Wpisy 348 870 – 348 969
18 czerwca 2011 11:57 → 18 czerwca 2011 12:38, 100 wpisów
20:00 miuzik dens i inne konkursy .wchodzimy bez zaproszenia Zabawa na 100 fajerek.
Powtórka z rozrywki miłe Panie .Zabawa integracyjna .Panie Januszu Pan także jest Zaproszony.
Robal36 .jesteś??
Okazało się że kolektorka sprzedała mi los kaskady który
wcześniej był wystawiony i anulowany.(dlaczego?nie wiem)
Musi z własnej kieszeni wypłacić mi wygraną.Dobrze że było
to tylko 2 zł.A jakby wygrana była wyższa??
Okazało się że kolektorka sprzedała mi los kaskady który
wcześniej był wystawiony i anulowany.(dlaczego?nie wiem)
Musi z własnej kieszeni wypłacić mi wygraną.Dobrze że było
to tylko 2 zł.A jakby wygrana była wyższa??
lila hanusia aniga i inni powiadomcie ludzi o imprezie będzie git
ok Darku,zwłaszcza prosimy więcej panów do nas ,co byśmy my dziewczyny sie nie kłóciły o was Panowie..

No dobrze to ja lecę zrobić zakupy na wieczór .Będę przed losowaniem.Panie szykujcie się na bal i ubrać się proszę lekko bo będzie gorąco
Oj lila ja nie wnikam mogłem się pomylić było ciemno nie widziałem twarzy

Darek ...z tego co pamiętam to ja spałam z hanusią a Ty w takim razie pomyliłeś wyra

Mnie tylko chodzi ze dwie kobitki haha
Lila mam nadzieje ze jak wypiłaś to nie

Lila mam nadzieje ze jak wypiłaś to nie

aniqa.....całą paczkę lontów na raz zajarałam i dodałam jeszcze do tego łysiczkę lancetowatą

Darek...to się w końcu zastanów gdzie spałeś,to te ręce należały chyba do pablo1

no tak ładnie ,Darek nie pamięta z kim spał..a te łapki to wędrowały po całym materacu..

żenada 

Lila a masz pewność ze szukał koca tylko na tobie 
... Moze chcial tesh o hanusie zadbac 

... Moze chcial tesh o hanusie zadbac 

Dariusz Witkowski >>> jej no coś Ty,muszę się do kupy zebrać,bo jakaś taka roztrzęsiona chodzę ... 

kuźwa znowu komuś coś nie pasuje,malenstwo a jak andromedka opowiada o swoich sexach to ci pasuje,?? Nam się podoba taki temat,nie koniecznie dotyczący bzykania.
hanusia76 >>> ale najważniejsze,ze obudziłam się w łóżku,tyle,że w mundurku 
a wiesz co Darku przyszedł mi do głowy pomysł - może faktycznie w sierpniu jakaś wspólna imprezka nawet w kameralnym gronie ...
pisałeś o tym na forum odzewu nie było .. my z lila juz kiedyś kiedyś planowałyśmy

a wiesz co Darku przyszedł mi do głowy pomysł - może faktycznie w sierpniu jakaś wspólna imprezka nawet w kameralnym gronie ...
pisałeś o tym na forum odzewu nie było .. my z lila juz kiedyś kiedyś planowałyśmy
Hanusia sex to zdrowie 
a jeszcze w trójke to jush calkiem 

... Ja tesh bym tak chciala 

a jeszcze w trójke to jush calkiem 

... Ja tesh bym tak chciala 
tylko wiesz trzeba było by to tak zrobić aby w miarę blisko było dla każdego,bo np z Wałbrzycha do Gdańska hmmm - ale już np. do Warszawy bliżej ..
Darek....do madzi mam z wrocławia baaardzo blisko,odpalam furkę i jadem

i na