Wpisy 3 487 973 – 3 488 072
8 lutego 2019 22:04 → 8 lutego 2019 23:59, 100 wpisów
3 487 916. Forsami o kim piszesz ?tu w tym wpisie kto jest oszolom?
Forsami twoja fala to twoja żona
Gluch i wieczorka się na oglądal
a przy okazji moge wam powiedziec jak sie wlamac na multipasko
ja tez widziałem fale, ale nad morzem i to duza fale a w wojsku tez niebyłem czy to cos strasznego zaraz jest , zawsze uwazałem i uwarazam ze kto ma szkole ten ma lepiej
i lzej
wystarczy zalozyc strone na tym serwerze co multipasko, obejsc zabezpieczenia, sciagnac pliki i wirtualna maszyne itp
i wszystko - mamy baze danych, www i wszystko
i wszystko - mamy baze danych, www i wszystko
Wojsku przymusowym było lepiej izba chorych itp
Kto mnie zapraszał do Warki?Znam dokładnie Warke.Bylam tam wczoraj Typowa wiocha
zawsze sie smieje ze generałow do wojska nie biora,bo niemaja kwadratowych chełmów, pracowałem kiedys w wojskowosci a raczej w WKU
, przy naborze
, przy naborze
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 159 446,20 zł
Szkoda, ze sa dwie glowne w MiniWrrr
Arczibalik to brałeś lapółki
Złoty to ty prawie jak trepem
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ja miałem paru kolegow ktorzy tez w wojsku nie byli poniewaz załatwili sobie takie zaswiadczenie u swiatkow jechowych, a swiatkow jechwych do wojska nie biora , a wtedy był taki okres ze ludzie kombinowali jak mogli, nie ja niebyłem w wojsku ze wzgledu na stan zdrowia nie nigdy niebrałem zadnych lapowek, od nikogo dlatego napisałem ze generałow nie biora , ja jak stawałem na komisje lekarska w wojsku to zapytali sie mnie czy wiecej dokumentow chorobowych nie miałem, bo przywiozłem im kilka tomow historji swojej choroby, pamietam jak lekarz powiedział mi w zarcie ze ze nawet na dyskoteke sie nienadaje a wtedy wojsko bylo przymusowe, w tamtych latach, a ja chciałem isc do wojska a tu taka lipa , ale tonic sie nie stało bezemnie wojsko tez istniało, ale pomimo ze nie byłem w wojsku to juz od dziecinnych lat i do skonczenia szkoly nigdy sie z mundurem nierozstawałem, bo chodziłem do szkol mundurowych noi poznie tez pracowałem w mundurze
Dopisano wygrane Super Szansa
E
Dluzniczka55 -to skoro ta piszesz nie ładnie to wiem jak masz na pikox-taile w głowie
3 487 998. zbigniew g 2019-02-08 (22:13) Kęty
nigdy nie brałem zadnych lapowek bo jestem za uczciwym człowiekiem, brzydze sie takimi zeczami, a w tym WKU nie pracowałem długo, tez
nigdy nie brałem zadnych lapowek bo jestem za uczciwym człowiekiem, brzydze sie takimi zeczami, a w tym WKU nie pracowałem długo, tez
powiedzcie mi a czy to prawda ze bedzie w najblizszym czasie jakas promocja w multika na 7/7 liczb bo cos mi sie obilo o uszy , wiecie cos na ten temat czy to ktos sobie zarty robi znow?
Niech żyje T. S. Więcej promocji
Kto miał pomysły na inne gry, mógł grać. Los sprzyja zyczliwym
ogladajcie jutro na polsacie o 14;45
Queen of Poland 2018, odc. 1 2 podobno fajny program beda pokazywali ladne dziewczyny na wypadzie w afryce beda naj piekniejsze polki, tam i jedna z nich to mojej kuzynki wnuczka tez, ktora jest misss nastolatek z roku 2017 /2018
Queen of Poland 2018, odc. 1 2 podobno fajny program beda pokazywali ladne dziewczyny na wypadzie w afryce beda naj piekniejsze polki, tam i jedna z nich to mojej kuzynki wnuczka tez, ktora jest misss nastolatek z roku 2017 /2018
Jeśli się ma wyczucie na liczby gra się na stawce. Na Super Szansie też można pidreperowac budżet. Jeśli ktoś woli zarabiać na puszkach, prosze bardzo. Jutro gramy znów
arczibalik73-nie musisz się tłumaczyć -wojsko w tamtym czasie było głupotą systemu
teraz jest szansa na normalność i Wojsko ma jakiś sens i jak bym tylko mógł to bym od razu wstąpił
teraz jest szansa na normalność i Wojsko ma jakiś sens i jak bym tylko mógł to bym od razu wstąpił
Arczibalik73, dziekuje
3 488 022. zloty ja sie noietłumacze wcale ale tak bylo, tak teraz by wszyscy wstapili bo daja kase wielka i mieszkanie a przedtem nic nie dostawałes mam paru kolegow zawodoowych zołnierzy i paru tez trepow
Kolorowych snów, numerkowych zwłaszcza. Niech się Wam Panie śnią liczby. Jutro od 1 do 15 tylko 8
3 488 023. pan_tadeusz nie dziekuj tylko wygrywaj jak najwiecej
zacznijmy w koncu wszyscy kosic cos w TS iku
zacznijmy w koncu wszyscy kosic cos w TS iku
arczibalik73-widzisz jesteś w wielkim błędzie -wojskowi mieszkali w ogrzewanych oś. i mieli sklepy -sam sie doczytaj szkoda pisania
3 488 029. zloty wiem ze mieli swoje sklepy i wiele mieli jeszcze innych zeczy a teraz co maja?
