądający Twój scan, będzie bystry ( w co wątpię ), zagra Super Szansa.
To chyba jemu na złość to zagrałeś... graj swoje...
Arogancki, w swoim czasie dowiesz się prawdy.Mozna książki pisac i rozprawki naukowe.
RAK obyś miał rację
Nawet jak padnie 25 piątek w mini to i tak satysfakcja pozostanie
Nawet jak padnie 25 piątek w mini to i tak satysfakcja pozostanie
O Tobie, że nie jesteś
Wesołego...
A po co zaraz sobie dogadywać ?
Nie lepiej też podać swoje typy ?
Nie lepiej też podać swoje typy ?
Z mojej głowy trudno jest usunąć to , co zostało zakodowane.( I coś jeszcze ).Nie tylko w glowie.
3 507 725. RAK 2019-02-27 (12:24) Ab alio expects,alteri quod fe
Ty masz głowę?
Ty masz głowę?
RĄK a co sobie zakodowałeświetnie ?
Oj, Sebastian, Sebastian, ujawnię coś po losowaniu.Pokaze dowody ' wdzięczności' za pomoc
RAK a co sobie zakodowałeś?
RAK po losowaniu o 14 czy o 21.40 ?
Jacunn dlaczego prowokujesz ?
RAK trzymam za słowo
Zaq witaj Brachu
Forsami zdjęcie w profiluszkoda,ze multi zakryłeś bym zobaczył liczby
Chuck a ja se tu lubię robić haja czyli faja jaja..bo to tylko chat czat srat fat..itd itp..jak bym od pisania tu miał być Milionerem to hestem jestem za a nawet przeciw
A tymczasem ufo jest umnie i pijemy to co zaraz będzie na zdjęciu..
Forsami tylko uważaj bo nie wiadomo jakie oni mają preferencje seksualne
Strażacy ochotnicy z Bensheim ruszyli na ratunek szczurowi bez chwili wahania. Jak się okazało, wezwał ich lokalny obrońca praw zwierząt, który początkowo próbował sam oswobodzić gryzonia.
Przez zimę odłożył sobie grubą warstwę tłuszczu i bioderka mu nie przeszły - relacjonował później w uśmiechem Michael Sehr.
Jego zdaniem, nawet zwierzęta nienawidzone przez wiele osób zasługują na szacunek. W ten sposób odniósł się do zarzutów, że środki wydane na operację ratowania szczura nie były tego warte. Na miejsce wysłano bowiem cały zastęp strażaków.
Czytaj więcej na https://www.rmf24.pl
Przez zimę odłożył sobie grubą warstwę tłuszczu i bioderka mu nie przeszły - relacjonował później w uśmiechem Michael Sehr.
Jego zdaniem, nawet zwierzęta nienawidzone przez wiele osób zasługują na szacunek. W ten sposób odniósł się do zarzutów, że środki wydane na operację ratowania szczura nie były tego warte. Na miejsce wysłano bowiem cały zastęp strażaków.
Czytaj więcej na https://www.rmf24.pl
Myślałem że tylko ludzie stają się coraz grubsi
Jak widać nadwaga też towarzyszy szczurom
Jak widać nadwaga też towarzyszy szczurom
Ufo mi mówią a tak a gdzie są obrońcy praw Lotto szczury uciekają przed potopem a Ty Forsami grasz tyle lat i potop Ci nie straszny
No gdzie jest nasz kolega z niku to też zwierzę niech broni kolegów
Kiedyś kolo do mnie dzwoni i pyta jak mam sprawdzić czy w Mini była np wygrana systemem czy za 1,25 to już tłumaczę.. Bo widzisz..Kolego..zajrzyj na wysokie wygrane i tam masz jasno napisane..
Ale dyrdymaly
Regulaminowa jakie dyrdymały napisz lepiej jak sie prawdy nie boisz czemu żeś KG zablokował mi
Nie rozumiem.Nikt nie jest zablokowany.
LUDZIE.....wiem wiele..narazie jestem Vice Administrator...eeeemmmm mam dostęp do kontaktów z UFO..
Wiadomo że sobie jaja robie.. każde wejście na strony reklamy yo dla nie mnie kasa..z ananasa..
Z tego co wiem to strona Multipasko jest wyceniona na ponad 300.000 jak wygram to kupię no chyba że nie do sprzedania...tylko czemu mi kasa na konto nie wpływa za uprawianie pitu pitu...
3 507 402. rregulaminowa 2019-02-26 (22:09) Graj z plusem
Wymarzone losowania.Piekne liczby w pionach:
32,42,52,72,29,39,49,59 i. Chybik z plusem
3 507 403. rregulaminowa 2019-02-26 (22:11) Graj z plusem
8,26,27,29,37,39,59,72,75,80
8,26,27,29,37,39,59,72,75,80 , 10/10
3 507 406. multipasko 2019-02-26 (22:13)
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
wczoraj wieczorem piekny WIG32
a dzis czy bedzie 42 SĘPA CIEŃ i 44 i 17
sa jeszcze inne pewole,, ale to w gieldach
a dzis czy bedzie 42 SĘPA CIEŃ i 44 i 17
sa jeszcze inne pewole,, ale to w gieldach
witam wszystkich