Wpisy 3 501 686 – 3 501 785
22 lutego 2019 19:05 → 22 lutego 2019 20:05, 100 wpisów
wyniki trochę później czasem za pare z 15 minut czasem dłużej
Będziesz miał czas wysłać na za tydzieńa ile pieniążków w portfelu
w portflu malo bo po zakupach jestem a do konca miesiaca jeszcze troche
teraz wszystko drogie stajesz przy kasie nic nie wziąłeś a tu tyle trzeba zapłacić
Ja właśnie z tych co nie oszczedzaja na jedzeniu. Kupuje bio i eko produkty. Bo wole teraz dbac o siebie niz na starosc leki brac
już nie mowiac, ze jak sie chce zjesc na miescie cos to rwie mocno po kieszeni, a to jedzenie w restauracjach tez nie jest eko bo by kosztowaly po 50 zl za danie
ja jestem kawalerem, i mi wychodzi na jedzenie ok 800-1000 na pozywienie w ciagu miesiaca
nie oplaca sie byc singlem hehe ale wybranki znalezc nie mogę ... moze sie znajdzie
ja może 8 razy w miesiacu skocze cos jesc zamiast stac godzinami przy roznych daniach. Gotowac trzeba kochac. A ja do tej grupy sie niestety nie zaliczam
zalezy co chcesz gotowac, mi brakuje czasu na gotowanie dlatego wole soki robic czy smoothie, owsianke albo do parowaru wsadzam rzeczy i wsio po robocie
ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia. Jesli nagle nauczysz sie robic w ciagu dnia np 100 potraw to mysle ze w nawyk to pozniej wchodzi
Zbyt wcześnie chwaliliscie pogodę i skoczków.Jestescie jak Brocha, która przynosi pecha. Za to dzisiaj będzie rozbita kumulacja w EuroJackpot, a na portalu najwyższy wynik osiągnie ktoś skromny
tak jestem tzw freelancerem. Pracuje z ludzmi personalnie i mentalnie. Ale dorabiam sobie sprzedając kielki prywaciarzom i czasem jakis humus czy pasty warzywne robie
tylko ze trzeba szybko jesc bo 3-4 dni i juz jedzonko nie jest dobre
gdzie mozna obejrzec losowanie EJ ? tutaj bedzie osobna transmisja ?
rozumiem, a z helisnek jest jakas transmisja online w sieci ?
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 787 000
Jak masz żonę gotować nie musisz jak nie masz? umierasz z głodu... Sam się nauczylem coś ugotować...
najlepiej robić soki swoje bo wiesz co dodajesz...a te kupne albo cukier albo soli za dużo
a w słodyczach czytam teraz etykiety bo zawiera większość tłuszcz palmowy
ja juz nie jem slodyczy, czasami dam syrop daktylowy do szejkow, ewentuelnie stewie do ziolek i to tyle ze slodzikow ;P W sokach mam mnostwo fruktozy
Nie bawię się w typowania.To nie dla mnie.Tylko real i to na grubszą skalę.Mini też gram,ale system na 8 liczb na 10 losowań.
ja nie widzialem kupnych sokow z buraka i to w dodatku z solą
santo kazdy gra na swoj sposob. Ja od miesiaca trenuje prace z wahadlem dlatego bardzo duzo typuje na razie malo co gram, zeby zaoszczedzic $
Nauczyciele chcą 1000 zl netto... Pytanie jaka jest najmniejsza emerytura od marca? 1100 zł.... Ale bruttoweźcie się kur%&$# za naukę uczniów bo rosną matoly co nic nie potrafią wylixzycbo nauczyciel wyłożył, zadał do domu a na drugi dzień kartkowka