Wpisy 3 495 699 – 3 495 798
16 lutego 2019 18:14 → 16 lutego 2019 19:55, 100 wpisów
Rosjanie Niemcy Ukraińcy których spotkałem do tej pory są ok wobec mnie dla mnie są oni o 1000 razy lepsi bardziej życzliwsi niż nie jeden polak pewnie wśród nich też są baranki jak wśród polaków nie twierdzę że nie wszędzie są lepsi gorsi ludzie na całym świecie
Piątek w sobotę
3 495 696. gryks76 niema sprawy prosze bardzo TY zapytałes ja odpowiedziałem, chciałes sie dowiedziec cos o tym człowieku, to prosze bardzo ale jesli chcesz np .wiecej sie dowiedziec o premierze J.Olszewskim to polecam przeczytaj jego buiografie tam wszystko jest opisane kim był jakim był i co zrobil a czegonie, napewno był dobrymi uczciwym czł0wiekiem ktory pomagał ludziom i choc nierzadził długo ale go wszyscy polacy dobrze zapamietali to bylo widac po dzisiejszej uroczystosci pogrzebowej, ilu polakow, polek młodzierzy i dzieci przyszło go pozegnac w tej ostatniej drodze, a gdzie byli jego owczesni koledzy i kolezanki z sejmowej ławy, gdzie byli prezydenci, jak , kwasniewski, komorowski i wałesa, niemieli czasu?
czy ich zony ich niepusciłya moze jeszcze walentynki sie u nich nie skonczyły i sa na bankiecie u kwasniewskiegoa moze inni dostali tez zakaz uczestnictwa w takich duzych skupiskach ludzi, moze nieporzyszli bo bali sie linczu ludzi, za swoje uwczesne rzady, kto i ch tam wieniebyli to niebyli, , teraz polacy beda wiedzieli kogo w nastepnych wyborach nalezy wybrac do obecnego rzadu, kto naprawde jest z polakami w ciezkich chwilach a kto nie
czy ich zony ich niepusciłya moze jeszcze walentynki sie u nich nie skonczyły i sa na bankiecie u kwasniewskiegoa moze inni dostali tez zakaz uczestnictwa w takich duzych skupiskach ludzi, moze nieporzyszli bo bali sie linczu ludzi, za swoje uwczesne rzady, kto i ch tam wieniebyli to niebyli, , teraz polacy beda wiedzieli kogo w nastepnych wyborach nalezy wybrac do obecnego rzadu, kto naprawde jest z polakami w ciezkich chwilach a kto nie
Obejrzyjcie sobie parodię 50 twarzy Greya- Black ( oczywiście z jakąś babką) boki zrywać...
Pasko dzis żałoba narodowej a tu zielono zamiast na czarno
Za 5 minut koniec żałoby a po zatym mimo żałoby ludzie się bawili bawią co jest zrozumiałe poniekąd i kropa
Styczeń tu było na czarno po jakimś tam zabójstwie
Krasnalek
26 lutego nowa promocja 6/6 100% więcej
Krasna też bym tak twierdził daj @ numer konta podam 100tys styknie
Od 26 do 28 lutego za 6/6 płacą 100% więcej
69 to liczba Sebastiana gryks
W poniedziałek widziałem bociana
Greg krasnalek trafia na sucho
Ostatnio 5/5 trafiła
Była najlepsza wtypowaniach 5/5
Ja nie moge
Cześć
Krasnalka
Szerszen
Wieczorem gramy o 5/5 w Mini
Zbigniew
Osa Sebastian ma tylko 58 punktów
Bo nie gram tu na stronie. zapominam
Dziś zatypuję
Kup lepiej gumkę na instrument
Już kupiłm Zbigniew
Z kim
Za 5/5
Skastrowali cie
i co z tego jak nie zagrane
a teraz 2x 4/5
też nie zagrane
i 3/3 też nie zagrane
bo nie gram w multi STRAJK
a teraz 2x 4/5
też nie zagrane
i 3/3 też nie zagrane
bo nie gram w multi STRAJK
Nie masz lotka
Forsami gdzie
Grajcie w punkcie 031396 , Katowice, Morawa 28.Tam padnie 5 /12 w Mini
Zagrales 5/12
Chyba ci się śniło basztard
Nie ma takiej ulicy w K-cach...
Basztard bajkopisarzem jesteś ty 5/12 w mini i Tp. ...
Na Szopki się nie zapuszczam i na 100 % tam dzisiaj nie padnie 5 w mini...
Nawet nie wiedziałem, że jest taka ulica...
A w nocy ?
Zbigniew gumkę mam cały czas założoną