Wpisy 3 507 623 – 3 507 722
27 lutego 2019 10:31 → 27 lutego 2019 12:22, 100 wpisów
Zaq69, już wyslalem Twój zestaw.Stawka 10 z plusem.Jeszcze go powtórzę 19 razy.
Na razie...
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
RAK czemuś mnie zablokował na KG pisz co chcesz ja nie boje się krytyki konstruktywnej rzecz jasna
Rak tak z ciekawości to czemu żeś KG zablokował i tak z Tobą nie gadam i tak to o co Ci chodzi czyżby o
Forsami, mogę Ci podać wszystkie swoje dane techniczne , byś rozwiał swoje wątpliwości i zle informacje
Urodzilem się 12.09.1989 ( nie miałem innego wyjścia).Mieszkam w Golubiu Dobrzyniu.Cos jeszcze?
Mieli ponad 3 Miliony złotych w różnych walutach mafia na Śląsku zajmowali się białą czekoladą co za tempoki zamiast grać w Lotto teraz będą siedzieć 100000 lat a może jak się ustrój zmieni to dostaną Czape..i szalik i rękawiczki jestem za..Jak to spiewa Kazik..Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów niema litości dla s......w
Wygrana 2 000 000 w Lotto???
Niestety, jak będzie 2 szóstki lub więcej to suma przeznaczona na wygrane /2 000 000/jest DZIELONA.
Niestety, jak będzie 2 szóstki lub więcej to suma przeznaczona na wygrane /2 000 000/jest DZIELONA.
Dudzia.
Forsami
znasz gryksa wyobrażał wszystkich teraz się boi tu zajrzeć
znasz gryksa wyobrażał wszystkich teraz się boi tu zajrzeć
Forsami nie wiesz czemu blokuje,bo to jeden z tych klonów sebastiana m i sie boi zeby cos nie napisac
Blokuje tylko tych, którzy często na czacie piszą - mowiac lapidarnie - bzdety.Maja skłonności do zaczepek.Pozdrawiam cieplo.Pracuje w Kowalewie Pomorskim.Cos jeszcze?
Ja tam nic nie blokuje chcecie mi na konto bankowe przelać pieniądze proszę bardzo
Zeżre nas rak ..ja czekam z utęsknieniem na tego raka i białaczkę..
187 cm wzrostu, waga 87, but 46, kołnierzyk 46 ( pas i pod pasem, też chcesz ?).
Przecież nigdy nie pisałem że mam żalu że mi potrzeba 4 Miliony szmalu
Wiecie co Rak i spółka..lecę teraz helikopterem do Wadowic zagram tam w Mini System na 12 liczb 1000000000 zakładów na 10 losowań
Zaq ja mam myśli konstruktywnej dyskusji a RAK MA..u góry w rogu że Zeżre..was..rak..
Śmiali MY dobra jest portal i tak o lupie Maryny jest..Miliardy kombinacji..
Nie lamcie głów.Podaje pewniaki na Mini:
7,9,20,24,33,34
2,8,28,29,40,41
8,9,13,23,24,42
Można do każdego zakładu dodac swoją ulubioną liczbę z lipca , wysłać system na 10 losowań.
7,9,20,24,33,34
2,8,28,29,40,41
8,9,13,23,24,42
Można do każdego zakładu dodac swoją ulubioną liczbę z lipca , wysłać system na 10 losowań.
Jeśli kogoś nie stać na system, proszę zagrac zakładem prostym:
9,13,24,29,40
Wesołego Alleluja
9,13,24,29,40
Wesołego Alleluja
RAK zagram i dam skana bo ja nie jestem .lupolejca..czytaj to przez d..
Będzie mi bardzo miło, jeśli padną te liczby i wygrasz, czego Ci szczerze życzę.Moze zmienisz zdanie o " znajomymej Ci osobie".
Forsami a gdzie będziesz lądował tym helikopterem na dachu budki TS?
RAK rzuć na luz przecież Cię Alleluja Witamy znam..ale że się lubimy..podroczyc..
Słuchaj uważnie, czytaj ze zrozumieniem co napisze.Fakty z życia wziete.
pewniakiem byl bilet na samolot za 39{{hahaha obiecany
26 tego, 39,45....kasa na maksa 80
26 tego, 39,45....kasa na maksa 80
Było piękne losowanie lotto (wtorek).Gościu kupił chybił trafił , wysłał zakład koledze.Ten zagrał nimi.Podzielili się gwarantowana
Arogancki a co myślisz że to niezagram zagram i dam skana to tylko 1,25 a ja na 5/5 w Mini mam chęć hahaha hahaha hahaha
Za ten skan to Ci się wygrana należy...
Forsami, Ty nie konsultuj z innymi osobami.Badz samodzielny.Uwierz we własne siły.Uwierz intuicji.Korci mnie wygarnąć prawdę.Moze innym razem.
Cześć
Forsami
Rak
Arogancki
Rak
Arogancki
RĄK oby Twoje liczby się sprawdziły
Megamocny
Idziesz jak burza
W tym miesiącu raczej wygrasz ale będę walczył do końca mamy jeszcze 2 dni i wszystko może się zdarzyć
Idziesz jak burza
W tym miesiącu raczej wygrasz ale będę walczył do końca mamy jeszcze 2 dni i wszystko może się zdarzyć
RĄK masz rację
RAK a Ty grasz tymi liczbami ?
Nie znam Seneka ale wiem że powinno się drugiemu pomagać
RAK chyba zagram dziś Twoimi bo nie mam w dniu dzisiejszym pomysłu na grę
Zaraz będzie zdjęcie nowe na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych..
Zdjęcia na profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Zanosi się na rekord piatek w mini, a nawet 5/5 i 7/7 i 6/6 w MM.Jesli oglądający Twój scan, będzie bystry ( w co wątpię ), zagra Super Szansa.
To chyba jemu na złość to zagrałeś... graj swoje...
Arogancki, w swoim czasie dowiesz się prawdy.Mozna książki pisac i rozprawki naukowe.
RAK obyś miał rację
Nawet jak padnie 25 piątek w mini to i tak satysfakcja pozostanie
Nawet jak padnie 25 piątek w mini to i tak satysfakcja pozostanie
O Tobie, że nie jesteś