Wpisy 3 506 273 – 3 506 372
26 lutego 2019 01:45 → 26 lutego 2019 08:34, 100 wpisów
Gabriel ja mam samych fajnych kumpli to są bardzo mili ludzie i miło że są na tej stronie
Gabriel Tylko uważaj żebyś nie miał za dużo tych pociągów
Gabriel bo co za dużo to niezdrowo
Nie to że cudnie Ale jest miło i można sobie porozmawiać w przyjemnym towarzystwie
Gabriel ten czas jest dla każdego Pamiętaj możesz przychodzić zawsze kiedy chcesz o każdej porze dnia i nocy
Czat
Gabriel I o to chodzi jak byśmy wszyscy myśleli jednakowo to by było na tym świecie bardzo nudno
Gabriel jak jedna w licho przecież powiedziałem ci że zadzwonili do mnie i powiedzieli żebym szybko wchodził na czat bo to coś się dzieje no i wszedłem patrzę a to Gabriel
Gabriel bądź prawdomówny nie siedziałeś w ciszy tylko dyskutował ś w najlepsze
Mnie nie przeszkadza ja mogę się w nocy budzić i 10 razy i później spokojnie zasypiam i się wysypiam
Nie Patryk tylko Patryk mylisz imiona
Nie Patyk tylko Patryk
Gabriel Ile cię trzeba uczyć że imię Patryk to nie jest to samo co patyk
Poszedł sobie bo ile można w kółko wałkować to samo?
Gabriel ty jesteś Ten Zebastian ?
Gabriel To może ja zostawię ciebie samego i kontempluj
Dobrej nocy i dużo wygranych życzę
Zebastian, nie zasypiaj twardym snem wejdę za dwie godziny Będą zwonić do Ciebie
sebastian i co trafiłes cos dzisiaj? sprawdzałes juz te kupony czy jeszcze nie?
3 506 309. GABRIEL witaj
17 61 78 padło 2/3 na 14sta nie gram
Wchodzę tu a zaraz pokazała się mi na tej stronie reklama lidl banany
Pozdrawiam Nocne Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, ale już dzień i wstają normalni ludzie
Szóstki
Witam wszystkich
Telekamery ?
Ten program jeszcze funkcjonuje?
Ten program jeszcze funkcjonuje?
Forsami
Wygrałeś coś?
Że tak się cieszysz ?
Wygrałeś coś?
Że tak się cieszysz ?
Witam wszystkich
a co ktos grta w mini do poludnia?
i jak wygrane sa?
i jak wygrane sa?
Ważne, zadnej liczby od nawiedzonych i celowo wprowadzających graczy w błąd.
3 506 326. Sebastian_M no chyba funkcjonuje tak samo jak te gry zaklady specjalne od czasu do czasu raz na ruski rok ale jest
3 506 333. Basztard a kto tu jest nawiedzony według Ciebie i podaje bledne liczby co?
Arczi
Arczi nic wczoraj nie wygrałem. W Mini miałem 1/5 słabo
Basztard
Basztard jak to wyczuwasz kto celowo wprowadza ludzi w błąd a kto podaje dobre liczby ?
basztard ja uwazam ze liczby do mini kazdy powinien sobie sam typowac poniewaz w razie czego gdy np ichnietrafi to powinien miec pretensje sam do siebie ze akurat wysłałte a nie tamte co wczesniej zamyslił
sebastian nic nie szkodzi ze nic nie trafiles niema sie co lamac trafisz dzisiaj, dzisiaj jest w koncu te 6/6 i zycze wszystkim aby trafili cos bezwzgledu na ile i kto liczb wysyła
grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
sebastian nic nie szkodzi ze nic nie trafiles niema sie co lamac trafisz dzisiaj, dzisiaj jest w koncu te 6/6 i zycze wszystkim aby trafili cos bezwzgledu na ile i kto liczb wysyła
grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
Właśnie chciałem przypomnieć że dzisiaj jest promocja na 6 liczb w Mulatkę
ja mysle i uwarzam ze my tu wszyscy typujemy dobre numery a TS nas wprowadza w blad bo losuje inne niz my skreslililsmy i posłalismi, i dlatego tez niewygrywamy tego co bysmy chcieli trafic tylko jakies odpady trafiamy
No właśnie zastanawiam się nad tym
Trzymam język za zębami, a chcialem coś napisać.Nie chce być źle zrozumiany.Arczibalik73,bardzo dużo było tutaj 'szczerych' wypowiedzi co do typowania.Masz kilka mądrych zasad, pielęgnuj je.Pozdrawiam
3 506 345. Basztard dzieki , ja rowniez pozdrawiam CIE i zycze trafnych wygranych, co do tego co napisałes wyzej toi napisz mi w KG i sie niczym nieprzejmuj kto i jak co odczyta,
Emeryt coś Ci powiem
Czekolada jest ciężka a faworki lekkie.
Żeby wyprodukować czekoladę oczywiście w dużych ilościach nie potrzeba tyle nakładu finansowego co do faworków . Poza tym czekolada ma długi okres ważności a faworki bardzo krótki. Jak faworki są dobrze zrobione to jest ich wagowe mało ale objętości owo dużo. Są kruche i trzeba z nimi bardzo delikatnie a czekolada jest dość twarda.
Czekolada jest ciężka a faworki lekkie.
Żeby wyprodukować czekoladę oczywiście w dużych ilościach nie potrzeba tyle nakładu finansowego co do faworków . Poza tym czekolada ma długi okres ważności a faworki bardzo krótki. Jak faworki są dobrze zrobione to jest ich wagowe mało ale objętości owo dużo. Są kruche i trzeba z nimi bardzo delikatnie a czekolada jest dość twarda.
stian to jeszcze zalezy od rodzaju czekolady bo nie wszystka czekolada jest twarda poniewa moze byc czekolada w płynie i jej okres wqaznosci tez nie jest taki długi
sebastian mialo byc na poczatku sorki za jakisgłupi skrót
Emeryt jeśli wzięła chwilówkę 650 zł a ma do oddania 52 000 zł to znaczy że nie oddala jej w terminie. Tam za nie oddanie w terminie są wysokie odsetki. Wszystko jest napisane w regulaminie i trzeba go czytać przed pożyczką
nic nie mów mi
możesz tylko tu pisać, nie mówić
ty pisz
i komentuj te swoje wypociny
Innych tu nie komentuj bo będziesz bardziej jeszcze zielony niż jesteś
możesz tylko tu pisać, nie mówić
ty pisz
i komentuj te swoje wypociny
Innych tu nie komentuj bo będziesz bardziej jeszcze zielony niż jesteś
Arogancki
Później podam liczby na dzisiejszy dzień
Seba
witam graczy ,ale nie teesiaryznowu qurwa nic już jedną piątke multi za ostatni grosz qurwa puszczone na 2 losowania i nic chłolera
mocie jaką dobrą 6 tkę na promocje ,na 1950 zł za 2 zł?
jeszcze by w żołtej budzie wypłacili
kędzior13 no to daj na stronke jak obadasz jakie pewniaki
u mnie w okolicy biedne kolektury- nie ma typowej budki wszystko w sklepach, nawet po 1200 zeta musiałem jechać do centrali
w sklepach raczej zaraz wypłacą zgłosić trza i w pare godzin uzbierajhą?
laurciaale 50procent 6 tki nie 100
a nie sory myślałem że ts skąpy