Wpisy 3 489 488 – 3 489 587
10 lutego 2019 20:34 → 10 lutego 2019 21:40, 100 wpisów
ja mam 4 i h, Seba teraz 5 i h,, czy tylko Seba Czy Pasko podkręcił wszystkim?? oto jest pytanie
dotam
raczej szczepionka mająca wyciągnąć trochę kasy na inne gry z powodu zapaści po wprowadzeniu EJ
dobry wieczór
raczej szczepionka mająca wyciągnąć trochę kasy na inne gry z powodu zapaści po wprowadzeniu EJ
dobry wieczór
starszym, dla przypomnienia
Kawały Regana, Kompilacja dowcipów o ZSRR.
https://www.youtube.com/watch?v=9A9ZxIrc9CE
Kawały Regana, Kompilacja dowcipów o ZSRR.
https://www.youtube.com/watch?v=9A9ZxIrc9CE
dotam
jeśli - i tak i tak ktoś gra, to grając "zamiast", a nie dodatkowo -
- nie traktowałbym promocji, jak wirusa
jeśli - i tak i tak ktoś gra, to grając "zamiast", a nie dodatkowo -
- nie traktowałbym promocji, jak wirusa
wielu gra chyba jakoś konkretnie / ilość liczb/, a przy promocji można ulec pokusie i wyłamać ze swojej koncepcji gry, tak sądzę
zamiast zrobic stałe to byc moze bedą przez dłuższy czas promocje
dotam
zapewne tak, na pewno nie wszyscy, ale /moim zdaniem/ często walą na ślepo - pamiętasz - ile było gier, których już nie ma ? Prawdziwych gier, a nie ogłaszania wyniku na wizji
zapewne tak, na pewno nie wszyscy, ale /moim zdaniem/ często walą na ślepo - pamiętasz - ile było gier, których już nie ma ? Prawdziwych gier, a nie ogłaszania wyniku na wizji
Tomi bywały nawet rundy w Ciężkiej do 15 czekam na rewanż Wilder Tyson a wiadomo Adam Kownacki też tylko że jeszcze nie gotowy ..
Promocja jest fajnaograniczam grę... I zawsze trafiam jakiś odpad
Pytanie? kto pożera duuuze wygrane?
Pytanie? kto pożera duuuze wygrane?
skoro nw styczniu były 3 promocję , to w lutym chyba mniej nie będzie
nie wiem, i za przeproszeniem, wisi mi to, jak kilo kitu na agrafce
teraz będą promocje w markietach np; kosztuje coś 100 zł; to nad ceną napiszą 180 zł; i będzie przekreślone czerwoną kredą
Tomi,,zrób 6 wpisów na dobranoc
dla sprawdzianu--kto sie odważy zrobic 6 wpisow na dobranoc??
dla sprawdzianu--kto sie odważy zrobic 6 wpisow na dobranoc??
powiem tak PAN PASKO porządny człowiek madry ale zeby cus a tej steony dało graczom w walce z toto to powiem nic znam strony co mozna wykorzystac w bukmacherce bo lotto to sciema
ja tam na promocję nie narzekam jak mają mi wypłacić 50% albo 100% więcej, oby częściej , rozumiem tych co nie grają
Promocja to powinna rosnąć w górę a nie w dół było na 8/8 to teraz powinna być na 9/9 a później 10/10 co dotarło że najlepsza gra jakim było Duży Lotek jeszcze za komuny sięgnęła dna bo się im Eurojackpot k...zachciało i losowań 2 x dnia Multi Multi Kaskada i Super Szansa chociaż i tak wiadomo Totalizator Sportowy nigdy nie traci a te całe pożal się Zdrapki jedna np wygrana na 100.000 a reszta ochłapy zobaczcie sami ile jest w sprzedaży zdrapek a ile z tego wygranych to dla nich czysty biznes a jeszcze jak by wierzyć w komin magnetyczny i ustawke to gracz co gra od wczoraj jest ciemny jak tabaka w rogu..tyle..pisania bo mi się niechce książki pisać kto gra dłużej niż to wie co jest grane ..a tango buraczane..Pozdrawiam Serdecznie
Islandorka
Makler za nie długo 17 marca
Forsana 7 liczb same plusypłacą od 3/7 łatwiej trafić 3 /7 niż 3/6 i 500% płacą podobno
W zielonym kraju....ptaszki śpiewają ptaszki śpiewają pod jaworem
W. Płock polega z Legia alegrali do końca i Furman mógł trafić w ostatniej akcji
Tomi czekam na walki bokserskie bo lubię boks waga ciężka wiadomo naszym kibicuje
Pojechali za chlebem. Wrócą w urnach. Niech spoczywają w pokoju
Szpilka napyskował Wlodarczykowi a jeszcze Wachowi się nie zrewanżował szkoda że się to tak potoczyło bo lubie noce zarywać jak jest dla kogo a Szpilka szuka dymu widzę że jemu tylko o chodzi może się dać ośmieszyć byle zarobić. dla mnie to nie sportowiec bez ambicji
5 10 15 zaraz się zacznie
Chcesz się pozbyć depresji?
Ja jej nie mama
Ja jej nie mam
Żeby było z 8 powtórek i w Mini ze 2 oraz w EP dwie.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami pozdrów żonę
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów losowanie już w wtorek
Ja nie mam żony co Cię Zbyszek poje... dnym piwie wzięło na siku
4 miliony wyniesie
Cześć co kupon to jeden błąd w piłkarskich. Jak to możliwe ? Sampdoria Arka
Kto z was obstawia ?
Forsami to się ożen
Powtórka z 14
Zbyszek a po co mi te schody póki jestem młody 90+ Tomasz Niecik Pt. Kawaleria
Forsami chcesz rengena
Szprechom po jakajsku nie każdego rozumiem a buty się robią coraz ciasne
Islandorka
Wypiłem dziś beczke rumu dwie piwa a z dobrym kumplem zjadłem beczkę soli.. a teraz idziemy na jednego ..