Wpisy 3 503 701 – 3 503 800
23 lutego 2019 22:14 → 24 lutego 2019 03:48, 100 wpisów
mialem kiedys kolegow na statku z peru chcieli mnie uczyc ale komu sie chce
Piątek to jest środek Europy...
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
No to pozamiatane na pokładzie...
Zaraz skan kuponu
Spieprzaj dziadu...
Nowicjuszka dasz scan wygranego kuponu na jaką kwotę?
Seba to ten gej co się przechwala, nie łykaj tego jak pelikan rybę...
Magda co z siebie dasz za 1 pewny numerek...
Magda to ja Ci dam jeden numerek na jutro
69 it is magical number...
witajcie
mulag ta sprawa z likwidacja matury z matematyki juz jest nie aktualna, matematyka nadal bedzie na maturach ministerstwo oswiaty nie zgadza sie zeby tego przedmiotu niebylo na maturze , bedzie nadal choc wkolo tego rozpetała sie wielka burza słuchałem tego programu w radiu i słyszałem wypowiedz minister edukacji ze , ludzie by chcieli aby matematyka nie byla obowiazkowa, na maturze, ale bedzie i tak c\y tego chcemy czy nie, oni tam podawali rozne tez wyliczenia i roznoe glupoty i le to by szkolnictwo tez na tym stracilo, wiec matury z matmy beda choc moze juz nie obowiazkowe ale bede ja jak zdawałem kiedys mature to matura z matmy miałem od gornie narzucona i niebylo czy chce czyuy nie zdawac, , ja wolałem zdawac mature z jezyka niemieckiego niz z matmy a le niestety nie, matme musiałem zdawc i natym koniec, a powiem strzeze nigdy matmy nielubiałem i do dzisiahj nienawidze , liczyc umie reszta tego co ucza w matmie jest do niczego niepotrzebna, mi w zyciu, niestosuje nigdzuie matmy, a tu typujac liczby w lottto to sie smieje ze czuje sie jak ksiegowy pomimo ze nie pracuje w tym zawodzie bo tu tez mam z liczbami do czynienia
mulag ta sprawa z likwidacja matury z matematyki juz jest nie aktualna, matematyka nadal bedzie na maturach ministerstwo oswiaty nie zgadza sie zeby tego przedmiotu niebylo na maturze , bedzie nadal choc wkolo tego rozpetała sie wielka burza słuchałem tego programu w radiu i słyszałem wypowiedz minister edukacji ze , ludzie by chcieli aby matematyka nie byla obowiazkowa, na maturze, ale bedzie i tak c\y tego chcemy czy nie, oni tam podawali rozne tez wyliczenia i roznoe glupoty i le to by szkolnictwo tez na tym stracilo, wiec matury z matmy beda choc moze juz nie obowiazkowe ale bede ja jak zdawałem kiedys mature to matura z matmy miałem od gornie narzucona i niebylo czy chce czyuy nie zdawac, , ja wolałem zdawac mature z jezyka niemieckiego niz z matmy a le niestety nie, matme musiałem zdawc i natym koniec, a powiem strzeze nigdy matmy nielubiałem i do dzisiahj nienawidze , liczyc umie reszta tego co ucza w matmie jest do niczego niepotrzebna, mi w zyciu, niestosuje nigdzuie matmy, a tu typujac liczby w lottto to sie smieje ze czuje sie jak ksiegowy pomimo ze nie pracuje w tym zawodzie bo tu tez mam z liczbami do czynienia
Arczi
Lecę na Szczecin
umiem programem odfiltrowac systemy statystyka i zredukowac ilosc kombinacji
w mini to daje 100 x 3/5 wiecej 7 x 4/5 wiecej i 1x 5/5 wiecej w porownaniu do zwyklego systemu
w multi daje duzo lepsze wyniki i w mini w ekstra pensje bedzie mozna grac mniejsza iloscia zakladow
czyli mam system mam statystyke ktora jeszcze zostanie poprawiona i grac tylko wypada
a ta funkcje co teraz napisalem to sie nazywa "zestawy statystyki" i calkiem niezle wypadaja praktycznie kazdorazowo lepiej od zwyklego systemu
ale powiem ze ta funkcja co dzisiaj napisalem - praktycznie nie ma zadnej takiej funkcji w zadnym programie na swiecie
w demo to jest oczywiscie okrojone chociaz tez czesto trafia ostatnio 7/10 z +
i tej funkcji nie bedzie w programie ale bedzie moze na stronie
Arogancki i inni kulturalni ( analfabeci i plotkarze), zapraszam na profil.Pozdrawiam
Przestańcie plotkować o portalowiczach.Nie ublizajcie ludziom, jeśli ich nie znacie
Dzięki za komplement Dłużniczko...
