Wpisy 3 505 101 – 3 505 200
25 lutego 2019 08:22 → 25 lutego 2019 09:21, 100 wpisów
3 505 092. jacunn witaj a ja tych liczb akurat niewidze teraz o 14 na tak moze dopiero wieczorem beda , ale mysle ze teraz wyjdza liczby z przedziałuod 20 do 50 no moze 1 60i z 2 70 nie wiecej
3 505 093. Sebastian_M 2019-02-25 (08:15) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Arczi wyszło mi coś takiego
4,21,47,66,76
tutaj sebastian widze tylko 3 liczby z 5 na tak pierwsza i przedostatnia na nie
choc moge i sie muylic tez,
3 505 096. jacunn 2019-02-25 (08:18) https://youtu.be/zXJcyDyBWGc
Seba jeszcze bym dołożył
40,42 te 2 rez sa na nie niestety nie pokazuja sie mi tu szybciej 39 jak 40
3 505 093. Sebastian_M 2019-02-25 (08:15) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Arczi wyszło mi coś takiego
4,21,47,66,76
tutaj sebastian widze tylko 3 liczby z 5 na tak pierwsza i przedostatnia na nie
choc moge i sie muylic tez,
3 505 096. jacunn 2019-02-25 (08:18) https://youtu.be/zXJcyDyBWGc
Seba jeszcze bym dołożył
40,42 te 2 rez sa na nie niestety nie pokazuja sie mi tu szybciej 39 jak 40
arczibalik73 Te liczby które podałem są na 2 dni a nie tylko na godź 14 dziś
sebastian no ja rozumie mozesz i je wysłac nawet na cały tydzien jak chcesz a powiedz mi grasz jutro na ta 6/6 czy raczej nie?
6/6 ?
Chodzi Ci o promocję ?
Chodzi Ci o promocję ?
3 505 105. Sebastian_M no tak oto chodzi bedziesz w tej promocji uczestniczył czy raczej sobie to odpuscisz , pytam bo ja sie zastanawiam nad tym gleboko czy warto zagrac czy nie
O tym zapomniałem .
Generalnie nie lubię grać 6 liczb w Mulatkę ale może przez to że opuściłem ten Etap nie mogę do tej pory wygrać 7/7
Generalnie nie lubię grać 6 liczb w Mulatkę ale może przez to że opuściłem ten Etap nie mogę do tej pory wygrać 7/7
Powiem Ci że zagram w to.
Wiesz dlaczego ?
Ponieważ wygrana jest o 100% wyższa.Gdyby była tylko o 50% wyższa to bym nie grał a tak to myślę że warto
Wiesz dlaczego ?
Ponieważ wygrana jest o 100% wyższa.Gdyby była tylko o 50% wyższa to bym nie grał a tak to myślę że warto
no ja sie zastanawiam czy warto czy nie lepiej przycisnac bardziej mini do sciany, i wkoncu ustrzelic moze choc ta 5/5 w minibo jak by niebylo za 1 uklad masz 2 uklady w mini, no ja sie tez zastanawiam czy sobie niepzagrac 6/6 ja jeszcze nigdt na takiej stawce niskiej niegrałem, zawsze zaczynałem od 7 w gore, te nizsze uklady nigdy mnie nie bawiły
Można zagrać coś takiego
5,10,37,54,56,73
Na 6/6 w Mulatkę
5,10,37,54,56,73
Na 6/6 w Mulatkę
Arczi Ty staraj się skupić na Mini no chyba że masz czutkę że padną liczby w Mulatkę.
Jeśli masz takiego czuja a nie puszczasz to podaj mi liczby a ja je wyślę
Jeśli masz takiego czuja a nie puszczasz to podaj mi liczby a ja je wyślę
no ja sobie pyuszcze swoje pewniaki a ten ukladzik jest niczego sobie mozesz go smiało wysyłac, ja jednak puszcze inne
3 505 111. Sebastian_M widziałes na profilu u adamsok te fotke skanu, tych liczb trafione w samo sedno
szpaku20
Adamsok miał czwórki a nie trójki
A wcześniej miał piątki 2 szt po ok 84 tyś zł
Tak mi napisał
Adamsok miał czwórki a nie trójki
A wcześniej miał piątki 2 szt po ok 84 tyś zł
Tak mi napisał
arczibalik73 Nie widziałem a co dał scan ?
I naprawdę trafił 4 w Mini system 6 liczb ?
I naprawdę trafił 4 w Mini system 6 liczb ?
sebastan i a wierzysz w to widziałes wczesniej skan z tych wygranych? bo ja tez moge ci napisac np ze trafilem wczoraj 10/10 w multika a skanu niedam na profil , i skad bedziesz wiedział czy mowie prawde czy nie co?
moze gosc kiedys dawniej i mial te 5 nie mowie ze nie, ale czy napewno
moze gosc kiedys dawniej i mial te 5 nie mowie ze nie, ale czy napewno
Nie mam pojęcia .
