Wpisy 3 500 962 – 3 501 061
22 lutego 2019 08:24 → 22 lutego 2019 10:59, 100 wpisów
dusia
śniadanko zjedzone .liczby ,zatypowane ...to teraz idę do kuchni gołąbki robić
hej dusia duś duś gołąbeczki
emeryciA , gryks, WN , doktor, panorama
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/torun-kontrowersyjny-znak-z-ksiedzem/41zchhj
to dopiero jaja
to dopiero jaja
Na te prześliczne liczby 103 razy padły trójki i 3 razy czwórki, a wczoraj szczoteczka.
Zostawcie już w spokoju ksiezy i Toruń.Dajcie im zycPozdrawiam Toruń i całą Rodzinę Radia Maryja Alleluja i do przodu
Jakby sami piętnowali i szybko usuwali takich zwyrodnialców nie byłoby problemu , teraz mają piwo które sami nawarzyli i będzie go więcej
Gryks76, nie mogę kpic z Pasterzy.Studiowalem teologię, a zostałem nauczycielem
Może wkoncu ludzie przejza na oczy przestaną im kasę dawać wezmą się za pracę porządna a ci co biegają za dziećmi będą siedzieć w kicju a ten pan co tak się chwali ilu śledźi gada jako 13 latka może wkoncu nagra film jak tych w kieckach łapie a nie widzi koloratke to idź wolno klaniajac się nisko
Jakich pasterzy co barany i owce maja teologia wychowanie o zboczeniach
Zboki darmozjady nie jedna ma z nimi dzieci nie na jedną laza tace
hej gryks czekam na Twoje propozycje bo nie mam weny co dziś skreślić widzi mi się przedział 40-50
kedzior13
W każdym stadzie jest parszywa owca.Nie jest ich aż tak dużo.Pozdrawiam.Przejdzmy do liczb:
1,2,17,35,41,47,59,80
One zostały namaszczone
1,2,17,35,41,47,59,80
One zostały namaszczone
gryks76
Lisowski jest dużo a nie powino być wogule zwłaszcza jeśli ho o dzieci i taka firmę biznesowa organizacje
10,000 Twarzy Haha haha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Stawiałem w multi 41 bo mi wylazila na wczoraj nie było wg mnie o 14h nie wejdzie a jak tak to trudno nie daje końcy często jak są w środku wieczorem było 31 i 51
dam jeden zakładzik z tych których nie dajesz na południe , a nóż widelec
Kędzior a tak poważnie ślę na 14h typowana 10 i 5 coś stworzę na 8 lub 9 skreslen by ludzi powkurzac biorąc pod uwagę moje propozycje i ich oboki hm może na 2 losowania z 41
Tomi a to bądź Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Ja zawsze jestem Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony wczoraj w Mini 2/5 i obok
Hratulacje dla wczorajszych szczesliwcow.Wvzoraj na czacie byly pewniaki jak na tacy.Bylo je brac.
Prawie zapomniałem dziś piąteczek dzień lizania muszeleczek przejemnosci będę może ziorał ps kędzior 52,54,57,63,68,71
Paparapatej
Paparapatej
pier sie co noc i maja pretensje do ksiedza ktory tez jest czlowiekiem ze mu sie namiot robi
nie ma zony to eksploduje czasem w dupcie ministranta no big deal
ale 1 na tysiac
ale 1 na tysiac
ja bylem ministrantem z 8 lat i znalem wielu ksiezy i jezdzilem na obozy ministranckie i nigdy mnie to nie spotkalo wiec jest ok
hej panorama , w każdej profesji są czarne owce , tylko powinno się je od razu izolować i piętnować a nie kryć , teraz mleko sie rozlało i przypaliło będzie większy smród
- 4 a już 10 , to ile będzie w nocy lecę na robótkę
- 4 a już 10 , to ile będzie w nocy lecę na robótkę
znasz taki przypadek to zgłoś do stosownej instytucji a to nie jest miejsce na insynuacje i obrzucanie błotem no chyba ,że ktoś musi się nim karmić to smacznego ja wysiadam
prędzej nauczyciela podadzą coś z tym zrobią niż z tymi transami
Zamknąć całkiem ta firmę biznesowa budynki na stragany przerobić niech własne dzieci własną praca wyzywia zbokow zamknac
No z wlkp Malawy ok... Ten od moto Eda Jaworski też ok.. fakt gdzież zboki się też kryjawięc ich za leb
Kedziortu racja... A nie ze pedziwiatry były a oni przedstawiał do innej parafii
Gosia co tam u ciebie w tym Bolesławcu się dzieje dziecko wyrzucone z 4 piętra matka jego na klatce schodowej Martwa koles na policję z nożem poleciał ci go postrzelili szkoda że nie kulkę w łeb choć u nas by jeszcze mieli problemy eh
41
Pewnie to od tego prania mózgownic co niedzielę tak nie którym odbija
Jeszcze dziś jutro do pracy a za tydz odreagowanie na dyskotece
Żona cie pusci na dyskotekę
Cześć
Słoneczko świeci aż miło
Zbigniew zagraj dziś 41
41 i do tego 20
Zbigniew wyspałeś się ?