Wpisy 3 495 578 – 3 495 677
16 lutego 2019 16:07 → 16 lutego 2019 17:51, 100 wpisów
na 40 losow 100 zl musisz miec wiecej wygrane niz 100 i bedzie ok
tez mam ten problem, ale jak chcesz zyc z multi to trzeba mniej
jeden mowil co trafil 6 ze tym powinni ludzi leczyc taka radocha jest
nie wiem Czaroit bo jeszcze nie trafilam 6 ale nawet jak trafie 100 to adrenalina mi skacze i endorfiny też
a dzis w sklepie wypelnialem, laseczka patrzy ale glupi gra w multi
a tu za 5 zl 160 zl, panienka mogla tez grac
a tu za 5 zl 160 zl, panienka mogla tez grac
mialem kiedys zauroczenie super lasia w kiosku nie zdazylem jej zaimponowac
sprzedala kiosk i baj baj
sprzedala kiosk i baj baj
Czaroit, czaroit, czaroit. Zagłębie wygrywa. Mini po 300000 zł, a nie Twoja drobnica, po losowaniach.
Ja Ci podam pewniaki na mini przed losowanie, nie tak jak Ty, po losowaniach, Marzycielu.
Tu są pewniaki na Mini, zagrane systemem. 3 5,6,7,10,16,21,29,33,34,36,40,42
co w takiej pracy placo 2 stowki na dzien 3/3 za 4 stawki i nie warto sie ruszac z domku
3 495 556. Mulag bo to nie sa politycy tylko inteligentni inaczej, ktorzy nie maja szacunku dla drugiego człowieka jakby było inaczej byli by tu wszyscy i uczestniczyli by w ostatniej drodze Śwp. premiera Jana Olszewskiego, dla nich to nie był nikt ważny od zwyczajny człowiek tylko i nic pozatym, ciekawy jestem jak oni zaczna odchodzic z tego ziemskiego padołu jak ich beda zegnac rodacy chyba, nikt nie przyjdzie, ludzie z całej polski łącza sie w żałoobie i modla sie za osoby ktore odchodza do lepszego świata ,Ci wszyscy ktorych wymieniłes nie czuja tego ducha pojednania z cała Polska i polakami ,popatrz śwp.prezydent Paweł Adamowicz spoczoł w bazylice, jako prezydent miasta, a premier rzadu spoczoł na powazkach jak zwyly człowiek i obywatel warszawy,nic dodac nic ujac ,wstyd i chańba dla byłych rzadzacych,ale coz niemogli byc tez bo by nie umieli spojrzec polakom w oczy poprostu. komisja europejska uczciła pamieć śwp.premiera Jana Olszewskiego a nasi byli rzadzacy nie ,wstyd i chańba
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;//////////////////////'///haker
MULAG ktos sie bawił na moim koncie wracam do kantry zostawione hasło na wierzchu teraz trzeba konto w banku sprawdzić
Jak napisałem wyżej,oni nawiązują do jedności a swoją nie obecnością na pogrzebie sami dzielą Polaków
Dlatego nigdy w życiu nie zagłosuje na na sld albo na po bo to oni wyrządzili najwiecej szkody dla Polaków.
Platforma obywatelska wielce teraz obiecuje gruszki na wierzbie a jak rządzili to pozostawili po swoich rządach 4,6 miliona ludzi poniżej granicy ubóstwa (Dane GUS 2015)
Dlatego nigdy w życiu nie zagłosuje na na sld albo na po bo to oni wyrządzili najwiecej szkody dla Polaków.
Platforma obywatelska wielce teraz obiecuje gruszki na wierzbie a jak rządzili to pozostawili po swoich rządach 4,6 miliona ludzi poniżej granicy ubóstwa (Dane GUS 2015)
3 495 619. Forsami jestes nie odchodz z tej strony, zostan tu z nami na zawsze, odejdziesz kiedy bedzie na to czas ,teraz jeszcze nie jest ten czas, graj i wygrywaj , ale stand nie ochodz, zostań tu z nami, widzisz mulag sie tez pojawił tez, i to lubie, badzmy tu wszyscy razem ,jednoczmy sie i grajmy , nie obawiajmy sie porazki w grach bo przyjdzie dzien kiedy uzyskamy nasze obrane cele i wszyscy wygramy,
3 495 633. jacunn i bardzo dobrze myslisz i uwarzasz ja na wybory juz nie chodze od kilku lat a tylko dlatego ze jeszcze w zyciu zaden z politykow, burmistrzów, czy prezydentów mi nigdy nic nie pomogł, oni jak ida do wladzy to pomagaja nagle wszystkim,to sa tylko obiecanki cacanki, gdy zas sie juz dostana to cały naród olewaja z góry, dla mnie nikt z nich nie jest mojim kandydatem niestety , platforma obywatelska łudzi sie ze wejda do władzy czy sld poprostu smiech na sali ,ja ich juz niewidze na gorze szybciej sie unia europejska rozleci niz oni beda znów rzadzic
Basztard powinieneś się zgłosić na ul. Korczaka w Szopienicach...
Arczi tez prawie 20 lat nie byłem na wyborach ale po tej katastrofie co zrobiła z Polską platforma obywatelska na wybory zacząłem chodzić.W tym roku tez pójdę ,nie chce by Ci ludzie pazerni na kasę i i oszuści którzy patrzą tylko na siebie i swoją kieszeń powrócili do władzy.Mimo ze nie mam z PO nic wspólnego to wstyd mi za nich ze tacy ludzie rządzili Polską
Arczi
Jacunn
Dziś w Mulatkę 21
W mini walczymy jak lwy
Dziś postaram się trafić w mini 4/5 lub 5/5
Wymyslalem coś nowego
14
17,24
16,27,64
12,26,67... Tu nie wiem co dalej
13,22,66...
18,23,62...mysle co do całej 10
14
17,24
16,27,64
12,26,67... Tu nie wiem co dalej
13,22,66...
18,23,62...mysle co do całej 10
Tomi dziś w Seri a mecz atalanta - Milan ciekawe czy piątek zagra no i czy cus strzeli
Pozdro dla doktor2p i okraska nienawistnych czlekow cóż jaka wiara tacy ludzie
Czaroit brawo
Gratulacje Abudabi89 za trojeczki i piąteczki w realu. Zagrałes w zestawach.
Arogancki0166, Pani dr Małgorzata czeka
Proponuję Skoczów
Jana Pawła II, Morawa 31,323531015,raptim lub Omega dowioza.
3 495 651
Łeb.
prowokujesz cieciu pytaniami o P. Olszewskiego a później jak masz to w zwyczaju niewinnego/głupka z siebie robisz.
I ty nie pisz o nienawiści bo są tacy jeszcze tutaj którzy pamiętają twoje eksplozje nienawiści i
wulgarnego chamstwa na MP. Świętoszku..
Łeb.
prowokujesz cieciu pytaniami o P. Olszewskiego a później jak masz to w zwyczaju niewinnego/głupka z siebie robisz.
I ty nie pisz o nienawiści bo są tacy jeszcze tutaj którzy pamiętają twoje eksplozje nienawiści i
wulgarnego chamstwa na MP. Świętoszku..
Piękne, wymarzone w kwno
6-3-6 jest 6 ?
Która płeć
3 w 1
Hermoafrodyta, czy jakoś tak to się zwie...
4956667 Super Szansa 2 miliony
Proszę grać odwaznie
Złoty Chlopak, Złoty Trener.Brawo PiS.
Za PO nie bylo takich wynikow