Wesołego
3 503 705. nowicjuszka 2019-02-23 (22:16) Środek Europy
Zaraz skan kuponu
coz warzywo na b i nie ho o brukselke
Zaraz skan kuponu
coz warzywo na b i nie ho o brukselke
To nie jest brukselka, tylko slonik, trabacz, zajrzę może późną nocą...
Pederasts...wesołego...
Nie.chwaląc się to moi koledzy przywieźli sobie zony ze Słupska, ze Szczecina i z Mrzezyna na Śląsk, bo tam ony nie mają co robić.... jeżeli Magda atrakcyjna to przywiozę ją do swojej jaskini...
...one...
witam ,wędrowca netowy mozesz podać z 10 liczb na mini na jutro na tak ,wtedy będziesz
Janosik sprawdził BEZBŁĘDNIE ZESTAWY.
. ... 119 >> 2 X 1-2/6 . Jest trafione 2 razy 2 liczby.
...................
. ... 172
10 liczb Mini. Prognoza 1-2/10.
Jest 2/10.
MM 5 liczb. Prognoza 1-2/5.
Jest 2/5.
. ... 119 >> 2 X 1-2/6 . Jest trafione 2 razy 2 liczby.
...................
. ... 172
10 liczb Mini. Prognoza 1-2/10.
Jest 2/10.
MM 5 liczb. Prognoza 1-2/5.
Jest 2/5.
Ostatni zestaw> . ... 176.
Tu się sprawdza powiedzenie.
"Szewc bez butów chodzi"
Cudze liczby się sprawdza"bardzo łatwo" a wytypować swoje to... Syzyfowa praca.
"Szewc bez butów chodzi"
Cudze liczby się sprawdza"bardzo łatwo" a wytypować swoje to... Syzyfowa praca.
ale zauważyłem ze tam podajesz liczby na NIE czyli nie mają prawa wejść -- a jeśli wejdą np 3 do mini to piszesz ze nie jest żle , a ktoś kto to czyta tych liczb nie bierze pod uwagę
Bardos.
To się powinno robić TAK.
Skrzyknąć kilkanaście osób, wynająć jasnowidza do sprawdzania zestawów i dopiero wtedy będę... efekty.
Jasnowidz do Mini może sprawdzać zestawy do ... 21 liczb.
To się powinno robić TAK.
Skrzyknąć kilkanaście osób, wynająć jasnowidza do sprawdzania zestawów i dopiero wtedy będę... efekty.
Jasnowidz do Mini może sprawdzać zestawy do ... 21 liczb.
Bardos,
Nikogo nie NAMAWIAM do używania liczb sprawdzonych przez Janosika.
Błędy w sprawdzenia pojawiają się bardzo rzadko.
Nikogo nie NAMAWIAM do używania liczb sprawdzonych przez Janosika.
Błędy w sprawdzenia pojawiają się bardzo rzadko.
czyli połowę ,to i tak wychodzi tylko dać system skrócony ,bo pełny to 20349 zakładów z 21 liczb
Np. Zestawy wszystkie typu:
0-1/5
1-2/5
9-2/5
1-3/5 są na NIE.
Od 2-4/5 można coś wykombinować
0-1/5
1-2/5
9-2/5
1-3/5 są na NIE.
Od 2-4/5 można coś wykombinować
Bardos.
To nie tak.
Jak wyjdzie np. 3-5/21 to się sprawdza aż do skutku aż znajdzie się te 5 liczb w zestawie nie większym jak 3-5/7 - 10.
