Wpisy 3 505 401 – 3 505 500
25 lutego 2019 14:43 → 25 lutego 2019 15:52, 100 wpisów
jacun wejdz domnie na profil i zobacz co typowałem przed losowaniem i zobacz jak w typowaniu liczb np 10 weszło mi 5/10 akurat w tym zestawie na 10 liczb to nie ze ja tak gadam, tylko wejdz i sobie popatrz co ja typowałem a co wyszło tam bedzie roznica z 1 liczba poniewaz stawiałem na 74 a wyszło obok 73 byula by 6/10 tutaj jak nic a dzisiaj miałem sobie testowo wysłac wlasnie te liczby ale nie juz 10/ tylko wlasnie 6 taka rozgrzewka przed jutrzejsza promocja miała byc no ale niewysłałem i nic niezyskałem tylko wbiłem sie w te typowane liczby
Arczi Ty nie rozumiesz tego co czytasz .Za każdym razem tak gadasz ze jakbym skreślił inne liczby to byś wygrał
Nie skreśliłeś i nie wygrałeś i po co do tego wracać?
Tą energię spożytkój na losowanie o 21:40
I gitara
Nie skreśliłeś i nie wygrałeś i po co do tego wracać?
Tą energię spożytkój na losowanie o 21:40
I gitara
muszę tesowi podpowiedzieć co ma losować wieczorem
7,16,42,50,52,59,60,66,68,69,71,79
7,16,42,50,52,59,60,66,68,69,71,79
tak to jest taka fata morgana zeby sie wygralo, jedyna pewnosc jak juz wyslane, pozniej mam na kuponie i nie wyslalem i to wszystko
Święte słowa
0 pewniaków Każdy sobie rzepkę skrobie.Brawo genwral i admirał
0 pewniaków Każdy sobie rzepkę skrobie.Brawo genwral i admirał
3 505 406. jacunn ja cun ja dobrze rozumiem co mowie i czytam, ja nie mowie ze jakbym skreslil tylko ze ja kbym to wysłał bo skreslone to zawsze to mam tylko klopot jest nieraz z posłaniem tego nieraz przed losowaniem, ja niegram przez neta jak tutaj wiele osob musze zawsze leciec do budki a nie zawsze jednak moge oto mi chodziło rozumisz a od pewnego czassu tez i niegram ostatnio w multika dzisiaj tym bardziej bo to dlamnie jest zawsze pechowy dzien dlatego sobie ta gre jednak odpuszczam tez z 1 strony choc i pozniej człowiek zaluje ze szkoda ze nie posłał tego kuponu co wczesniej skreslił no ale coz nieraz tak bywa ze sie tez i go nie wysle jak bys czytał uwaznie kiedys na stronce to bys wiedział ze pisałem kiedys ze w poniedziałki raczej niegram bo nie sa to moj szczesliwy dzien na gry, choc niepowiem bo od czasu do czasu pomimo tego pechowego dlamnie dnia puszcze testowo jednego multika i dzisiaj ten testowy miał wlasniepoleciec ale niestety z przyczyn naturalnych nie poleciał w kolekturze.ale tonic mysle ze w mini lotka bedzie moze i lepiej albo i moze jutro w tej promocji sobie zagram, zobacze co dzisiajmi przyniesie mini lotto, ktore gram codziennie , jacun raz sa wzloty raz upadki, tak jak u wszystkich jak ,jestes taki madry to wytypuj i wygraj i pokaz tu na portalu ze trafiłes np ta 6/6 czy 10/ 10 od tak sobie
3 505 412. zaq69 mowisz i masz 1
Wszyscy mówią Że byli blisko że oboki co ty tak jedziesz na Arcziego czasem tak jest że często wychodzi to co się nie zagrało tak często jest jacunn co ty tak pouczasz tego poczciwego chłopa dobrego to nie pisz za dużo to to daj mu spokój
Cześć
3 505 421. Mulag czesc mulag jak niechce niech i nie wierzy to jego sprawa jest, niech dalej wierzy w to co kresli i wysyła moze za jakis czas pokaze jak łatwo jest tu trafic ta jakas głowna wygrana, w co kolwiek w co gra zobacvzymy kto szybciej cos z nas tu wszystkich trafi ja poluje tu jacun na 1 numery jesli mi wyjda wszystkie razem w realu to wtedy bede chepi
no zag 69 ten wpis tego kolegi niezłe brzmi niezle CI pocisnoł czytałem to, faktycznie nieprzebiera w słowach tylko mnierozumie jednego oco tu chodzi z ta sutanna? ale nie wnikam w wasze sprawy, co sie dzieje ze sie nie dogadujecie itakie tam słowa ostre leca co?
