Wpisy 3 488 467 – 3 488 566
9 lutego 2019 14:10 → 9 lutego 2019 15:37, 100 wpisów
Islandorka dalej spisz z kotem daj odpowiedz
ciekawostka
zapisałem kilka typów w stałych o 13.48
po sprawdzeniu wyników z14.00 wyskakuje UWAGA: Zestawy zapisano później niż data sprawdzanego losowania ! wychodzi na to że losowania są nagrywane wcześniej albo błąd matriksa
zapisałem kilka typów w stałych o 13.48
po sprawdzeniu wyników z14.00 wyskakuje UWAGA: Zestawy zapisano później niż data sprawdzanego losowania ! wychodzi na to że losowania są nagrywane wcześniej albo błąd matriksa
Troszkę brakło i bym miał 7000 L przez Sebastiana zagrałem tak 24 66 69 77 i ta ostatnia kur nie padła i bylylo 7000 kur
Gabryś.. nic nie trafiłem w trojkach a przesuneli mnie na 29 pozycje
3 488 473. jarek21 2019-02-09 (14:16) NAKŁO
Tu się daje skany a nie puste slowa
Tu się daje skany a nie puste slowa
Sebek mam 200 zł wco zagrać daj namiary na liczby
4/5 a wy
Isia chyba ostrzy siekierke i będzi....myślał anioł o niedzieli a w sobote pióra obcięli
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Twierdzi pani, że mąż udaje konia ? Ja nie twierdzę , on wygrał ostatnią Pardubicką
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Nic nie wiadomo - magda
Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie, a będziecie puknięci...
Idę zagrać na trzy losowania dwa zakłady Multi Multi z Plusem jutro zamknięte na CPN nie będę specjalnie jeżdził a z reguły zawsze mają awarie
U Pani Jadzi , nigdy nie ma awarii. Widziałem nie raz, jak naprawiała automat. Kiedyś jak walnęła w lottomat to w Keno wyskoczyły same zera
Ja też mówię, w złotej racze wszytko staje
Dobra, lecem złapać troszkę słonecznych promili Do Wieczorka Kochani. Czymiem za Was kciuki
Gratuluję szczęśliwcom i sobie
Nie wiem czego ci ludzie chca.Dziwią się ze Radwański jeżdżą Porsche bo za swoje ale jak sąsiad ma taki to nawet nie wspomnabo im też żal dupe sciska
Cześć
Pisałem że dziś wejdzie 69
10 i 69 pisałem
Dziś rządxzą Kosy i kosy Lustrzanki
islandorka30,5 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 704 zł = 14,08 x koszt gry
Gryks76, fool, stuod, ifiot, coot, softy goof, twerp, loon, jerk, dolt, nitwit, booby, fathead, numskull, adze-brain, adde-head. You is a plumb stubborn fool
Gryks76, dobrze piszesz.Co prawda "schizofrenia", ale tutaj możesz się pogubić z ortografią.Glupiec, ze swoim łatwo się porozumoja, więc konwersujcie.Udanych dysput Pozdrowienia z Lodzi
Porozumieja ma być.Literowka jak w Twojej diagnozie
Gryks76, w wizytówce masz wyraz tak miły o jakim mowa w moim profilowym Mądry chlopak
Dobra nie ma co z homo wie homo zwracać uwagi fe a fuj obrzezance cóż takie miasto
queen-of-poland-2018 własnie ogladam piekne dziewczyny pokazuja
Fabryka niebieskich tabletek,dzień wypłaty
Mąż wraca do domu
Żona szczęśliwa i rozpalona rzuca się mężowi na szyję
Ręką dyskretnie wyciąga portfel z kieszeni męża
czyta pasek i mówi
- gdzie to powiększenie
- mąż:kochanie nie widzisz,deputat dostałem
Mąż wraca do domu
Żona szczęśliwa i rozpalona rzuca się mężowi na szyję
Ręką dyskretnie wyciąga portfel z kieszeni męża
czyta pasek i mówi