To nie tak.
Jak wyjdzie np. 3-5/21 to się sprawdza aż do skutku aż znajdzie się te 5 liczb w zestawie nie większym jak 3-5/7 - 10.
Tylko rzecz w tym, że trzeba nad tymi liczbami posiedzieć TROCHĘ.
Przerwa na
w mini ma to sens bardzo często są wygrane,choć ruchoma jest wygrana
Powyżej mała literówka
0-2/5 a nie 9-2/5.
0-2/5 a nie 9-2/5.
Ja to już się nie zajmuję, tylko szukam kobiety do życia, która posprząta tę stajnię Augiasza...
Jeden warune- musi być ładna...
zaglądam na ten profil wędrowca, napisz w najbliższym czasie nawet 4 miło by było 5 w 15 -20 liczbach ale na tak w mini-pozdrawiam
Na profilu Wędrowca NIC NIE zamieszczam.
Wcale tam nie zaglądam.
Wcale tam nie zaglądam.
mialem cos napisac lecz nic nie pisze kazda literke sledza pederasci z typowanieparkami jeden ma nawe lekarski nick swoje fetyszowskie maja fantazje lubia swoje pederaskie fantazje przypisywac ludzia z tej strony coz zazdrosc tam maja byle co byle co pisza ba wogule nie pisza cos tam piernie krzysio jak zwykle ni ladu ni skladu a ci ida w slad za nim
a no chyba na mnie pora postanowilem miec powaznie wjeba.. staram sie tego trzymac
a no chyba na mnie pora postanowilem miec powaznie wjeba.. staram sie tego trzymac
tak wiec co zlego to nie ja ide swietowac weekend nastepny za tydzien dopiero a za tydz mega imprezka dobranocka
ps tomi 77 co to sie stalo ze leszek wygral z legla dzis w zasadzie wczoraj nie mialem czasu nawet skokow w pracy zlukac a co dopiero meczyki jak nie jeden ukrainiec mi glowe trul to drugi na szczescie doszlismy do porzumienia lecz nie bylo na nic czasu moze nawalka cos jednak zdziala
A ja wybrałem takie
2.3.48.80.77.22.28.18.7.10.71.45
teraz trzeba będzie tylko dobre wybrać
2.3.48.80.77.22.28.18.7.10.71.45
teraz trzeba będzie tylko dobre wybrać
3 503 793. gryks76 cos Ty ciety taki na tamtych ludzi , z tamtej stronki,niedzawno tak ich chwaliłes, a teraz co sie stało? olej to towarzystwo jak CI niepasuje cos tam unich
, ja juz dawno tam niezagladałem wiec niewiem co tam unich sie dzieje zapytałem kiedys sie ich jak tam u nich z grami, to chyba majpan, mi napisał ze cos tam wygrywaja ale poczolem sie tak jakos tam dziwnie jajj by sie mnie zapytał a co cie to gówno obchodzi. zapytał mnie czy przyszedłem tam poto aby mi pogratulowac. niewiem ja w tym dniu cos tam wtedy trafilem choc tylko na sucho, odpowiedziałem nie ze tak tu tylko wszedłem bo mnie zaciekawilo czy ktos wtedy cos tam trafil, wszedłem tam pokojowo , nie poto by z mnimi sie klocic czy przekomazac,
, ja juz dawno tam niezagladałem wiec niewiem co tam unich sie dzieje zapytałem kiedys sie ich jak tam u nich z grami, to chyba majpan, mi napisał ze cos tam wygrywaja ale poczolem sie tak jakos tam dziwnie jajj by sie mnie zapytał a co cie to gówno obchodzi. zapytał mnie czy przyszedłem tam poto aby mi pogratulowac. niewiem ja w tym dniu cos tam wtedy trafilem choc tylko na sucho, odpowiedziałem nie ze tak tu tylko wszedłem bo mnie zaciekawilo czy ktos wtedy cos tam trafil, wszedłem tam pokojowo , nie poto by z mnimi sie klocic czy przekomazac,
Ciągnie swój do swojego.Szkoła dobrego ,,obycia,,Witam i dobranoc...Ale wracam czasami