Wpisy 3 492 491 – 3 492 590
13 lutego 2019 14:19 → 13 lutego 2019 15:00, 100 wpisów
3 492 487. Forsami a ja w mini chce wygrac wkoncu,ta 5/5 chcesz wygrac w lotto tak to kresl liczby ktore jeszcze ani razu w tym roku nie wyszły bo w koncu musza kiedys wyjsc nie?
magda for you
1,5,6,11,21,22,23,24,26,30,33,42,44,48,57,59,66,67,68,76
1,5,6,11,21,22,23,24,26,30,33,42,44,48,57,59,66,67,68,76
Cześć
widze ze snione numery niewyszły w multika to polece na nich na mini lotku
anglierski buduj lepiej portal do teleportacji w niedalaka przyszlosc 21,43
Trafiłem 4/7 dobre i to
Arczi gram swoje w Lotto z Plusem to samo ważne jest do 26 lutego narazie jade po auto od mechanika tylko same wydatki
Czarów pisałem że te liczby nie wejdą?
3 492 497. Sebastian_M witaj
Arczi
Mam 6 zł wygranej i za to puszcze 7 liczb w Mulatkę
13 była dziś pewna pisali o nieh cały czas
Weszły też kosy lustrzanki czyli 69
Gdybym zagrał na 5 liczb to bym miał 4/5 w Mulatkę
Oba to na 2 nie na 42
Dopisano wygrane Super Szansa
Masz 12 sty numerek do doktora?
sebastian niewiem czy pewmne zobacz sroda to moj szczesliwy dzien jest zawsze ale dzis wyszedł jako 13 a 13 umnie zawsze jest nieszczesliwa i zobacz jak wypadlo, sroda 13 czyli niszczescie w nieszczesciu,czyli pol na poł , zobaczymy co bedzie wieczorem moze cos trafie wieczorem w mini a moze dopiero jutro kto wie
Czarów cały czas Ci mówię co masz robić a Ty się kręci w koło Macieju
3 492 511. zaq69 2019-02-13 (14:23) lotto 8,16,18,24,25,37
teraz oba jajka mnie swedzom to na liczbe 42
XxxxxxxxxxxxxX
Czym Ty te kuri karmisz ze znoszą Ci swędzące jajka
teraz oba jajka mnie swedzom to na liczbe 42
XxxxxxxxxxxxxX
Czym Ty te kuri karmisz ze znoszą Ci swędzące jajka
3 492 511. zaq69 to trzeba myc a nie wietrzyc
Sprawdzcie wasze układy planet, bo każdy ma inny, także dla jednego 13 będzie pechowa dla innych szczęśliwa
Arczi trzymam
Myślę że niedługo trafimy 5 w mini. Za 6 zl5wygranej będę miał kupon Mini i Mulatki na 7 liczb
Myślę że niedługo trafimy 5 w mini. Za 6 zl5wygranej będę miał kupon Mini i Mulatki na 7 liczb
Magda będziesz piła wino ?
Zaq wyrabiam 300% normy ?
3 492 525. magda masz racje nie graj w graj tylko w mini lotka, moze tu szybciej trafisz cos i zawsze jest tak ze mniej napewno stracisz niz w multika, , pewnie po co dokladac TS tu trzeba cos wyrwac od niego,
Ja wyrabiam ciasto
Wiecie jakie piekę?
Angierski masz 38 lat
3 492 537. angierski jestes z 11, 1
Dotąd lubisz zakalce?
Angielski to jesteś w kwiecie wieku
Zaq gratulacje on chodzi do 4 klasy
Czaroit wyrzuć te wahadło dobrze Ci radzę
3 492 537. angierski jestes z 11, 11, pytam bo moja mama jest z tego dnia, a wto swieto wszyscy urodzeni w tym dniu powinni od rzadu cos dostac bo to swieto narodowe nie a rzad ma w dupie , sobie to przydzielaja rozne zeczy i to bez okazji, a biednemu człowiekowi nic nie dadza bo pocoo? słyszeliscie jaki bankiet szykuja sobie w sejmie jaka ma byc impreza , beda obchodzic rocznice w sejmie i wydatki cwierc miliarda ma nas too pojsc, pytam za czyja kase beda tak ucztowac swoja napewno nie
Trzeba się teraz skupic nad liczbami do mini
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Czaroit gdybym ja miał tak oszukiwać to musiałbym podać 0
3 492 559. Sebastian_M nic nie kombinuj Twoje numery dzisiaj beda te co wysłałes wczesniej, mam taka cicha nadzieje ze dzisiaj wejda
Arczi tak myślisz ?
człowiek, który urodził się w dniu 12 listopada, jest mocno przewrażliwiony na swoim punkcie i łatwo można go urazić
Zalety człowieka urodzonego w dniu 12 stycznia łączą się głównie z jego zdolnościami umysłowymi
no troche tak w tym prawdy zwlaszcza ze chce dojsc do wszystkiego samodzielnie
3 492 565. Sebastian_M czy mysle? nie niemysle tak, ja wiem ze tak bedzie no chyba zeby TS zrobił Ci psikus i tego niewylosował ale nie dzisiaj to jutro ale wejdzie na bank
Człowiek urodzony dnia 12 stycznia może osiągnąć wielki sukces, nie tylko materialny, w każdym zawodzie, w którym będzie mógł wykazać się swoją pracowitością
szkoda tylko ze mi sie robic nie chce
szkoda tylko ze mi sie robic nie chce
3 492 571. czaroit osobie ktorej przysni sie PAPIERZ wygra na loterji wielka wygrana, dzisiaj snil mi sie papierz i co nic nie trafiłem dobre nie to tak samo jest wlasnie jak to co CI MOWIA GWIADZY I TWOJ UKLAD PLANETRANY, poprostu kaba la i nic po zatym i smiech na sali
powiedziec wam prawde to sa raczej cechy wrodzone
imie to cechy charakteru, moim zdaniem bardiej znaczy imie niz podloze czyli znak zodiaku
imie to cechy charakteru, moim zdaniem bardiej znaczy imie niz podloze czyli znak zodiaku
ja dzisiaj wysyłam boskjie i anielskie liczby zobaczymy co z tego wyjdzie
Czaroit, przynosisz Portalowiczom pecha, a sobie wstyd. Odejdź od kompa.
Od promocyjnych 7/7 aż się roi. Fajne liczby
widzicie ze niby 7 liczb niby prosto a tu 0 to tylko 3,5 parki
i az
i az
Do trzech razy sztuka:
Szukanie "Szczęśliwej Kolektury".
Wynik: 0/7.
Koniec eksperymentów.
Precz z TS.
Szukanie "Szczęśliwej Kolektury".
Wynik: 0/7.
Koniec eksperymentów.
Precz z TS.
a moj program w jednej statystyce typuje 7/7 x 6 w 12000 losowaniach
a mniejszych wygranych duzo wiecej
ciekawe bo to sa historyczne typowania, ale mam niezly pomysl - nawet typuje mi liczby losowe w tym pomsyle
a mniejszych wygranych duzo wiecej
ciekawe bo to sa historyczne typowania, ale mam niezly pomysl - nawet typuje mi liczby losowe w tym pomsyle
liczby losowe z komputera, a zwykle z maszyny mam lepsze wyniki
angierski stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.