3 488 031. makler tak a wczym te liczby beda padac w jakich grach?
Arczibalik73, nikt tyle dobrej energii nie przesyła jak Ty
arczibalik73 -kręciłem z córką pułkownika więc nie ma o czym dalej gadać -koniec tematy
3 488 033. gonzaga jaka propaganda pedofili oczym TYmowisz dostałem cynk ze jutro na polsacie bedzie taki program moja kuzynka mi dzwonila ze 14 polskich nastolatek z całej polski bylo na wypadzie i brały w czyms tam udział w jakims konkursie i jest tam mojej kuzynki, wnuczka, ktorej tez kiedys ogladałem pokazy jak bylo misss poland,przed chwila dzwonila mi moja kuzynka zebym zobaczyl jak jej wnuczka tam wystepuje , ,wiec napisałem tutaj ze by sobie wszyscy jesli chca ten program obejrzeli, fajnie jest sobie poptrzec na mlode dziewczyny, przecierz to niema nic wspolnego z jakas pedofilia zaraz,
gonzaga a czy wybory miss poland czy misss swiata to tez uwarzasz za pedofilie?
bo ja tak nie uwarzam, ja lubie takie konkursy ogladac i popodziwiac piekne kobiety no ja jedna taka mam w rodzince i wcale sie tego nie wstydze, ze ktos z mojej rodzinki bierze w takim konkursie udział ,a nich mu sie tam szczesci, jak i tu wszystkim ktorzy wygrywaja tez i w grach liczbowych jestem za tym abysmy tu wszyscy wygrywali w kazdej grze i karzdemu z osobna tez i tego zycze
bo ja tak nie uwarzam, ja lubie takie konkursy ogladac i popodziwiac piekne kobiety no ja jedna taka mam w rodzince i wcale sie tego nie wstydze, ze ktos z mojej rodzinki bierze w takim konkursie udział ,a nich mu sie tam szczesci, jak i tu wszystkim ktorzy wygrywaja tez i w grach liczbowych jestem za tym abysmy tu wszyscy wygrywali w kazdej grze i karzdemu z osobna tez i tego zycze
dobra ale juz koniec o tych aniolach na scenie
3 488 045. makler to graj tymi liczbami jutro i dobierz jeszcze pare sobie innych i wygraj wkoncu te 8/8 zycze CI tego z całego serca graj i wygrywaj
Arczibalik73, wiesz jak boski jest arogancki0166? A jaki przystojny jest Robal?
Ma,albo nie maZależy na czym skupisz uwagę
A,wybory mis świata nie mają nic do rzeczy-Bo tam występują dorosłe
A,wybory mis świata nie mają nic do rzeczy-Bo tam występują dorosłe
Nie mówię już o Maklerz czy forsami.
3 488 050. gonzaga ja zawsze skupiam swoja uwage w takich konkursach na rysach twarzy, na figurze i prezencji danej osoby oraz na jej cechach charakteru bo piersi pupa to nie wszystko, jest zaraz to sa tylko dodatki, zawsze najwazniejszy dlamnie jako merzczyzny liczy sie całokształt danej osobyi to co ma w glowie poza sianem, lubie ladne kobiety, ate sa juz napewno pełnoletnie i pod p nastolatki juz nie podchodza zbytnio, toi nie sa juz dzieci, mojej kuzynkai wnuczka juz niejest jakas tam mala dziewczynka skonczone te 18 lat juz ma dawno ale to juz niewazne kto che niech oglada ja napewno bede ogladał ten program,
Mocne to było
Przystojny
Buk mi śfiatkiem
dawno się tak nie ubawiłem
Przystojny
Buk mi śfiatkiem
dawno się tak nie ubawiłem
pamietajcie nie ma brzydkich kobiet sa tylko kobiety urodziwe lub mniej urodziwe, i wszystkie kobiety nalezy kochac bez wzgledu nato jakie sa i w jakim wieku sa, i nigdy nie wolno ich dzielic na brzydkie i ladne
3 488 049. pan_Arczibalik73,
wiesz jak boski jest arogancki0166? A jaki przystojny jest Robal? nie niewiem bio ich nie widziałem i niegustuje w merzczyznach , wole kobiety a TY gustujesz w merzczyznach?
wiesz jak boski jest arogancki0166? A jaki przystojny jest Robal? nie niewiem bio ich nie widziałem i niegustuje w merzczyznach , wole kobiety a TY gustujesz w merzczyznach?