Pisałeś że widziałeś scan na jego profilu dlatego myślałem że go dał.
Pisałeś że widziałeś scan na jego profilu dlatego myślałem że go dał.
3 505 116. Sebastian_M
wejdz i sam zobacz skan jest w profilku
szpaku niewiem czy gosc ciemnia czy nie, nie mi to osadzac jesli zas trafil to bardzo dobrze, w systemie to wiem ze mozna trafic albo i nie to zalezy ale powiedzcie mi czy jest tu grono osob grajacych w mini lotka codziennie systemem, czy jest tu taka osoba ktora codzienie w mini gra systememi np nie na 6 anp na 8 liczb? sebastian no jest skamnw profilu wsam raz trafiony na tym naszym tu polu uprawnym,
wejdz i sam zobacz skan jest w profilku
szpaku niewiem czy gosc ciemnia czy nie, nie mi to osadzac jesli zas trafil to bardzo dobrze, w systemie to wiem ze mozna trafic albo i nie to zalezy ale powiedzcie mi czy jest tu grono osob grajacych w mini lotka codziennie systemem, czy jest tu taka osoba ktora codzienie w mini gra systememi np nie na 6 anp na 8 liczb? sebastian no jest skamnw profilu wsam raz trafiony na tym naszym tu polu uprawnym,
Ja jak wygram 5 w Mini to dam tu scan i tyle
Jak widzisz scan to znaczy że Adamsok wygrał
3 505 122. Sebastian_M 2019-02-25 (08:46) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
no ja tez dam tu skan tej 10/10 jak trafie lub tej 5/5 w mini , narazie to wszystko jest jeszcze przed namii musimy najpierw trafic a pozniej sie pochwalicnp, tym ze trafilismy, no widze warzywo
no ja tez dam tu skan tej 10/10 jak trafie lub tej 5/5 w mini , narazie to wszystko jest jeszcze przed namii musimy najpierw trafic a pozniej sie pochwalicnp, tym ze trafilismy, no widze warzywo
Ktoś tu pisał że często gra w Mini system 8. 9 lub 10 liczb ale nie pamiętam kto to pisał.
A nie chce mi się przewijać czatu
3 505 125. Sebastian_M 2 ale codziennie tak gra czy raz w miesiacu czy raz w roku?
Z tego co zrozumiałem to bardzo często czyli 3 lub 4 razy w tygodniu ale mogę się mylić.
Ta karczma Roma się nazywa...
Tomi
To z czego się cieszysz ?
To z czego się cieszysz ?
AS Roma ?
Arczi dlaczego o to pytasz ?
3 505 130. Sebastian_M 2019-02-25 (08:51) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Z tego co zrozumiałem to bardzo często czyli 3 lub 4 razy w tygodniu ale mogę się mylić.
no rozumiem to chyba niema co z kasa robic a chociarz cos trafia czy tak jak my tu trafiamy raczej z kieszeni niz do kiezeni co?
no rozumiem to chyba niema co z kasa robic a chociarz cos trafia czy tak jak my tu trafiamy raczej z kieszeni niz do kiezeni co?
3 505 136. Sebastian_M 2019-02-25 (08:53) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
poniewaz sie tak zastanawiam nad takim systemem tylko musze najpierw na niego zarobic cos bo z sprubój z niczegos zrobic cos
poniewaz sie tak zastanawiam nad takim systemem tylko musze najpierw na niego zarobic cos bo z sprubój z niczegos zrobic cos
Dusia
Arczi wygrał czy nie to jego sprawa.
My musimy skupić się na naszej grze i wygrać w końcu 5 w Mini
Niech się świeci mini swietyi rozdaje mi prezentypo miesiącu gry sprawdzę czy nie klamie
3 505 145. Sebastian_M 2019-02-25 (08:57) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
alez nie no oczywiste to jest my sie skupiamy nad swojimi grami o czywiste to jest ze musimy tak grac aby wygrac
tomi 777 i dobrze robisz bynajmniej zaoszczeedzisz cos jak masz stracic
alez nie no oczywiste to jest my sie skupiamy nad swojimi grami o czywiste to jest ze musimy tak grac aby wygrac
tomi 777 i dobrze robisz bynajmniej zaoszczeedzisz cos jak masz stracic
Promocja na 6
panoramix
Jak pisałem tak zrobiłem i Multi nie gram nawet w promocję
Ja jednak zagram
Ja jednak zagram
3 505 144. dusia, panoramix , i nni ktorych nie witalismy witajcie
Wczoraj specjaliści od typowan i wygrywający przekonywali, że nie warto pokazywać skanów wygranych kuponów.
