Wpisy 3 499 366 – 3 499 465
20 lutego 2019 18:39 → 20 lutego 2019 21:01, 100 wpisów
A z czym te pierogi ?
Osa ja pisałem 6,12 ale to miało być na 21,40
z mąki gryczanej najlepiej bezglutenowej z dodatkiem mąki ziemniaczanej a farsz jaki chcesz mogą być ruskie albo z kapustą wedle uznania
S
S ale sciemniasz, na w też nie mam
P a jak robisz z kaszy
Dziś w gazecie jest o chlebie szczęścia...ktoś robił?
ja bym wolał jednak polke o rysach podobnych do japonki o tzw zblizonej urodzie, takie mi sie podobaja wlasnie n miałem kiedys tu w dziecistwie taka sasiadeczke, mlodsza od siebie i takich rysach twarzy, mamietam ze sie w niej zawsze podkochiwałem, gdyby by zwrociła wtedy na mnie uwage jako chlopaka dla siebie anie tylko starszego kolege to bym usczesliwił , jak zadna inna, ale niestety nie zwrocila namnie uwagi wybrała mojego mlodszego kolege tez artura, wiedziała ze ja sie w niej kocham,cała jej rodzina praktycznie o tym wiedziala ja tego niekryłem nigdy, ale niestet wybrala kolege poniewaz był bogatszy odemnie , mial samochod rodzice mieli swoj biznes, kamieniarstwo i moja małgosia ukochana poleciała na kasiorei sie wszystko skonczyło, nieraz sie spotkamy jeszcze t\ak przypadkiem, ale tpo juz niejest to samo co bylo kiedys, ona zas zawsze byla sliczna dziewczyna ateraz i nic sie niezmienia moge p[owiedziec ma dwie coreczki ale juz nie takie sliczne jak ona byla, , dzieci podobne bardziej do ojca sa niz doniej, ale coz nigdy nie dostajemy tez tego co bysmy akurat chcieli, zawsze zycie plata nam figle niestety tak samo jak jest i w lotku,to wszystko idzie tak samo, kiedys ta sasiadka wyjechała z tym mojim kolega za granice, niebylo ich w polsce okolo 5 lat, gdy tu przyjechali juz na stałe małgosia gdy wrocila i mnie zobaczyła zuciła sie namnie i mnie wycałowała jak nie wiem co bylem w szoku poprostu wtedy, bardzo milo to wspominam, ja na ten jej pocałunek musiałem czekac tyle lat, ale sie w koncu i doczekałem, , moje dziewczyny z ktorymi kiedys tam chodzilem były bardzo o nia zazdrosne i wszystko robily zebym tylko sie z małgosia nie spotkał.ja zas małgosie zawsze traktowałem jako swoja tzw przyjaciólke i swoja niedoszłom miłosc , marzyłem o niej, ale niestety tylko na marzeniach sie skonczylo, malgosia nigdy moja niebylla i nie bedzie, bo zycie nasze zawsze idzie w innym kierunku, a jesli chodzi o dziewczyny,
G ja kupuję gryczany z ziarnami pycha bo mój nie wychodzi taki
a jesli chodzi o dziewczyny, to mam pecha bo zawsze trafiam na imie magda , chodzilem juz chyba z 7 dziewczynami o tym imieniu i wszystkie byly jakies lewe, nigdy niewiedziały co chca o d zycia co chca miec , ja sie starałem aby bylo jak najlepiej ale niestety, nic do nich to niedocierało, były przedewszystkim zadrosne, uparte , i władcze ,oraz opryskliwe, niewiem czy wszystkie takie sa te magdy czy zdarzaja sie jakies wyjatki, bo ja niesety na takie nietrafilem, chyba, co poznam jakas magde to poprostu powiem jest do bani,teraz jetem sam juz od jakiegos tez czasu bo