To jakieś "przechodzone"nastolatki-powyżej 18
Ciekawe skąd Ty się dowiadujesz co one mają w głowie???
...po obejrzeniu du.y???
Ciekawe skąd Ty się dowiadujesz co one mają w głowie???
...po obejrzeniu du.y???
3 488 057. gonzaga gonzaga ja nie powiedziałem ze to sa nastolatki tylko ze mojej kuzynki wnuczka wygrała w polsce konkurs miss nastolatek w 2017 roku bodajze tam startowały dziewczyny w roznym wieku w tym konkursie najpierw mis regionu ,pozniej miss ogolnopolska ,miss poland itak co raz wyzej, sie pieła, tam staruja dziewczyny w roznym wieku od 18 lat wzwyz, to niejest konkurs miss kinder tylko juz wyzej wiekowo i wcale nie sa to jakies panienki puste umysłowo, widzisz co do wnuczki np mojej kuzynki to mam z nia kontakt teraz przez faceboka gdy ja ja widziałem kiedys to byla jeszcze dzieckiem i byla sliczna dziewuszka, ja dlaniej jestem jej wujkiem tylko, i niegustuje w dzieciach, ale widze ze wyrosła ona na piekna panne, jest po szkole policyjnej tez, nie jest glupia dziewczyna wcale, a i robi to co lubi, nie zebym ja tu zaraz promował jakos bo nierobie tego, ale fajnie jest zobaczyc kogos mlodego i fajnego zarazem, ale okej tyle juz w tym temacie, pytasz skad sie dowiaduje o tym co maja w glowie, , wiec zadam CI TAKIE PYTANIE byłes kiedys lub brałes udział w takim wydarzeniu byles na takim konkursie na zywo? nie ogladajac to w TV, bo ja bylem, a moiji koledzy reporterzy i fotograficy robili im kiedys sesje zdieciowe, w takich konkursach tam nieida dziewczyny tylko urodziwe a musza spełniac pewne wymogi jurry, i pewne zasady, tez tam jest rowny przesiew , i albo dana dziewczyna sie zakfalifikuje albo i nie, to wszystko zalezy od jurry , jakie tam wystepuja piekn dziewczyny ktore walcza o miano najpiekniejszej, ja sie zawsze smiejeze to ja powiinienem zasiadac w takim jurry bo nieraz jak widze jakie oni dziewczyny wybieraja to chyba wybieraja takie wlasnie patrzac na pupe inic pozatym, jest multum pieknych i urodziwych kobiet, ktore niestety sa odrzucane w takich konkursach, a sa naprawde urodziwe, ja np ggustuje w azjatkach podobaja mi sie bardzo kobiety o azjatyckich rysach twarzy, np japonki, , i jeszcze inne tez narodowosci, ale to od jurry wszystko zalezy kogo wybiora nie odemnie jako tzw, laika ogladajacego te panny, to jurry wybiera nie ja, ja tam tylko jak sie smieje to moge posprzatac, jak ja bym był w jurry to zapewne bym wybrał jakas japonke i pieknych rysach twarzy, ale niestety niejestem w jurry,
Arczi weź się opanuj z tymi tekstami ,milion razy obiecywałeś ze nie bedziesz pisał referatów a Ty dalej swoje .To co Ty piszesz idzie napisać w dwóch zdaniach.
dobra koniec juz tematu misssek, teraz skupmy sie na cyferkach misss ktore jutro sie nam pokarza i na ktorych cos tam moze przytulimy jakies grosze
jacun spokojnie czego sie zaraz bulwersujesz, ja pisze od czasu do czasu takie teksty dlugie ,ale spokojnie rozumie juz niebede pisał takich krotkich wiadomosci jak ta wyzej{{hahaha} Jjuz niec nie pisze
jacun spokojnie czego sie zaraz bulwersujesz, ja pisze od czasu do czasu takie teksty dlugie ,ale spokojnie rozumie juz niebede pisał takich krotkich wiadomosci jak ta wyzej{{hahaha} Jjuz niec nie pisze
Już spałam Przysnil się mi robal
3 488 067. jacunn ja nic nie wale ja pisze a to jest różnica zasadnicza
Pajace w natarciu, wartość strony wzrasta, chcielibyśmy / no chyba wszyscy? / więcej tu takich
artystów pióra i szermierzy złotym słowem
artystów pióra i szermierzy złotym słowem