,
no zag 69 ten wpis tego kolegi niezłe brzmi niezle CI pocisnoł czytałem to, faktycznie nieprzebiera w słowach tylko mnierozumie jednego oco tu chodzi z ta sutanna? ale nie wnikam w wasze sprawy, co sie dzieje ze sie nie dogadujecie itakie tam słowa ostre leca co?
,
Przeczytajcie wpis 3 505 075
sebastian no ile trafiłes przyznaj sie?
sprawa jest prosta jak drut h ehe każdy chcę narzucać co ma u kogo pasuje a co nie jak nie pasuje to to pisze ja jestem sobą ma to w du... robię to co uważam za stosowne nikt mnie nie będzie poucza walę prosto mostu
sebastian widzisz to jest własnie to a posłałes to wogole czy tylko tutaj zatypowałes
3 505 075. Sebastian_M 2019-02-25 (07:51) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Proponuję 12 14 21 jesli wysłałes to
3 505 075. Sebastian_M 2019-02-25 (07:51) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Proponuję 12 14 21 jesli wysłałes to
Arczi za dobry jesteś z każdym chcesz żyć w zgodzie ale nie daj sobą pomiatać czy tam wejść na głowę
i tak nic nie zrobisz jak ktoś będzie chciał uwagi dawać i pouczać mieć na to wyj...
wyczytałem tak od różnych użytkowników nie na temat piszemy jak o liczbach też coś nie tak nikomu się nie dogodzi
3 505 436. Mulag tak to prawda chce z kazdym zyc w zgodzie, i nie pozwole sobie aby ktos mna pomiatał masz tu duzo racji,nie no oczywiscie kazdy ma prawo tu sie wypowiedziec w stosunku co domnie tez nikomu tego niebronie, i niczego tez tu niemusze nikomu udowadniac , zauwazyłem juz wczesniej ze sa tu ludzie którzy lubią innych krytykowac też, ale mnie to wisi,gramy dalej i wygrywamy dalej
to gramatyka to tamto nie pasuje mądry jestem to szukam lepszego portalu
3 505 445. Dudzia 2019-02-25 (15:20)
coś z tego Byście wybrali na 21,40
14,15
28,29
32,33,34
dudzia witaj z tego wysłał bym to wszystko na raz jako cała 7/7 nic bym nie odrzucał aTY zrób jak uwarzasz według mnie wszystkie moga z nich wyjsc , graj i wygrywaj ja jestem na tak z tymi podanymi tu liczbami
coś z tego Byście wybrali na 21,40
14,15
28,29
32,33,34
dudzia witaj z tego wysłał bym to wszystko na raz jako cała 7/7 nic bym nie odrzucał aTY zrób jak uwarzasz według mnie wszystkie moga z nich wyjsc , graj i wygrywaj ja jestem na tak z tymi podanymi tu liczbami
Wszystkie liczby są szczęśliwe, tylko typujący są nieszczesliwi
Arczi śledziłem twoje typy zestawy wchodziło dużo jak ciepłe bułeczki sporo kaski byś miał ale czego nie zagrane ja rozumiem brak środków by w realu grać czasem zagrało się w inne i tak wychodzi ale nosa masz i to dużego z tego co widzę i z pewnością jak się ktoś sugerował twoimi i zagrał to nie pożałował ja raz zagrałem twoimi i wygrałem
Drugim przestępstwem jest zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Znieważyć można poprzez epitet, ubliżenie komuś. O tym, co zostanie uznane za zniewagę decyduje przede wszystkim kontekst kulturowy, który rozpatrywany jest przez biegłych.
