Wpisy 3 506 161 – 3 506 260
25 lutego 2019 23:39 → 26 lutego 2019 01:41, 100 wpisów
Gonzaga,pytanie nie na miejscu.Sa żonaci, niedorozwoje, ( jakie drzewo, taki owoc ).Byle plus 500.
Bydgoszcz Leśna kojarzy się z lasem i przyroda.Kocham zwierzęta.Czesto biegam po lesie,jeżdżę rowerem, nawet zima
3 506 163. Patrykb dokladnie aby tylko 500+
Z całym szacunkiem,ale...
nie widzę specjalnych powodów do radości
nie widzę specjalnych powodów do radości
Zajrzę tu rano.
Pewnie mędrcy???? z portalu, stali dyżurni, spece od typowan zalecali by nie dawać skanów wygranych kuponów .Może Wam , pojeusy,dać skan przelewów z oddziałów???
Mędrzec z portalu ( nie jeden zresztą), twierdzi, że specjalnie na profile daje fikcyjne liczby.Takiego admin powinien wyjeac
Cześć
Co robicie?
Idziecie spać?
Idź już najwyższy czas
Dopiero wszedlem
Zaraz zobaczę
Widzę i co ?
Gabriel mimo wszystko za często
To daj jeszcze raz popatrzę
Ponad 6700 w Mini, dystem na 9, plus dwie czwórki , system na 6.Oddzielne kupony.
Znowu mnie obudzili w nocy. Dzwonią i mówią żebym tu wszedł
Pokażesz ten scan ?
Niech siada na skaner będzie wiadomo o co chodzi
Gabriel, bez urazy, pasujesz do tej ekipy.Madrzy stąd pouciekali
To nie KGB tylko Zjednoczenie Gwiazdy Polarne czyli ZGP
Znasz ten skrót ZGP ?
A Zebastian to inaczej Gabriel ?
Gabriel byłeś ostatnio u Pani Jadzi ?
Jesteś Zebastian czy Maciej bo mi się myli ?
Byłem u Pani Jadzi i ona powiedziała, że nigdy jej żaden Seba nie wsadzi
A kto by chciał?
Ona ma już 66 lat czyli kosy
Ona ma już 66 lat czyli kosy
Gabriel, możesz posłużyć jako eksponat przykładowy na konferencję naukową na temat " D..il, też czlowiek"
Pani Jadzia ostatnio mi mówiła że przyszedł do niej taki gość z ekranem to mi przypomniało Ciebie Gabriel
Bez urazy
Bez urazy
Pani Jadzia mówiła też ze ten który przyniósł ten monitor nie ekran chciał zagrać online ale zapomniało klawiaturze i o komputerze i przyniósł sam monitor ale tak duży że nikt już do punktu nie mógł wejść
Zobacz na profilu ' kulturalnyryrobal' , jak gościu pięknie wytypował 4/9 w Mini
I to by pasowało do Ciebie Gabriel czy Zebastianie
No właśnie to byłeś Ty. No bo komu by przyszło do głowy coś takiego zrobić?
Tylko Tobie
Tylko Tobie
55 cali monitor ?
I do tego lampowy ?
Pani Jadziu przytargałem Rubina ...klękaj zatem , powiedziała do mnie a mnie naprawdę kolana się ugięły
Żebyś Gabriel chociaż przyniósł monitor Led to rozumiem.
Zaimponował byś pani Jadzi i by zrobiła takie wielkie wow i wielkie oczy i wypowiedziała Panie Gabrielu jestem pana i dla pana
Zaimponował byś pani Jadzi i by zrobiła takie wielkie wow i wielkie oczy i wypowiedziała Panie Gabrielu jestem pana i dla pana
Gabriel ja nie znam patyków A poza tym rozmawiam z tobą a nie z patykami
Gabriel to ty rubina przyniosłeś to może pierścionek to był pierścionek z rubinem tak?