Wpisy 3 495 399 – 3 495 498
16 lutego 2019 14:07 → 16 lutego 2019 15:08, 100 wpisów
ale fajnie sie oglada jak wszystkie wchodzo i sie zapisuje na kuponie kuleczka
2 zł oddali
Pasko zdecyduj sieżałoba po Adamowicz ty na czarno, żałoba po Olszewskim ty... Nic
Magda pilas? Przeca masz wyżej
Cz od kogo kradles
No chyba nie...
3 495 412. czaroit 2019-02-16 (14:10)
a chcialem jeszcze w sklepie se puscic 6,9,10,16,56 damn it
Czaroit nie przeciagaj struny
a chcialem jeszcze w sklepie se puscic 6,9,10,16,56 damn it
Czaroit nie przeciagaj struny
dzis bylo bardzo latwo
w sobote 6 Maria 16 56 pewniak 8,9 ,10 jakies dwie
w sobote 6 Maria 16 56 pewniak 8,9 ,10 jakies dwie
3 495 149. gryks76 2019-02-16 (07:09)
1x5 1x8 1x10 jest mozna sie isc puscic milego dnia
Gryks skąd Ci się wzięło 5/9 jak nie grałeś na 9 liczb?
1x5 1x8 1x10 jest mozna sie isc puscic milego dnia
Gryks skąd Ci się wzięło 5/9 jak nie grałeś na 9 liczb?
powiedzcie mi k jak bonusowa 76 nie zeszla na 74 to sie w pale nie miesci
w 2 kuponach dalem ten sam numer 74 i tak sie nie robi, jakbym w 1 dal 73 , 700 wiecej
3 495 408 niestety widać teraz ze Pasko nie jest apolityczny i za która opcja stoi a tu taki pech nie kanonizowali Adamowicza
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Jacun jeszcze raz przegladnij wpisy wpis po wpisie a znajdziesz
Po losowaniu wszystko łatwe i proste
Gratuluję pewnemu Portalowiczow, który wczoraj pisał, że ustrzeli 10/10 Seba wie o kogo chodzi
3 495 436. doktor2p kanonizowali adamowicza własnie kir powinien byc na stronce za premiera śwp, Jana Olszewskiego
heja
3 495 451. Forsamix nikt nierobi sobie zartów z żałoby, a śwp, premier Jan Olszewski niech spoczywa w pokoju
Właśnie nie robię sobie żartów do 19 obowiązuje w Polsce żałoba ale na tej stronie to tylko dla wybranych
Piękne życzenia składał Portalowicz. Inni go ganili. Brawo Artur. Gratulacje dla innych za piękne trojeczki w realu.
cyrki
Magda
Tylko te numerki Ci się śniły?
Tylko te numerki Ci się śniły?
6 i 9?
....a bo jeden był prawdziwym sprzedawczykiem a drugi Patriota
3 495 462. tomi77 2019-02-16 (14:36) Lotki male
A bo jeden był prezydentem 20 lata drugi premierem 6 miesiecy
Takimi wpisami udowadniasz (dla mnie to oczywiste od dawna) że jesteś pustak i gamoń.
A bo jeden był prezydentem 20 lata drugi premierem 6 miesiecy
Takimi wpisami udowadniasz (dla mnie to oczywiste od dawna) że jesteś pustak i gamoń.
Nie zabieram głosu na temat doktor2p. Grajcie na stawce liczbami w profilowym. Na tych liczbach miałem duuuuzo wygranych na stawce z plusem.
Pax między Polakami i jeden i drugi był porządnym człowiekiem
Trzeba mówić prawdę Stalin ile lat tłamsił Wschodnia Europe i co teraz mam pisać o nim w samych superlatywach
doktor !!!! tylko PIS oskarża ludzi na podstawie , wydaje sie , moim zdaniem , prawdopodobnie
mam rodzinę w trójmieście i 80% mieszkańców było za nim bo zrobił dużo dla miasta
mam rodzinę w trójmieście i 80% mieszkańców było za nim bo zrobił dużo dla miasta
jak 100 kosztuje 40 zakladow to trzeba tak robic zeby na koncu wiecej wyjac niz 100
Smierć to śmierć.
Ale kłaść na szalę dorobek i osiągnięcia względem Ojczyzny mec. Olszewskiego wobec "niektórch dokonań" Adamowicza to jest to porównanie niekoniecznie trafione. Chyba że chodzi o inny "dorobek"..... Mec. Olszewski zapewne wiedział ile ma mieszkań.
Ale kłaść na szalę dorobek i osiągnięcia względem Ojczyzny mec. Olszewskiego wobec "niektórch dokonań" Adamowicza to jest to porównanie niekoniecznie trafione. Chyba że chodzi o inny "dorobek"..... Mec. Olszewski zapewne wiedział ile ma mieszkań.
A Olszewskiego ceniłem za uczciwość w polityce -- dziś rzadka cecha
3 495 479. kedzior13 2019-02-16 (14:51) tutejszy
Bo był uczciwy! Dlatego poległ. Nie miały tytle mocy żeby z ex bezpieką wygrać.A i ludzie za mało wiedzieli jeszcze.
Bo był uczciwy! Dlatego poległ. Nie miały tytle mocy żeby z ex bezpieką wygrać.A i ludzie za mało wiedzieli jeszcze.
Kto nie zdążył odpisac liczb ze skanu, niech żałuje.Doktor2p, dzisiaj wygrasz
coraz bardziej zielona schodzi na psy
hej sebool ja po obiadku , teraz piwko i typujemy na wieczór
hej sebool ja po obiadku , teraz piwko i typujemy na wieczór
3 495 473. Forsamix to prawda,śwp. Jan Olszewskli był bohaterem,szlachetnym człowiekiem ,prosze sie o stryjku nie wypowiadac zle, niech spoczywa w pokoju,juz takiego drugiego premiera nie bedzie
jak wygląda punktacja multi multi w typowaniu bo nie ma tego w regulaminie ? hm
Z czystej ciekawości był bohaterem co zrobił nie pytam złośliwie itp czy po to by wywołać wojenke
3 495 492. gryks76 2019-02-16 (15:03) Miej wyjeb. A będzie Ci dane
Z czystej ciekawości był bohaterem co zrobił nie pytam złośliwie itp czy po to by wywołać wojenk
Co dla Ciebie najbardziej istotne to ruskich wywalił na zbity ryj którym Bolek w ich byłych koszarach spółki Joint venture pomagał zakładać.
Ale to to akurat tobie pewnie się nie podoba znając twoje sympatie prosowieckie
Z czystej ciekawości był bohaterem co zrobił nie pytam złośliwie itp czy po to by wywołać wojenk
Co dla Ciebie najbardziej istotne to ruskich wywalił na zbity ryj którym Bolek w ich byłych koszarach spółki Joint venture pomagał zakładać.
Ale to to akurat tobie pewnie się nie podoba znając twoje sympatie prosowieckie