Przeczytałem mocne słowa chyba bierze pełną odpowiedzialność za te słowa pisane
3 505 451. magda zdecydowanie 15
mulag tak masz racje nie zawwsze jest kasa na to zeby wysłac to jest ta bolaczka,duzo ludzi pyta dlaczego niewysłałes ale sproboj nie pracowac i grac w gry liczbowe codziennie, ale sa tez i inne,tez przypadłosci, , dziekuje za mile słowa i ciesze sie ze moje liczby w jakis sposób przyczyniły CI sie do wygranych ze akurat na tym co zatypowałem akurat wygrałes, sorki ale teraz sie na jakis czas oddale musze sie zdrzemnac choc troche i odpoczac od tych numerkow, tak to jest jak sie ma cukrzyce i nagle łapie cie nieprzewidziany sen, i jeszcze jakis bol w klatce piersiowej, narazie do usłyszenia pozniej
mulag tak masz racje nie zawwsze jest kasa na to zeby wysłac to jest ta bolaczka,duzo ludzi pyta dlaczego niewysłałes ale sproboj nie pracowac i grac w gry liczbowe codziennie, ale sa tez i inne,tez przypadłosci, , dziekuje za mile słowa i ciesze sie ze moje liczby w jakis sposób przyczyniły CI sie do wygranych ze akurat na tym co zatypowałem akurat wygrałes, sorki ale teraz sie na jakis czas oddale musze sie zdrzemnac choc troche i odpoczac od tych numerkow, tak to jest jak sie ma cukrzyce i nagle łapie cie nieprzewidziany sen, i jeszcze jakis bol w klatce piersiowej, narazie do usłyszenia pozniej
Nic mu nie zrobisz, bo postępowanie zostanie umorzone z powodu niepoczytalności.Przejdzmy do szczerych typow
arczibalik73 poczytaj o mudrach
jest skuteczna jedna na problemy
jeżeli wierzysz w takie metody, czasem warto
jest skuteczna jedna na problemy
jeżeli wierzysz w takie metody, czasem warto
Magda,nie namawiaj do strajku.Grajmy wszyscy na stawce, z plusem.Polska w potrzebie.Oddac 500 plus za pośrednictwem gier w Lotto
podejrzewam ze gryks nie jest taka zła osoba ze on tu troche przesadza z tymi tekstami swoimi, masm nadzieje ze niechiał CIE tyu zag niczym obrazoic poprostu goscia poniosło , troche moze tez miał i zły dzien, , i w ten sposob zareagował tez troche, nie odpowiednio,mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia miedzy soba tego wam zycze z całego serca jak i tych realnych wygranych
3 505 475. Dudzia dzieki poczytam pozniej teraz juz musze isc spac bo juz zaczyna mi sie zlewac tu czcionka na necie sorki, bawcie sie tu dobrze
Przypuśćmy,że trafię te 6/6 w mm,to wygrana wyniesie 2600,czyli będę musiała jechać do Szcecina odebrac ,bo w kolekturze mi już nie wypłaci
Wysyłajcie 6/6 z plusem, stawka 10, po 30 razy ten sam zakład.T.S.jest chojny
Magd.... możesz komuś podarować wygrany kupon jeżeli podróż stanowi problem
3 505 489. panoramix dobre nie ma co widze ze jestes chetny co?
Arcz... nie mialem własnej osoby na myśli jeżeli o kuponie piszemy
M ty znów grasz