Wpisy 3 503 859 – 3 503 958
24 lutego 2019 09:51 → 24 lutego 2019 10:49, 100 wpisów
6 cyfr to masz 100k
Czy 6 000000
Arogancki to sam widzisz co to za typy..z pod ciemnej gwiazdy trol ma ubaw bo 100000 nikow założył i się rajcuje swojom głupotą...nigdy z pajacem..w spiencie nie weszłem a mnie blokuje. ..No chyba że Małpa zielona...jak mi raz napisał żebym płytę zmienił bo tylko non stop piszę że kumulacja w Lotto..to mu kulturalnie odpisałem smacznego siana i obroku..bo miał foto konia na profilu to się strasznie zjeżył i wulgarne tekstu domnie napisał na moim KG..możesz sobie to przeczytać..
Mówią, że 1-szy milion trzeba ukraść...
a to @gorsza jak ta z TP...
Arogancki ja znam gościa ale mniejsza oto..na FB. Dodaje kupony zdjęcia trafionych z TP..ten sam gość on mnie zna i ja jego nawet ja z Imienia i nazwiska...ale on mnie nie zna
To nic śmiesznego...
forsami co się nerwujesz ,są ludzie i podludzie /ludziska /ja mam na nich ....wywalone.
Multi Multi zagrane to co na zdjęciu jest tylko to jest z wczoraj a dzisiaj zagrałem to samo..aha..narazie mam zdjęcie mojej ochrony.. zaraz zmienię..
O wilku mowa...
To przysłowie zawsze się sprawdza...
Kto szuka ' spienc' to je ma.Siejesz wiatr,zbierasz burze.To są ludzie " z pod' jakiej gwiazdy? " Wszedlem , nie " weszlem" ' ochrona'od siedmiu boleści.
A Ty -am, czy em...
Wywołałem wilczycę z lasu...
panoramix ja byłam wczoraj na 18 w kościele ...dzisiaj nie muszę ...miałam msze za teściów w rocznice ich śmierci
To też przysłowie zawsze się sprawdza, że jak Bozia chce kogoś ukarać, to odbiera mu rozum- chodzi o tego, co nosił ją w klapie marynarki, a ma za skórą...
22
nie takich chojraków w swoim życiu widziałem ,jeżeli Najwyższy ma jakiś plan względem Ciebie to nagnie kark czego nie życzę
no i sami widzicie najpierw pisze z pod niku x. A teraz y..a nikt do gościa nie pisze na chory to trzeba zrozumieć...schizofrenia czy coś takiego podobnego
Kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w ..niema kumulacji
Fors... EJ zrobił zamieszanie w lotto ,było cienko a teraz to ledwo ledwo
Zmień płytę Forsami, teraz gramy w lotto o stawkę podstawową...
Fotka dodana specjalnie dla ciebie wielonikowcu zagrane w Róża 148 A
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
A co się wtedy stało, że chciałeś stąd odejść, jakaś choroba tropikalna Cię dopadła tak jak Kwasa...
Potknął się na liczbach...
Arogancki ja nigdzie się nie wybieram to był czysty blef..pajace piszą że grają po 19000000 zakładów w 1000000000 kolekturach na 1000000 losowań..to ja też mogę bajki pisać... napisałem że dam skan kuponu i dałem..
Forsami dobry blef, to jak as wyjęty z rękawa...
Witkamini wyslanenieprzyjemna pani... Pewnie nie myślała że aż taka wygrana w Multi bedzie
To jest nie do pomyślenia żeby w lotto za czwórkę płacili tylko 42 zł, to już w mini czasem jest więcej za trójkę bo płacą 43 zł, kiedyś w latach 90 tych, kumulacje były dużo wieksze i więcej płacili a i cena nie była tak wygorowana jak teraz, nie dość że mało płacą to ceneę jeszcze wygorowali, zauwazylem tez ze jak wprowadzili to lotto plus, to kumulacje wzrastają tylko trochę bo teraz jak jest dajmy na to 4 mln, to w nastepnym losowaniu jak ktos nie trafi to gora 6mln kumulacja, a jeszcze kiedys by skoczyla do 8, 9 zlodzieje i tyle
Za 4 Lotto miałem 75 zł mówię że pani się pomyliła a ta w smiech
jeszcze ladnych kilka lat temu za czworke placili 500 zl ponad, teraz to jest gora 200 zl przy dobrych wiatrach
Madman na kumulacje też ma wpływ Eurojackpot Super Szansa Kaskada do niedawna tych gier nie było
Tomi jak Lech wygral znaczy że nawalka czynić zaczol cuda daj mu 5 sezonow
kumulacja w lotto zalezy od tego kto ile zakladow pusci w lotto i kto ile trafi
1000000 płacą .Bylo trafić 6, nie 4
zawsze jest podane przy wygranych liczba osob ktora trafila i mozna przenalaizowac
To racja... Kiedyś miałem 200 z ochlapem, tydzień później też z maszyny i 150 parę zlociszy
Mogłeś wysłać kilka razy ten sam zakład.Mialbys 42 razy x.
Dłużniku, bo to podstawowa odmiana, czy zagrane w Łodzi, ale na którym morzu...
3 503 943. Dluzniczka55 2019-02-24 (10:44) "schizo"
Racja!
Proste,no nie?
Racja!
Proste,no nie?
CracoviaJaga... To będzie mecz lepszy niż Lech wczorajszy... Pobierz kontra Jaga która zbudował i szacun... Cracovia na początku koniec tabeli, tera na dobre w pierwszej 8 może zagoscic
Żal tyłek ściska?
Cud w Poznaniu
ale nie rozumiem jednego tych kumulacji w lotto, jeszcze nie tak dawno kumulacje byly wieksze bo z 4 mln skakaly do 8 czasem 9, a teraz jak jest kumulacja to w nastepnym losowaniu 2 lm tylko wiecej
Madman Szanowny Panie.... jak nie było tych gier... to ludzie właśnie grali w Dużego Lotka a teraz lotto na samej podstawie..wygranej..poszczególnych stopniach w Kaskada Eurojackpot Super Szansa przesuń te wpływy tylko na Lotto i zobaczysz jak kumulacja będzie rosła.. a to wiadomo że pula się dzieli od ilości trafień...tylko jeszcze raz napisze jak nie było tych innych gier to ludzie przeważnie grali tylko w Dużego Lotka...
No Lotto za czwórkę to maleale jak wczoraj kilka 5 mini po 69 tysiakow? ale też bym przytulil
A wygrywaj sobie ile tam chcesz, może wygrasz na tę operację zmiany płci, to są kosztowne rzeczy, żeby wszystko było na swoim miejscu...