Wpisy 3 489 467 – 3 489 566
10 lutego 2019 19:27 → 10 lutego 2019 21:31, 100 wpisów
teraz zawodnicy co nie wygraja zawodow wieczorem
9,37,45,52,56,6570,72,78
9,37,45,52,56,6570,72,78
w 30 i 60 byla niespodzianka , teraz nie bedzie, niespodzianka bedzie ze 56 wygra
Wczoraj było 66 a dzisiaj nie ma co jeść...
ide ogladac jana serce nie ma gdzie wyslac bedzie piona na sucho
Tu nie ma co typować tylko grać. Co Wam da gra na sucho?
Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów na wtorek każdy zdąży zagrać
Nie 5, do 5 trzeba dolozyc 400000 zł, a będą dwie i tak będzie jak z wczorajszymi piątkami w Mini.
Dzisiaj w Super Szansę ktoś ciachnie 100000 zł. Znów wykracze jak ostatnio. To tylko w zł a szansa większą niż w kaskade.
66821760
Cześć
Dluzniczka55 to jest nr tel do Ciebie ?
Już dzwonię
Jest komunikat nie ma takiego numeru
Słuchajcie dziś też zagrałem w Bukmacherkę i zostało mi jeszcze jedno spotkanie do zaliczenia czyli AC Milan - Cagliari typ 1
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
ja mam 4 i h, Seba teraz 5 i h,, czy tylko Seba Czy Pasko podkręcił wszystkim?? oto jest pytanie
dotam
raczej szczepionka mająca wyciągnąć trochę kasy na inne gry z powodu zapaści po wprowadzeniu EJ
dobry wieczór
raczej szczepionka mająca wyciągnąć trochę kasy na inne gry z powodu zapaści po wprowadzeniu EJ
dobry wieczór
starszym, dla przypomnienia
Kawały Regana, Kompilacja dowcipów o ZSRR.
https://www.youtube.com/watch?v=9A9ZxIrc9CE
Kawały Regana, Kompilacja dowcipów o ZSRR.
https://www.youtube.com/watch?v=9A9ZxIrc9CE
dotam
jeśli - i tak i tak ktoś gra, to grając "zamiast", a nie dodatkowo -
- nie traktowałbym promocji, jak wirusa
jeśli - i tak i tak ktoś gra, to grając "zamiast", a nie dodatkowo -
- nie traktowałbym promocji, jak wirusa
wielu gra chyba jakoś konkretnie / ilość liczb/, a przy promocji można ulec pokusie i wyłamać ze swojej koncepcji gry, tak sądzę
zamiast zrobic stałe to byc moze bedą przez dłuższy czas promocje
dotam
zapewne tak, na pewno nie wszyscy, ale /moim zdaniem/ często walą na ślepo - pamiętasz - ile było gier, których już nie ma ? Prawdziwych gier, a nie ogłaszania wyniku na wizji
zapewne tak, na pewno nie wszyscy, ale /moim zdaniem/ często walą na ślepo - pamiętasz - ile było gier, których już nie ma ? Prawdziwych gier, a nie ogłaszania wyniku na wizji
Tomi bywały nawet rundy w Ciężkiej do 15 czekam na rewanż Wilder Tyson a wiadomo Adam Kownacki też tylko że jeszcze nie gotowy ..
Promocja jest fajnaograniczam grę... I zawsze trafiam jakiś odpad
Pytanie? kto pożera duuuze wygrane?
Pytanie? kto pożera duuuze wygrane?
skoro nw styczniu były 3 promocję , to w lutym chyba mniej nie będzie
nie wiem, i za przeproszeniem, wisi mi to, jak kilo kitu na agrafce
teraz będą promocje w markietach np; kosztuje coś 100 zł; to nad ceną napiszą 180 zł; i będzie przekreślone czerwoną kredą
Tomi,,zrób 6 wpisów na dobranoc
dla sprawdzianu--kto sie odważy zrobic 6 wpisow na dobranoc??
dla sprawdzianu--kto sie odważy zrobic 6 wpisow na dobranoc??
powiem tak PAN PASKO porządny człowiek madry ale zeby cus a tej steony dało graczom w walce z toto to powiem nic znam strony co mozna wykorzystac w bukmacherce bo lotto to sciema
ja tam na promocję nie narzekam jak mają mi wypłacić 50% albo 100% więcej, oby częściej , rozumiem tych co nie grają
Promocja to powinna rosnąć w górę a nie w dół było na 8/8 to teraz powinna być na 9/9 a później 10/10 co dotarło że najlepsza gra jakim było Duży Lotek jeszcze za komuny sięgnęła dna bo się im Eurojackpot k...zachciało i losowań 2 x dnia Multi Multi Kaskada i Super Szansa chociaż i tak wiadomo Totalizator Sportowy nigdy nie traci a te całe pożal się Zdrapki jedna np wygrana na 100.000 a reszta ochłapy zobaczcie sami ile jest w sprzedaży zdrapek a ile z tego wygranych to dla nich czysty biznes a jeszcze jak by wierzyć w komin magnetyczny i ustawke to gracz co gra od wczoraj jest ciemny jak tabaka w rogu..tyle..pisania bo mi się niechce książki pisać kto gra dłużej niż to wie co jest grane ..a tango buraczane..Pozdrawiam Serdecznie
Islandorka
Makler za nie długo 17 marca
Forsana 7 liczb same plusypłacą od 3/7 łatwiej trafić 3 /7 niż 3/6 i 500% płacą podobno
W zielonym kraju....ptaszki śpiewają ptaszki śpiewają pod jaworem
W. Płock polega z Legia alegrali do końca i Furman mógł trafić w ostatniej akcji
Tomi czekam na walki bokserskie bo lubię boks waga ciężka wiadomo naszym kibicuje
Pojechali za chlebem. Wrócą w urnach. Niech spoczywają w pokoju
Szpilka napyskował Wlodarczykowi a jeszcze Wachowi się nie zrewanżował szkoda że się to tak potoczyło bo lubie noce zarywać jak jest dla kogo a Szpilka szuka dymu widzę że jemu tylko o chodzi może się dać ośmieszyć byle zarobić. dla mnie to nie sportowiec bez ambicji
5 10 15 zaraz się zacznie
Chcesz się pozbyć depresji?
Ja jej nie mama
Ja jej nie mam
Żeby było z 8 powtórek i w Mini ze 2 oraz w EP dwie.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Forsami pozdrów żonę
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów losowanie już w wtorek
Ja nie mam żony co Cię Zbyszek poje... dnym piwie wzięło na siku
4 miliony wyniesie