3 505 156. Konserwator tak a gdzie to bylo? bo ja nic na ten temat nie wiem niebyło mnie tu wczoraj wogole na stronce
3 505 157. dusia 2019-02-25 (09:05)
promocja od jutraszkoda że nie była od wczoraj bo 5/6 mam
e to
promocja od jutraszkoda że nie była od wczoraj bo 5/6 mam
e to
Konserwator
Twierdzili również, że nie warto podawać pewniaków na czacie.Zatem nasuwa się pytanie o cel funkcjonowania na portalu takiego portalowicza.Przynosi szkodę innym.Wprowadza w błąd.Jest na granicy fałszu i obłudy
Nareszcie jest Konserwator
Konserwator zreperuje czat...
arczibalik73 za 5/6
arogancki0166 Konserwator nie jest od reperacji
3 505 162. Konserwator pewnie po pijaku to mowili, albo sobie jaja robili
arogancki0166 a co czat się zepsuł ?
Wczoraj około 23:00,była dyskusja.Mam skan tych rozmów.To jeden z Twoich dobrych znajomych
Konserwator a kto to mówił ?
No to złota rączka...
Konserwator wczoraj około 23 o tym pisali ?
Nie,on nie pije
arogancki0166 to nie jest Złota Rączka tylko Konserwator
3 505 172. arogancki0166 2019-02-25 (09:10)
No to złota rączka... tak a kto tu jest złota raczka? nawet niewiedziałem ze tu jest taki nick
No to złota rączka... tak a kto tu jest złota raczka? nawet niewiedziałem ze tu jest taki nick
Zabytków...
3 505 166. Sebastian_M 2019-02-25 (09:08) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
arczibalik73 za 5/6 a zaco brawio mi bijesz to nie ja mam 5/6 tylko dusia
arczibalik73 za 5/6 a zaco brawio mi bijesz to nie ja mam 5/6 tylko dusia
3 504 969. Abudabi89 2019-02-24 (22:31) Adis8 Racibórz Rydułtowy
Arogancki jedna zasada nie podawać liczb na czacie
O to Ci chodzi Konserwator ?
Arogancki jedna zasada nie podawać liczb na czacie
O to Ci chodzi Konserwator ?
To w końcu trafił te 5/6
Konserwator trafił 5/6 w Mulatkę ?
Tak, m.in.,tak.O ten wpis chodzilo
Adi
Konserwator i co z tego że tak ktoś napisał żeby nie podawać liczb na czacie ?
Aaa to już wyższa filozofia...
Jak ktoś chce się podzielić swoimi typami to podaje tu liczby.
A jak ktoś nie chce tego robić to nie .
Każdy robi co chce nie jest to zabronione
A jak ktoś nie chce tego robić to nie .
Każdy robi co chce nie jest to zabronione
Wesołego...
Co się tyczy nick'ow,myślę,że "konserwator" zabytków jest bardziej trafny niż ' arogancki'.Jest bardziej przyjazny
3 505 174. Konserwator 2019-02-25 (09:10) Wielkopolska
Nie,on nie pije a abudabi to pisał no to chyba jednak ma tu i tez troche i racji, , bo zauwazyłem tez to kiedys ze jesli podasz tu liczby np te ktorymi grasz to w realu one pozniej niewychodza, ci, i tu chyba oto chodzilo a nie o tzw, typowanie,
bo my tu typujemy liczby i podajemy, a iinymi tez i gramy bo nieraz nie sposob jest zagravc tymi ktore tu podamy, bo jak podamy to one pozniej niewychodza lub wychodza tylko przez pomyłke
Nie,on nie pije a abudabi to pisał no to chyba jednak ma tu i tez troche i racji, , bo zauwazyłem tez to kiedys ze jesli podasz tu liczby np te ktorymi grasz to w realu one pozniej niewychodza, ci, i tu chyba oto chodzilo a nie o tzw, typowanie,
bo my tu typujemy liczby i podajemy, a iinymi tez i gramy bo nieraz nie sposob jest zagravc tymi ktore tu podamy, bo jak podamy to one pozniej niewychodza lub wychodza tylko przez pomyłke
arogancki0166 to nie jest filozofia tylko samo życie
Konserwator słuchaj każdy daje sobie nick jaki chce.
I nie patrzę który jest przyjazny a który nie.
Chodzi przede wszystkim o człowieka a nie o jego nick
I nie patrzę który jest przyjazny a który nie.
Chodzi przede wszystkim o człowieka a nie o jego nick
krasnalek
np dzisiaj sebastian jak i pare osob podało tu na czacie duzo fajnych ukladów liczb, i to mi sie podoba fajnie ze podajecie liczby i swoje tzw .przemyslenia o liczbach jakie waszyzm zdaniem moga byc, wiem ze duzo jest tu tez osob ktore czekaja na tzw, gotowce i sledza to co piszemy prawda panie janku, ? od uklasdania kulek w bebnie,