Wpisy 3 494 341 – 3 494 440
15 lutego 2019 01:29 → 15 lutego 2019 10:04, 100 wpisów
Artur masz rację szkoda czasu
Ok jak zapamiętam imię ale postaram się
Będę wiedział, że to Ty do mnie piszesz. Sorry, jestem na dyżurze.
Artur to nie przeszkadzam. Miłej pracy Ci życzę
Oby tych wygranych było jak najwięcej
Dziękuję. Milo się czyta, gdy autor dba o zwroty grzecznosciowe i kulturę słowa pisanego
Zobaczysz, że dzisiaj w MM padnie 10/10, w pierwszym lub drugim losowaniu
Psychiatra na dyżurze. Chłopaki Walentynki się skończyły Nie miodźta już tak sobie Ważne by paluszek namaczany w miodku, wcześniej nie był w pupie
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gabriel>...354
Gryx-to "wielbiciel"-Kościoła Katolickiego.-Jeszcze trochę potrzaska w klawiaturę-to mu się stygmaty otworzą
Gryx-to "wielbiciel"-Kościoła Katolickiego.-Jeszcze trochę potrzaska w klawiaturę-to mu się stygmaty otworzą
Wiara to nadzieja by zdobyć odpowiednią wiedzę, a jak już mamy wiedzę to już możemy ją wdrożyć w działanie i mieć efekty na samej wierze do niczego się nie dojdzie. Musi być praktyczne działanie ALe to chyba nie temat na forum lotto
z resztą 99% to sceptycy. Na forum lotto ludzie śmieją się z ezoteryków a na forach ezoteryków tych co grają w lotto A ja łączę te dwa światy, zobaczymy co z tego wyjdzie
mimo, że od miesiąca zacząłem grać z wahadłem i według układów planet... mogę potwierdzić, że trafiam jakiekolwiek liczby! jest to dla mnie wielki sukces, bo pare lat temu jak gralem wlasnymi liczbami nie trafilem ani jednej liczby. Teraz co grę lub co drugą grę trafę minimum jedną cyfrę. A to dopiero miesiąc niecały z poznawaniem tematów jak wahadła, astrologia, numerologia na dowód możecie spojrzeć na moje liczby w zestawieniach
Idę-bo chyba za bardzo zbliżyłem się do Psychiatry
...i jeszcze mi się coś udzieli
Dobranoc Chłopaki-Lewy,Nikczemny-dobranoc
...i jeszcze mi się coś udzieli
Dobranoc Chłopaki-Lewy,Nikczemny-dobranoc
Gonzaga tia stygmaty na 4 literach że też się ciebie w twoim wieku takie żarty trzymają
Moja jedyna wiara to zagłębie Lubin i tym barwa jestem wierny zagłębie Lubin ole Ola oli
Pozdrawiam majfusa może wkoncu 1 raz zaliczy i nie będzie taki gnusny choć może lepiej nie geny pojda dalej oile jakimś cudem nie poszły jak tak katastrofa z takim czymś
Pamiętaj dziś piąteczek dzień lizania muszeleczek sproboj choć raz choć raz bądź szczęśliwy
A ja do 6h w pracy Juz swoie zrobiłem mogę się zrelaksować w mapce
w kółko pierdółki...
Ostatni dzień promocyi na siódemki w Multi Multi...
aż 6 zł udój a w kasie pustki cholery nic nie dadzą wygrać
kupie mlyko ,chlyb,srajtaśme ,masło to na gre niewiele zeta
Mieliscie podane jak na tacy pewniaki do Mini
Doktor.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 785 000
Zaglebie na fali w Mini ( Sosnowiec, miasto perełek)
Forsami trafił zag
Białystok (portalowicz)
Marzenko
I się wczoraj znami pożegnał zrobił
Zaraz po losowaniu Dużego lotka napisał do Pasko o likwidację konta czytaj wczorajsze wpisy
Zaraz po losowaniu pożegnal się znami .a potem ts podało ze padło 6 200 000
Loteria od 19 lutego do 2 marca
Kup lotto lub lotto plus za min.8 zł i weź udział w loterii!
Kup lotto lub lotto plus za min.8 zł i weź udział w loterii!
tomi hey ci jak stawiasz na derby dolnoslaskie zaglebie lubin - miedz legnica
zaglebie lubin jedyna wiara jedyne barwy jedyna religia jedyne bustwo
zaglebie lubin jedyna wiara jedyne barwy jedyna religia jedyne bustwo
Gryks nie spisz po 3 zmianie ja zaraz idę
Forsami
na 14
Do ułożenia może wam się uda:
45,75
69
23,33,43,53,73
Moje zestawy:
23,45,53,69,75
22,44,52,68,74
24,46,54,70,76
dziwne inny sposób a wyszły jak z góry......hmmmm
test:
13,23,33,43,59
12,22,33,42,70
Do ułożenia może wam się uda:
45,75
69
23,33,43,53,73
Moje zestawy:
23,45,53,69,75
22,44,52,68,74
24,46,54,70,76
dziwne inny sposób a wyszły jak z góry......hmmmm
test:
13,23,33,43,59
12,22,33,42,70
Idę spać po 3 zm na 14sta 18 24 27
zbigniew dopije zuberka i sie legne w kraine snow o muszelkach bo dzis piateczek dzien muszeleczek
Ja właśnie skończyłem piwko idę spać
Warto grać systemem
Nie ma znaczenia kto wygrał.Po co komu dane personalne
nie stety musze przyznac racje 2x 3/6 w mini ostatnio dobra ide w kraine rozkoszy milego i przytulenia lub kobiety chyba ze ktos woli faceta lub do jednego boku kobiete do drugiego faceta ja bym wolal 2 kobiety gdybym nie mial 1 zony paparaptej
Witam...ja też idę od rana mam wnusiano i piesek jeszcze jest udanego typowania i wygranych