Wpisy 3 505 462 – 3 505 561
25 lutego 2019 15:33 → 25 lutego 2019 16:42, 100 wpisów
Przeczytałem mocne słowa chyba bierze pełną odpowiedzialność za te słowa pisane
3 505 451. magda zdecydowanie 15
mulag tak masz racje nie zawwsze jest kasa na to zeby wysłac to jest ta bolaczka,duzo ludzi pyta dlaczego niewysłałes ale sproboj nie pracowac i grac w gry liczbowe codziennie, ale sa tez i inne,tez przypadłosci, , dziekuje za mile słowa i ciesze sie ze moje liczby w jakis sposób przyczyniły CI sie do wygranych ze akurat na tym co zatypowałem akurat wygrałes, sorki ale teraz sie na jakis czas oddale musze sie zdrzemnac choc troche i odpoczac od tych numerkow, tak to jest jak sie ma cukrzyce i nagle łapie cie nieprzewidziany sen, i jeszcze jakis bol w klatce piersiowej, narazie do usłyszenia pozniej
mulag tak masz racje nie zawwsze jest kasa na to zeby wysłac to jest ta bolaczka,duzo ludzi pyta dlaczego niewysłałes ale sproboj nie pracowac i grac w gry liczbowe codziennie, ale sa tez i inne,tez przypadłosci, , dziekuje za mile słowa i ciesze sie ze moje liczby w jakis sposób przyczyniły CI sie do wygranych ze akurat na tym co zatypowałem akurat wygrałes, sorki ale teraz sie na jakis czas oddale musze sie zdrzemnac choc troche i odpoczac od tych numerkow, tak to jest jak sie ma cukrzyce i nagle łapie cie nieprzewidziany sen, i jeszcze jakis bol w klatce piersiowej, narazie do usłyszenia pozniej
Nic mu nie zrobisz, bo postępowanie zostanie umorzone z powodu niepoczytalności.Przejdzmy do szczerych typow
arczibalik73 poczytaj o mudrach
jest skuteczna jedna na problemy
jeżeli wierzysz w takie metody, czasem warto
jest skuteczna jedna na problemy
jeżeli wierzysz w takie metody, czasem warto
Magda,nie namawiaj do strajku.Grajmy wszyscy na stawce, z plusem.Polska w potrzebie.Oddac 500 plus za pośrednictwem gier w Lotto
podejrzewam ze gryks nie jest taka zła osoba ze on tu troche przesadza z tymi tekstami swoimi, masm nadzieje ze niechiał CIE tyu zag niczym obrazoic poprostu goscia poniosło , troche moze tez miał i zły dzien, , i w ten sposob zareagował tez troche, nie odpowiednio,mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia miedzy soba tego wam zycze z całego serca jak i tych realnych wygranych
3 505 475. Dudzia dzieki poczytam pozniej teraz juz musze isc spac bo juz zaczyna mi sie zlewac tu czcionka na necie sorki, bawcie sie tu dobrze
Przypuśćmy,że trafię te 6/6 w mm,to wygrana wyniesie 2600,czyli będę musiała jechać do Szcecina odebrac ,bo w kolekturze mi już nie wypłaci
Wysyłajcie 6/6 z plusem, stawka 10, po 30 razy ten sam zakład.T.S.jest chojny
Magd.... możesz komuś podarować wygrany kupon jeżeli podróż stanowi problem
3 505 489. panoramix dobre nie ma co widze ze jestes chetny co?
Arcz... nie mialem własnej osoby na myśli jeżeli o kuponie piszemy
M ty znów grasz
M no wiem i co wygrałas
patrzyłem na wygrane ale chodzi mi czy można sprawdzić czy wygrane padły prze system czy normalnie tak po kolei ze wczoraj przedwczoraj itp
Tak i kapitan i szregowy
Wyślę Wam liczby z szczęśliwej kolektury.Ludziska stoją w kolejce,kupują po 10 zakładów
3 505 507. Patrykb 2019-02-25 (15:54) Bydgoszcz, Toruń
Extra typy dali Generał i Admiral
3 505 510. Patrykb 2019-02-25 (15:55) Bydgoszcz, Toruń
Ja na chybika, a genwral na moje z chybika
To zdecyduj sie w koncu czy general dal Tobie czy ty generalowi
Extra typy dali Generał i Admiral
3 505 510. Patrykb 2019-02-25 (15:55) Bydgoszcz, Toruń
Ja na chybika, a genwral na moje z chybika
To zdecyduj sie w koncu czy general dal Tobie czy ty generalowi
Lesiu zobaczyłam zdjęcie w Twoim profilu i zachciało mi się kawy...a miałam już nie pić dzisiaj..
3 505 417. arczibalik73 2019-02-25 (14:59)
Arczi nie mam nic do Ciebie
Tylko gadanie co by było gdyby jest bez sensu
Za dużo czasu tracimy na rozpamiętywanie przeszłości a zaniedbujemy rzeczywistość .Dlatego wracanie za każdym razem do tego ze jakbym wysłał inne liczby to bym wygrał jest bez sensu .To już było i nie wróci .A Ty to robisz prawie za każdym razem .Kolejne Losowanie jest o 21:40 i na tym trzeba się skupić
Arczi nie mam nic do Ciebie
Tylko gadanie co by było gdyby jest bez sensu
Za dużo czasu tracimy na rozpamiętywanie przeszłości a zaniedbujemy rzeczywistość .Dlatego wracanie za każdym razem do tego ze jakbym wysłał inne liczby to bym wygrał jest bez sensu .To już było i nie wróci .A Ty to robisz prawie za każdym razem .Kolejne Losowanie jest o 21:40 i na tym trzeba się skupić
najwieksza zagadka958
za chwile podam jednego tasiemca--nie potwierdzonego czyli nie sprawdzony w innych WIG.ach
za chwile podam jednego tasiemca--nie potwierdzonego czyli nie sprawdzony w innych WIG.ach
Znowu 40 wziąłem do pewniaka... Choć tu już nie widzę bym wszedł do 100noprzepasc