sie kilka razy przejechałem na tych niewiastach polskich, , teraz moge pomarzyc sobie oo jakiejs fajnehj dziewczynie tak samo jak o głownej wygrannej w grze jakiejs, moze kiedys jeszcze spotkam kogos fajnego kto bedzie nadawał na tych samych fallach co i ja, kogpos kto bedzie rodziny kochajacy i i o ciepłym usposobieniu, do drugiego człowieka dla kogo nie bedzie sie liczyła tylko kasa i status majatkowy, a bedzie liczył sie 2 człowiek, nieszukam tez materialistek, a takich jest najwiecej, niestety , oczywiscie prosze tu bez obrazy,b o niewszystkie kobiety sa takie same zdarzaja sie i wyjatki tez, ale ciezko jest je znalezc, czesto spotykam wlasnie takie osoby, na drodze, ale coz takie jest zycie ,moja niedoszła sasiadeczka Malgosia DOWIEDZIALA SIE ZE ZACHOROWAŁEM,I Z TEGO CO WIEM TO PODOBNO SIE BARDZO PRZEJEŁA TYM GDY JEJ MAMA JEJ oznajmila bo taka tez i byla jej wtedy reakcja gdy mnie zobaczyła po przyjezdzie do polski, podejrzewam ze ona chyba te\z i cos czula domnie wczesniej tylko sie nieprzyznawała do tego, bo ja sie takiej reakcji w zyciu niespodziewałem i jeszcze od niej, w dodatku, nikt w zyciu mnie tak nieprzywitał jak ona, ale to fajnie jest sobie tak powspominac co bylo kiedys i czego juz nigdy niebedzie
kiedyś isia był taki chlebek co jeden drugiemu dawał zaczyn i 10 dni się go przygotowywało o to chodzi
Arczi ja mam rodzinie dwie Magdy obie po studiach b.madre ale każda niebo i ziemia
G tak
Zawsze mówiłam że jak będę miała syna to będzie Krzysztof bo to super ludzie i tak jest
Nikt mi nie powie że z imieniem nie nadaje się dziecku charakteru
Nikt mi nie powie że z imieniem nie nadaje się dziecku charakteru
G i jak smak? I jak szczęście??
Arczi ile masz wiosen
Bo ja człek szybki nie lubię czekać
Tyle dni...
Jak coś robię to od razu jak coś chce to już
Czasem przydały by się jeszcze że dwie ręce i nogi
Jutro jadę z Kubicąma problemy z bolidem to będę dodatkowym obciążeniem na spojler
3 499 381. islandorka30,5 moje magdy tez były po studiach iale coz z tego,widocznie bylo mi pisane co innego i stałosie jak sie stało teraz juz nieszukam zadnych magd, ,moze jakas małgosia sie trafi, kocham tez to imie, a co do wiosen to juz troche jest, 46bedzie teraz, ale jeszcze do jest troche czasu, mam nadzieje ze dozyje , jak BOG da, jeszcze chce wygrac cos w zyciu, zebym miał cos na starosc, i mogł tez jakiejs dziewczynuie zaimponowac czyms bo teraz w tych obecnych czasach , to ciezko jest kogos fajnego wyrwac kto nienieli na kase, ale jeszcze do mam troche moze jeszcze i znajde tez kogos sobie,normalnego ale najpierw musze cos trafic wiekszego, zebym miał z czym tez oi startowac
do 100 mam jeszcze troche czasu moze i dozyje a moze inie, zobaczymy
, narazie sie tym nie martwie i nieszukam sobie nikogo na siłe,
, narazie sie tym nie martwie i nieszukam sobie nikogo na siłe,
Arczibalik73
3 499 400. Sebastian_M czesc sebastian dzisiaj powtorka liczb chyba bedzie z 14tej czuje cos w kosciach
Trzeba wytypować dobre liczby i wygrać 5 w Mini.
