Wpisy 3 495 701 – 3 495 800
16 lutego 2019 18:16 → 16 lutego 2019 19:57, 100 wpisów
Piątek w sobotę
3 495 696. gryks76 niema sprawy prosze bardzo TY zapytałes ja odpowiedziałem, chciałes sie dowiedziec cos o tym człowieku, to prosze bardzo ale jesli chcesz np .wiecej sie dowiedziec o premierze J.Olszewskim to polecam przeczytaj jego buiografie tam wszystko jest opisane kim był jakim był i co zrobil a czegonie, napewno był dobrymi uczciwym czł0wiekiem ktory pomagał ludziom i choc nierzadził długo ale go wszyscy polacy dobrze zapamietali to bylo widac po dzisiejszej uroczystosci pogrzebowej, ilu polakow, polek młodzierzy i dzieci przyszło go pozegnac w tej ostatniej drodze, a gdzie byli jego owczesni koledzy i kolezanki z sejmowej ławy, gdzie byli prezydenci, jak , kwasniewski, komorowski i wałesa, niemieli czasu?
czy ich zony ich niepusciłya moze jeszcze walentynki sie u nich nie skonczyły i sa na bankiecie u kwasniewskiegoa moze inni dostali tez zakaz uczestnictwa w takich duzych skupiskach ludzi, moze nieporzyszli bo bali sie linczu ludzi, za swoje uwczesne rzady, kto i ch tam wieniebyli to niebyli, , teraz polacy beda wiedzieli kogo w nastepnych wyborach nalezy wybrac do obecnego rzadu, kto naprawde jest z polakami w ciezkich chwilach a kto nie
czy ich zony ich niepusciłya moze jeszcze walentynki sie u nich nie skonczyły i sa na bankiecie u kwasniewskiegoa moze inni dostali tez zakaz uczestnictwa w takich duzych skupiskach ludzi, moze nieporzyszli bo bali sie linczu ludzi, za swoje uwczesne rzady, kto i ch tam wieniebyli to niebyli, , teraz polacy beda wiedzieli kogo w nastepnych wyborach nalezy wybrac do obecnego rzadu, kto naprawde jest z polakami w ciezkich chwilach a kto nie
Obejrzyjcie sobie parodię 50 twarzy Greya- Black ( oczywiście z jakąś babką) boki zrywać...
Pasko dzis żałoba narodowej a tu zielono zamiast na czarno
Za 5 minut koniec żałoby a po zatym mimo żałoby ludzie się bawili bawią co jest zrozumiałe poniekąd i kropa
Styczeń tu było na czarno po jakimś tam zabójstwie
Krasnalek
26 lutego nowa promocja 6/6 100% więcej
Krasna też bym tak twierdził daj @ numer konta podam 100tys styknie
Od 26 do 28 lutego za 6/6 płacą 100% więcej
69 to liczba Sebastiana gryks
W poniedziałek widziałem bociana
Greg krasnalek trafia na sucho
Ostatnio 5/5 trafiła
Była najlepsza wtypowaniach 5/5
Ja nie moge
Cześć
Krasnalka
Szerszen
Wieczorem gramy o 5/5 w Mini
Zbigniew
Osa Sebastian ma tylko 58 punktów
Bo nie gram tu na stronie. zapominam
Dziś zatypuję
Kup lepiej gumkę na instrument
Już kupiłm Zbigniew
Z kim
Za 5/5
Skastrowali cie
i co z tego jak nie zagrane
a teraz 2x 4/5
też nie zagrane
i 3/3 też nie zagrane
bo nie gram w multi STRAJK
a teraz 2x 4/5
też nie zagrane
i 3/3 też nie zagrane
bo nie gram w multi STRAJK
Nie masz lotka
Forsami gdzie
Grajcie w punkcie 031396 , Katowice, Morawa 28.Tam padnie 5 /12 w Mini
Zagrales 5/12
Chyba ci się śniło basztard
Nie ma takiej ulicy w K-cach...
Basztard bajkopisarzem jesteś ty 5/12 w mini i Tp. ...
Na Szopki się nie zapuszczam i na 100 % tam dzisiaj nie padnie 5 w mini...
Nawet nie wiedziałem, że jest taka ulica...
A w nocy ?
Zbigniew gumkę mam cały czas założoną
Latarke5mam taką super snop światła
Chodzisz od rana