Wpisy 3 503 659 – 3 503 758
23 lutego 2019 22:06 → 23 lutego 2019 23:54, 100 wpisów
Marcinmarek, dzięki Tobie mam ponad 10000 zł w MM na stawce, a dzięki islandorka i gramwygrywam 4/9 w Mini
Moreno ma 37 lat
Może Ci wyjmę 4 bańki na następne losowanie lotto...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 2 x 1 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 5 x 69 733,90 zł
Forsami prawie jak fortuna
Magda tak
Urodził się w Madrycie
Ludzie wyskakują z okien z tej radosci że krowaz bykiem nimo ości..
To Magda nie taka stara jak się maluje...
Ma żonę Pólkę
Polkę
A Renia w sukience do flamenco...
Renia jest ok
tiki taka...
1000000
Nowicjuszka
Niech żyje lotto plus
mialem kiedys kolegow na statku z peru chcieli mnie uczyc ale komu sie chce
Piątek to jest środek Europy...
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
No to pozamiatane na pokładzie...
Zaraz skan kuponu
Spieprzaj dziadu...
Nowicjuszka dasz scan wygranego kuponu na jaką kwotę?
Seba to ten gej co się przechwala, nie łykaj tego jak pelikan rybę...
Magda co z siebie dasz za 1 pewny numerek...
Magda to ja Ci dam jeden numerek na jutro
69 it is magical number...
witajcie
mulag ta sprawa z likwidacja matury z matematyki juz jest nie aktualna, matematyka nadal bedzie na maturach ministerstwo oswiaty nie zgadza sie zeby tego przedmiotu niebylo na maturze , bedzie nadal choc wkolo tego rozpetała sie wielka burza słuchałem tego programu w radiu i słyszałem wypowiedz minister edukacji ze , ludzie by chcieli aby matematyka nie byla obowiazkowa, na maturze, ale bedzie i tak c\y tego chcemy czy nie, oni tam podawali rozne tez wyliczenia i roznoe glupoty i le to by szkolnictwo tez na tym stracilo, wiec matury z matmy beda choc moze juz nie obowiazkowe ale bede ja jak zdawałem kiedys mature to matura z matmy miałem od gornie narzucona i niebylo czy chce czyuy nie zdawac, , ja wolałem zdawac mature z jezyka niemieckiego niz z matmy a le niestety nie, matme musiałem zdawc i natym koniec, a powiem strzeze nigdy matmy nielubiałem i do dzisiahj nienawidze , liczyc umie reszta tego co ucza w matmie jest do niczego niepotrzebna, mi w zyciu, niestosuje nigdzuie matmy, a tu typujac liczby w lottto to sie smieje ze czuje sie jak ksiegowy pomimo ze nie pracuje w tym zawodzie bo tu tez mam z liczbami do czynienia
mulag ta sprawa z likwidacja matury z matematyki juz jest nie aktualna, matematyka nadal bedzie na maturach ministerstwo oswiaty nie zgadza sie zeby tego przedmiotu niebylo na maturze , bedzie nadal choc wkolo tego rozpetała sie wielka burza słuchałem tego programu w radiu i słyszałem wypowiedz minister edukacji ze , ludzie by chcieli aby matematyka nie byla obowiazkowa, na maturze, ale bedzie i tak c\y tego chcemy czy nie, oni tam podawali rozne tez wyliczenia i roznoe glupoty i le to by szkolnictwo tez na tym stracilo, wiec matury z matmy beda choc moze juz nie obowiazkowe ale bede ja jak zdawałem kiedys mature to matura z matmy miałem od gornie narzucona i niebylo czy chce czyuy nie zdawac, , ja wolałem zdawac mature z jezyka niemieckiego niz z matmy a le niestety nie, matme musiałem zdawc i natym koniec, a powiem strzeze nigdy matmy nielubiałem i do dzisiahj nienawidze , liczyc umie reszta tego co ucza w matmie jest do niczego niepotrzebna, mi w zyciu, niestosuje nigdzuie matmy, a tu typujac liczby w lottto to sie smieje ze czuje sie jak ksiegowy pomimo ze nie pracuje w tym zawodzie bo tu tez mam z liczbami do czynienia
Arczi
Lecę na Szczecin
umiem programem odfiltrowac systemy statystyka i zredukowac ilosc kombinacji
w mini to daje 100 x 3/5 wiecej 7 x 4/5 wiecej i 1x 5/5 wiecej w porownaniu do zwyklego systemu
w multi daje duzo lepsze wyniki i w mini w ekstra pensje bedzie mozna grac mniejsza iloscia zakladow
czyli mam system mam statystyke ktora jeszcze zostanie poprawiona i grac tylko wypada
a ta funkcje co teraz napisalem to sie nazywa "zestawy statystyki" i calkiem niezle wypadaja praktycznie kazdorazowo lepiej od zwyklego systemu
ale powiem ze ta funkcja co dzisiaj napisalem - praktycznie nie ma zadnej takiej funkcji w zadnym programie na swiecie
w demo to jest oczywiscie okrojone chociaz tez czesto trafia ostatnio 7/10 z +
i tej funkcji nie bedzie w programie ale bedzie moze na stronie
Arogancki i inni kulturalni ( analfabeci i plotkarze), zapraszam na profil.Pozdrawiam
Przestańcie plotkować o portalowiczach.Nie ublizajcie ludziom, jeśli ich nie znacie
Dzięki za komplement Dłużniczko...
Wesołego