Wtedy zrealizujesz wszystkie swoje plany
Wtedy zrealizujesz wszystkie swoje plany
Arczibalik73 widzę że grasz Mulatkę
no tak od czasu do czasu jakiegos testowego sobie lotka puszcze np jak dzisiaj puscilem na 10/ i 5/10 wpadlo zobaczymy teraz wieczorem co bedzie widze kilka powtorek na wieczor ale czy wyjda niewiem na wszelki wypadek wysle ponowneie pare liczb moze wejda i cos w koncu trafie co d o mini to jeszce nic nie muyslalem zaraz bede musiał cos wykombinowac zeby cos wysłac bo czasu juz do 21 niewiele i trzeba nad czyms sie zastanowic tez nie, a TY jak nadal jeszcze grasz na tym co wysłałes na te 10 losowan?
Teraz miałem 3 dni przerwy bo nawet nie pamiętam kiedy mi się skończyło te na 10 losowań
Nie bylo mnie 3 dni w kraju i nie mialem jak opuścić
Tomi śpiewają 100 lat to za miało 200 lat by się przydało
Tomi Jarka mam w rodzie, policjant super gość poukładany
Ja do Kaczyńskiego nic nie mam
Osa a ja jestem poukładany ?
S dyskusyjne
3 499 407. Sebastian_M aha no rozumie no ja tez wczoraj wziełem sie za robote w domu bawilem siew w hydraulika bo mi mieszkanie prawie zalało glownie lazienke, , wszystko co powinno isc rurami w dół to szło do gory i zalaŁO MI LAZIENKE CAŁA, DO 2 W NOCY WALCZYŁEM Z KANALIZACJA, normalnie szok niejest człowiek hydraulikem as musi walczyc z jakimis gownami, i gnojowka,
Ja bardzo lubię laski o imieniu Magda.Sa seksowne, z każdej byłem zadowolony.Teraz mam Karolinę, ale tylko do środy.Taki mam grafik.
3 499 414. Faryzeusz 2019-02-20 (19:33) Mózg, Mózg, Mozg
Ja bardzo lubię laski o imieniu Magda.Sa seksowne, z każdej byłem zadowolony.Teraz mam Karolinę, ale tylko do środy.Taki mam grafik.
..........
A od soboty ma na imię Zenek
..........
A od soboty ma na imię Zenek
3 499 414. Faryzeusznie no wieszwidocznie trafiasz te lerpsze Magdy a ja na te gorsze,, chyba no karoline tez mam taka tu na oku, ale ona mnie niesestety nie al4e to nic. co do grafiku to ja takiego czegos nie prowadze, i nieskacze z kwiatka na kwiatek, , czekam na ta jedyna w swoim rodzaju, ktora bedzie miała w sobie to cos wyjatkowego i ktora bedzie chciała miec takiego wariata jak ja
3 499 421. jacunn 2019-02-20 (19:44) Euroweek psuje ludzi
Arczi skąd jestes? z polski jestem
Arczi skąd jestes? z polski jestem
niedaleko świdnicy polskiej dolny śllask a co?
sebastian w mini ciagnie mnie cos na LICZBY 6 na dzisiaj co ty na to powiesz lecimy małe liczby?
Forsa to jak
Kiedy ile i na jaki%
Cisza...to Idę na tv
Isia narazie nimom ale jak będę mioł to pamiętam zawsze i jedziemy na Północny wschód
coraz to lepsze ty nowe mózgo młoty ze szkolek zapewne specjalnych od ingerencjia
FaryEusze nie ta strona typowanieparkami.com.pl to odpowiednia strona i poziom
Cześć
Arczibalik73 wlasnie się zastanawiam
Zaraz Ci powiem chwilka
A Ty tu nie gry psuj ok ?
Nawet Lem nie miał takiej wyobraźni...
Arogancki
On też jest Leń
Arczibalik73 masz rację lada moment powinno wyjść 6
Sprawdzę co do tego dodać
Chuck wczoraj trafił
Forsami zaraz sprawdzę co obecnie typuje UFO